_hunter написав:Ты стрелки не переводи. Даже если по-сути сказать нечего.
ні чувак, це ти зливаєшся. йде війна. можна воювати без спроб перемовин, воювати ведучи перемовини й що - здатися. які ще є варіанти? можна ще припинити вогонь й вести перемовини - ми таке постійно пропонуємо, Раша ухиляється. й за який ти варіант?
Опять стрелки переводишь?.. 🥱 ТЫ Banderlog-у утверждал, что есть какой-то План -- вот и озвучь его. Воевать "до посинения"? "до победы"/развала/падения экономики?.. Почему ты так боишся признать (пусть даже себе) - что нет никакого Плана? -- понимаешь (пусть даже где-то глубоко в дуще) чем это грозит? 🤔
що ти відразу ховаєшся за Бандерлога? за себе відповідай. чи ти лише чіплятися до інших можеш, а своїх думок немає? тому питання з варіантами вище залишається.
тепер про якийсь план - що ти маєш на увазі? що треба робити Україні? те, що й зараз робить - боротися. на тебе напали, перестанеш битися - вб'ють. тому поки б'єшся - живий, припиняєш битися - помираєш.
для себе ху.нтер я так розумію, ти плануєш відому російську стратегію - "не бей, лучше обоссы" - так кажи чесно, що ти й іншим пропонуєш так
було таке в сумах, коли росіяни туди підійшли, відео можна знайти. це мова про фпв. херсон зручний тим, що там і мавіком дістанеш, сидячи в лісі за 1 км від берега
небагато, але було. получили .. і перестало.
Да всё я понимаю и "души" тут не при чём. И прилётов я видел, поверьте, достаточно. В том числе, и С-300 ещё в 2022 в свой дом, к счастью, не в жилые помещения. Но если в Сумах "було. получили .. і перестало", почему не сделать так в Херсоне. Тем более, что, как пишет Hotab, это мешает и военным, которые эвакуироваться не могут. И, Hotab, "такі дії кацапів у мене повністю вкладаються в логіку" - у меня тоже. Я не пойму наши действия (или бездействие).
_hunter написав:Интересно, что Трамп такого запланировал?..
Трамп незадоволений розвитком подій в Україні, але не здивований. росія здійснила цю атаку на Київ, а Україна завдала удару по російських НПЗ. Трамп продовжує спостерігати за цим. путін і Зеленський не готові самі завершити цю війну. Трамп пізніше зробить деякі додаткові заяви з цього приводу, - сказала прес-секретарка Білого дому Керолайн Левітт.
Світлині рівно 100 років Трамп\Венс\Рубіо - самі сильні у західному світі люди, але вже західний світ вже не той. Україна жорстко прорахувалася свого часу поставивши ВСЕ на конячку що почала видихатися...
fox767676 написав:В ФБ заходжу на кофі-брейках. Настрої суспільства міняються "те кто молчал перестали молчать"
Україна той самий випадок де робота не робить свободним Тому дозовано ворк\сошел-лайф баланс я найбільше вджобував у 2013 по 12 годин на добу першу квартиру купив, перші професійні сертифікати отримав наприкінці року з подивом дізнявся про якісь врадіевки, що саме Янукович обіцяв і повинен привести Україну до ЄС(чомусь Ющенко такі пред'яви не кидали), що клеєнюхи з підвалів типу берези мосейчука то герої націїї в Україні нема сенсу розраовувати що проживеш працюючи\заробляючи та навіть накопичувати гроші - все піде прахом через низку специфічних для ціеї землі обставин.
Матвій, розділ 7, вірші 26-27: "Кожен, хто слухає ці Мої слова, та їх не виконує, — подібний до чоловіка того необачного, що свій дім збудував на піску. І линула злива, і розлилися річки, і буря знялася й на дім той кинулася, — і він упав".
в Україні (пострадянському і постімперському просторі, навіть Пост-Волинського нема в Києві) не існує встановленого інституту "олд мані", як в Старому/Новому Світі
Востаннє редагувалось flyman в Чет 28 сер, 2025 21:02, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Интересно, что Трамп такого запланировал?..
Трамп незадоволений розвитком подій в Україні, але не здивований. росія здійснила цю атаку на Київ, а Україна завдала удару по російських НПЗ. Трамп продовжує спостерігати за цим. путін і Зеленський не готові самі завершити цю війну. Трамп пізніше зробить деякі додаткові заяви з цього приводу, - сказала прес-секретарка Білого дому Керолайн Левітт.
Скоро знову підніметься лемент, про агента Красного, як тільки Трамп почне тиснути на обох
Shaman написав:............. ми ж на гілці про війну, я не зрозумів що ви про форумний міжсобойчик.
Прежде, чем писать постарайтесь понять, а не выдвигать сходу обвинения.
а які звинувачення - просто навів конкретний історичний приклад, коли ні культура, ні розум не допомогли співіснувати...
й в 20 сторіччі німці піддалися, а в 21 сторіччі - руські. й ось це ви ніяк не можете/хочете визнати
Русские поддались дерьмовой пропаганде, но это никак не нацизм. Недаром они до сих пор сообщают не о "захвате", а об "освобождении" территорий и населённых пунктов.
зараз занурюватися в теорію, що таке нацизм, - це буде дуже довга дискусія. але коли ви кажете, що в Раші не нацизм - ви хоч якось обгрунтуйте. зараз вони ж вже не визнають право українців на незалежне існування? лише тих, хто перейде на "язык" й в руську церкву - а всіх інших в розход. всі ці катування, знищення цивільних - це все що? табори, які не дуже відрізняються від нацистських. підсумок - Раша свідомо веде війну на знищення всього українського - й держави, й мови, й церкви - якщо це не нацизм, то що? різниця, що то був німецький нацизм, а зараз - руський...
є різниця між мною та парторгом. комунізм, як й соціалізм, наразі - це утопія, це не працює. й розумні люди це розуміють. а капіталізм, не зважаючи на його недоліки, працює - й поки альтернативу ще не знайшли, хоча так, глобалізація та інформатизація напевне вже вимагає якихось альтернатив.
тому я агітує за робочу модель суспільства, проти утопічної
Так я и написал, что вы не парторг и вообще не проповедуете коммунистическую идеологию. Я только говорил, что подходы, методы и уровень у вас примерно как у инструктора райкома по идеологии. Хотя идеология, вроде, другая.
ні, ви перекручуєте - я розповідаю про реальний шлях розвитку, й до чого призводить, коли рухаються деякими хибними шляхами. тому це НЕ пропаганда - але дуже зручний спосіб не наводити аргументи опоненту, а просто звинуватити його у пропаганді