BIGor написав:Ну і до чого ці "5% найуспішніших" (С) привели державу?
А з якого будуна ти вирішив що я буду тебе кудись вести? Ти особисто - погоджуєшсяч робити те що я кажу? (20 років відкладати 30% заробленого і реінвестовувати їх в себе ?) То якщо ти ХОЧЕШ йти( і йдеш) своїм шляхом - то якого милого я за твої хотєлки повинен відповідати?
Воно ще огризається! "Еліти" нічого не хочуть робити, а гречкосії мають?
BIGor написав:Ну і до чого ці "5% найуспішніших" (С) привели державу?
А з якого будуна ти вирішив що я буду тебе кудись вести? Ти особисто - погоджуєшсяч робити те що я кажу? (20 років відкладати 30% заробленого і реінвестовувати їх в себе ?) То якщо ти ХОЧЕШ йти( і йдеш) своїм шляхом - то якого милого я за твої хотєлки повинен відповідати?
Воно ще огризається! "Еліти" нічого не хочуть робити, а гречкосії мають?
Саме так. Розривати це замкнене порочне коло мають еліти. Бо. В них можливостей на порядки порядків більше, ніж у пересічних.
Точніше в їх руках всі інструменти-важелі для цього. Да і їх банально менше ... можуть між собою хоч якось "домовитись".
Просто зайдите в магазин/рынок там все глубины глубин
Ти трохи поспав, вадік? Але ти все одно не влучив відповіддю в зацитоване. Не повʼязується воно. Може ще трохи йди поспи? Тільки не доливай більше, вихідні завершуються, алкомарафон теж.
По оценкам аналитиков, Россия сейчас способна производить около 30 000 ударных беспилотников по образцу иранских в год. Некоторые полагают, что к 2026 году страна может удвоить этот показатель.
По оценкам аналитиков, Россия сейчас способна производить около 30 000 ударных беспилотников по образцу иранских в год. Некоторые полагают, что к 2026 году страна может удвоить этот показатель.
Резкий рост поставок со стороны России в сочетании с новыми технологиями и тактикой создал колоссальную проблему для Украины, которая в начале войны имела преимущество в использовании беспилотников, которое Москва свела на нет. ....Киев добился значительных успехов в нанесении ударов с использованием беспилотников вглубь России и в воскресенье нанёс удар по крупному нефтеперерабатывающему заводу недалеко от Санкт-Петербурга. Однако российские удары мощнее и сложнее, и украинские военные пытаются адаптировать свою тактику для защиты от них.
BIGor написав:Shaman ти себе до 5% супереліти причисляєш?
Лише в суботу, коли «ілітку» в бокал пльоскаємо 😅
Я себе б може по доходам і зарахував зараз в 5%, але ж якщо ти ці гроші добуваєш не лежачи після робочого дня у себе вдома в апартаментах за 0.5 млн дол, а лежачи в будиночку 8 на 4 метри хай навіть з усіма зручностями, але in the middle of nowhere, то не зараховується. Це обмін життя на гроші, а не проживання свого єдиного життя 😅
Резкий рост поставок со стороны России в сочетании с новыми технологиями и тактикой создал колоссальную проблему для Украины, которая в начале войны имела преимущество в использовании беспилотников, которое Москва свела на нет. ....Киев добился значительных успехов в нанесении ударов с использованием беспилотников вглубь России и в воскресенье нанёс удар по крупному нефтеперерабатывающему заводу недалеко от Санкт-Петербурга. Однако российские удары мощнее и сложнее, и украинские военные пытаются адаптировать свою тактику для защиты от них.
Дальше можешь не продолжать ...
Удары Украины по РФ - ну це таке соби ... преимущество сведено на нет
А вот РФ - це мощь ...
ЛАД, статья платная, твой пример перевода может не соответствовать написаному в статье )))