|
|
:Shaman
С экономикой проблем нет? Мы успешно бурными темпами развиваемся? В условиях, когда регулярно прилёты по "цивільним підприємствам", по ж/д, по энергообъектам. С финансами проблем нет? Когда половина бюджета закрывается за счёт иностранных вливаний? Причём не известно, какая часть из них кредитная. Не бывает войны, в которой у воюющей стороны нет проблем зі зброєю. О том, насколько они критичные, мы с вами не знаем. С ПВО, например, проблема критичная. Но это на поверхности и скрыть нельзя. Я вам такое не приписывал. Но вы написали о том, что "країна виснажена - поки більше психологічно". И в результате у нас "дійсно проблеми з мобілізацією та особовим складом" Об этом можно было бы и не говорить. После 3,5 лет войны это естественно. В любой стране. Какой выход? Ждать, пока РФ развалится или хотя бы потерпит экономический крах, как вы всё время предлагаете? Да можете считать это "зливами". Но спорить с лозунгами и розовыми фантазиями мне, действительно, надоело. А когда вы пишете о том, что нет проблем, ни с экономикой, ни с финансами, ни "зі зброєю", то у меня возникают сомнения, что вы вообще экономист, а не чисто идеологический работник. И напомню, что мой вопрос об "істориках майбутнього" возник на ваши слова: "Якщо в якийсь момент ворог прорве фронт, то історики майбутнього будуть писати про те, що причиною поразки України стала неготовність українців її захищати". Это тоже слова не экономиста, а идеолога. Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 21 вер, 2025 21:02, всього редагувалось 1 раз.
Мають право залишати... Не буду шукати та репостити ІПСО щодо невідповідності авто та приватної охорони їх довоєнним доходам, але питань там багато... Так склалося, що я понад 20 років добре знайомий із співзасновником реального БФ який навіть офіційно існує вже 12 років... Ні, зміни в законодавстві щодо для "10 млн грн на рік" справжнього БФ взагалі не проблема. А понад 100к на "мавік для моєї першої в/ч" якось впорався зібрати самостійно за тиждень... Трошки не так, cane645.
Що за перекручення. Що за військові ПТУ? Що за пацани? Є вищі військові навчальні заклади. Де після вже третього курсу раніше (за совдепу) курсант проходив стажування у військових частинах на посаді командира взводу. На ваші розповіді я маю іншу, коли мого знайомого випускника танкового закладу призначили не командиром взводу або роти, а на чисто тилову посаду по логістиці... де й цивільний, а не те що піджак, цілком впорався. Призначити дідів на посади взводних звісно можна (нехай, як молоді по окопах стрибають((. Але молодь-то з яких посад починати буде? Досвід набувати. Тим паче, що вирішили доволі розумно - на взводних призначати сержантів.
Питання тільки в тому, що якщо це перший (і єдиний) мавік, то зібрати 100к по сусєкам знайомих, які живуть не на мінімалку, не буде складно. А от другий, пʼятий , десятий.. А 3.5 років збирати то і «овсі»(с) Детройт О́ВСІ, О́ВСІМ, присл., діал. Зовсім. Біда людям, біда й скотині! не буде овсі ні хліба, ні на зиму огородини, не буде і паші скотині! (Кв.-Осн., II, 1956, 130); — Прийміть, козаки, до гурту, бо занудився овсі! (Панч, Гомон. Україна, 1954, 349); — Молодий чоловіче..! Не знаєте ви світу овсім… (Крим., Вибр., 1965, 401). овсі Бо я вже подумав, що зашкварив так само, як і з "тулмачити" та "і тощо" 😀 Є овсі!
"Нахватанность пророчеств не сулит..."
але треба розрізняти питання та звичайні накиди. те, що є замовні накиди, це очевидно. звіти я так розумію друкують, фонди публічні. кому треба, можуть перевірити. в мене немає питань. й в тих, хто донатить кошти теж немає, бо інакше б не донатили. й дивують накиди на інших. вітаю, що закрили свій збір. але все одно не розумію, чого муляє Будівельник, який закриває свої мільйони?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||