Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:09

понад 100к на "мавік для моєї першої в/ч" якось впорався зібрати самостійно за тиждень...

Питання тільки в тому, що якщо це перший (і єдиний) мавік, то зібрати 100к по сусєкам знайомих, які живуть не на мінімалку, не буде складно. А от другий, пʼятий , десятий.. А 3.5 років збирати то і «овсі»(с) Детройт
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:13

Hotab написав: то і «овсі»(с) Детройт

О́ВСІ, О́ВСІМ, присл., діал. Зовсім. Біда людям, біда й скотині! не буде овсі ні хліба, ні на зиму огородини, не буде і паші скотині! (Кв.-Осн., II, 1956, 130); — Прийміть, козаки, до гурту, бо занудився овсі! (Панч, Гомон. Україна, 1954, 349); — Молодий чоловіче..! Не знаєте ви світу овсім… (Крим., Вибр., 1965, 401).
http://ukrlit.org/slovnyk/овсі

Бо я вже подумав, що зашкварив так само, як і з "тулмачити" та "і тощо" 😀

Є овсі!
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:14

budivelnik написав:.......
Олександр Македонський
Імперія Олександра Македонського, як єдина держава, існувала недовго, фактично проіснувавши лише до смерті самого Олександра 10 червня 323 року до н. е.. Після його смерті його полководці, діадохи, розпочали війну за спадщину, в результаті чого імперія розпалася на декілька елліністичних царств, які керувалися нащадками діадохів.

30 років жив , 10 років воював, як тільки помер все за що воював-розсипалось...
.......

"Нахватанность пророчеств не сулит..."
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:16

candle645 написав:
  Shaman написав:а вони прям собі 20% залишають? звідки інфо?

Мають право залишати... Не буду шукати та репостити ІПСО щодо невідповідності авто та приватної охорони їх довоєнним доходам, але питань там багато...
  Shaman написав:а 10 млн грн на рік - це не гроші? пропоную спробувати зібрати хоч 1 млн

Так склалося, що я понад 20 років добре знайомий із співзасновником реального БФ який навіть офіційно існує вже 12 років... Ні, зміни в законодавстві щодо для "10 млн грн на рік" справжнього БФ взагалі не проблема. А понад 100к на "мавік для моєї першої в/ч" якось впорався зібрати самостійно за тиждень...

але треба розрізняти питання та звичайні накиди. те, що є замовні накиди, це очевидно. звіти я так розумію друкують, фонди публічні. кому треба, можуть перевірити. в мене немає питань. й в тих, хто донатить кошти теж немає, бо інакше б не донатили.

й дивують накиди на інших. вітаю, що закрили свій збір. але все одно не розумію, чого муляє Будівельник, який закриває свої мільйони? :shock:
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:18

detroytred
Є овсі!

Старовинне, застаріле ))
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:31

Надважливий в тилу виявився зовсім не важливим?Як так?©

candle645 написав:Так склалося, що я понад 20 років добре знайомий із співзасновником реального БФ який навіть офіційно існує вже 12 років... Ні, зміни в законодавстві щодо для "10 млн грн на рік" справжнього БФ взагалі не проблема. А понад 100к на "мавік для моєї першої в/ч" якось впорався зібрати самостійно за тиждень...
Пляяяяяя....
Це не те, що шах і мат Будівельнику!
Це взагалі - шістки йому на пагони!!! :lol: :mrgreen:
Успіх

Подякував: 291 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:32

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:......
ну й жахи бусифікації - отут люблять обсмоктати кожен випадок. системні знущання з наших полонених, яких набагато більше - це не цікава тема. а як когось в бус закинули - о, це треба обговорити... або якийсь номінант Дарвіна зістрибнув з вантажівки на ходу - це взагалі...

А смысл из обсуждать? - для "посадки" нужно что бы они на территории "этой страны" оказались для начала.
А вот почему по той же 120й так никто и не сел - вот это - вопрос :?:

сенс обговорювати? звісно, чого обговорювати, через що власне йде мобілізація й що буде з людьми, якщо ми здамося. звісно не з усіма, але з багатьма.

але ти взагалі проблеми не бачиш? що такого, знущаються з українців... хлопчик, а ти хто такий? бо все більше скидаєшся на руського провокатора...
Опять методы инструктора райкома - представить оппонента врагом народа.. :)
_hunter не писал "що такого, знущаються з українців".
Написал только о том, что это бесполезно, мы с этим сделать ничего не можем. Только повозмущаться. Ни препятствовать этому, ни наказать виновных мы не можем.
А на поведение ТЦК мы можем повлиять и наказать тех, кто грубо нарушает закон.
Да, избиения и издевательства, не массовые явления, а отдельные случаи. Надеюсь, не очень частые. Но наказывать за них нужно. Именно для того, чтобы они не стали массовыми.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:35

whois2010 написав:
  Shaman написав:ні, неясно. бо на поточний момент в Україні зараз проблема саме з особовим складом - ні з фінансами, ні з економікою, ні зі зброєю критичних проблем немає. критична проблема - люди.

)

Новий ( черговий ) міністр оборони в інтервʼю розповідає, що мобілізація йде як і заплановано: 30 тис на місяць. Інтервʼю свіже, посилання знайдете якщо буде бажання. Тож, на його думку, «ресурсу» вистачає.
В останній час став помічати, що ви перестали колєбаться с лінієй партіі і дозволяєте собі вільності у судженнях.

Связано с нечёткостью сегодняшней лінії партії.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:36

ЛАД написав:
  Shaman написав:ні, неясно. бо на поточний момент в Україні зараз проблема саме з особовим складом - ні з фінансами, ні з економікою, ні зі зброєю критичних проблем немає. критична проблема - люди.
Вы убеждены?
С экономикой проблем нет? Мы успешно бурными темпами развиваемся? В условиях, когда регулярно прилёты по "цивільним підприємствам", по ж/д, по энергообъектам. :mrgreen:
С финансами проблем нет? Когда половина бюджета закрывается за счёт иностранных вливаний? Причём не известно, какая часть из них кредитная.
Не бывает войны, в которой у воюющей стороны нет проблем зі зброєю. О том, насколько они критичные, мы с вами не знаем. С ПВО, например, проблема критичная. Но это на поверхности и скрыть нельзя.

вас тут нещодавно ганяли за аварії на АЕС - так ви розповідали, що ви мене за дрібниці хапаєте, я ж по суті. й тепер те саме робите. тому змушений розкладати по полицях.

звісно, в країні, на яку напали, яка воює з сильним агресором - проблеми - це зрозуміло. але найбільша проблема для ведення зараз бойових дій - це особовий склад. про економіку - подивиться як живе Харків, я не кажу про Львів чи Київ - дуже схоже на 2СВ? далеко ні. так, бюджет дефіцитний - але його закривають іноземною допомогою? так, закривають. кредити, донати - розберемося після війни. з ПВО враховуючи рівень обстрілів - в нас дуже чудово працює ПВО.

а от воювати нема кому, це так. тому зараз цк НАЙБІЛЬША проблема
безкінечну війну не може вести ЖОДНА країна. ви знову мені приписуєте свої висловлювання.
Я вам такое не приписывал. Но вы написали о том, что "країна виснажена - поки більше психологічно". И в результате у нас "дійсно проблеми з мобілізацією та особовим складом"
Об этом можно было бы и не говорить. После 3,5 лет войны это естественно. В любой стране.
Какой выход?
Ждать, пока РФ развалится или хотя бы потерпит экономический крах, как вы всё время предлагаете?

спочатку відповім у вашому стилі - ні, звісно треба капітулювати, як ви постійно пропонуєте ;)

тепер за суттю. знову ви мені приписуєте свої вислови. Раша розвалиться, але це стане після війни. якщо під час - нам пощастить. я кажу, що треба домовлятися про перемир'я, й дотискати Рашу, щоб вона сідала за стіл перемовин. чому не хоче - бо наступає. чому насиупає - бо переважає в кількості й не рахує втрати. тому завдання просте - й далі збільшувати рівень втрат для Раші або зупинити їх наступ. тоді там вже теж почнуть виникати питання.

для будь-якої країни поточні умови, що пропонують Раші, це більш ніж достатньо. але Раша, як у казці Пушкіна. гадаю завершиться схожим образом.

й зустрічне питання - а що ви пропонуєте? особливо під час, коли ми шукаємо, як би домовитися? чекаю відповідь
й про які суперечки йде мова, від чого ви втомилися? у вас "мне надоело, отвечать не хочу, отвечать не буду". це не суперечка, це зливи. 8)
Да можете считать это "зливами".
Но спорить с лозунгами и розовыми фантазиями мне, действительно, надоело.
А когда вы пишете о том, что нет проблем, ни с экономикой, ни с финансами, ни "зі зброєю", то у меня возникают сомнения, что вы вообще экономист, а не чисто идеологический работник.

просто у вас контраргументів немає - але ховайте голову далі у пісок 8) я не писав, що проблем немає. у вас схоже проблеми з формальною логікою. я писав яка НАЙБІЛЬША проблема.
И напомню, что мой вопрос об "істориках майбутнього" возник на ваши слова: "Якщо в якийсь момент ворог прорве фронт, то історики майбутнього будуть писати про те, що причиною поразки України стала неготовність українців її захищати". Это тоже слова не экономиста, а идеолога.

користувач лапок - а ви не побачили, що це була явна цитата й не моя? :shock:
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 22:36

Відкрити фонд - щоб не піти на фронт!©

Shaman написав:але все одно не розумію, чого муляє Будівельник, який закриває свої мільйони?
12 лямів на РІК? Та ще й не грішми, а якимось старим/списаним мотлохом?
Не розумієш?
Серйозно?))
Успіх

Подякував: 291 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Форум:
+ Додати