Десь на заробітках. Або десь на споживанні заробленого. Десь...
Аптеки відчули кадровий голод. Через дефіцит фармацевтів ліки продають люди без освіти
Розраховувати на кадровий резерв аптеки не можуть. Річ у тім, що обовʼязок фармацевтів (у тому числі жінок) ставати на військовий облік. Фахівці бояться цього та виїжджають за кордон. "Їх (жінок, – ЕП) не забирають на фронт, але вони злякались і була велика хвиля додаткового виїзду після 2022 року", – каже Коляда та додає, що наразі фармринок відчуває нову хвилю відтоку працівників на тлі відкриття кордонів для чоловіків віком 18-22 років.
Їх ставлять на облік ще як універи закінчують, як і всіх медиків. Якось дивна аргументація
ЛАД написав:"Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
А Вам это показалось много или мало?
11к - это однушка на окраине. А она туда еще и "гуртки, харчування и т.д." умудрилась всунуть...
ЛАД написав:"Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
А Вам это показалось много или мало?
11к - это однушка на окраине. А она туда еще и "гуртки, харчування и т.д." умудрилась всунуть...
Ты же на 500 ойро как-то живешь ) Ещё и на пиво хватает
у неё дом, а не однушка, 11 тыс - это явно коммуналка за дом+ещё какие-то расходы
ЛАД написав:budivelnik Человеку, например, нравится археология. И он хочет заниматься именно этим. И занимается. Человек хочет заниматься наукой. Физикой, химией, математикой, биологией, не важно чем. И занимается. Много денег он не заработает, богатым точно не будет. Но будет заниматься любимым делом и будет счастлив.
А ви точно читаєте все що я пишу? чи тільки вибірково? Людина може бути щасливою живучи в бочці -це доведено Діогеном Людина може бути багатою - витрачаючи менше ніж заробляючи -це моя теза проти якої ви виступали...але саме ця теза показує що в неї влазять науковці архітектори і так далі.... бо займатичь наукою чи чим вони там займаються в кредит в них не вийде, отже вони ЩАСЛИВІ бо ЗБАЛАНСУВАЛИ своє матеріальне життя і високо підняли задоволення від віртуальних досягнень... А тепер глянемо на воєнпенса? ця людина всім задоволена? чи в неї до всіх претензії То вона НА МІСЦІ ?
detroytred написав:Не стикується з піснею: *А гроші - це фігня Калорії від манки такі самі як і калорії від фуагра* (с)
Сміх без причини -ознака дурачини... Є мета, є засоби Якщо мета швидше збільшити рівень капіталізації - то один з найкращих засобів це зробити це відмовитись від фуагри і перейти на манку.... А от коли мета по капіталізації досягнута - тоді пофіг як себе вести далі... можна залишатись на манці, а можна й переходити до фуагри..
От тільки проблема Той хто виконав ПЕРШЕ , має можливість вибору а той хто як дурник насміхався з того в чому не розбирається-такого вибору не має , а тому ЗМУШЕНИЙ починати з кірзухи - закінчуючи корою берези.
Нарешті в тебе трошки просвітлення. Мета. Але мета в кожного своя. То навіщо ти пхнешся зі своєю метою до інших?
Тому й завдання можновладців-управлінців-регуляторів робити сприятливі умови для розвитку ринку та інших сфер країни. А громадяни самі вже кожен зі своєю метою буде в ньому розвивати своє.
Ти на інший предмет перескочив ((( Подивись до чого була манка(((
Понятие комфортной жизни у каждого свое. Поэтому, лукавит ли она, знает только она. А Вам это показалось много или мало?
Для комфортного, може і буде, а для "нормального" в два рази менше.
Понятие комфортной жизни у каждого свое. Поэтому, лукавит ли она, знает только она. А Вам это показалось много или мало?
Я плохо знаю сегодняшнюю жизнь в Киеве и киевские цены, поэтому мне сложно судить. Но я знаю цены на кружки в Харькове. Подозреваю, что в Киеве дороже. Не уверен, что её дети ходят в бесплатную гос. школу (или садик). Как-то сомневаюсь. Точно уверен, что она не ходит в ватнике, спецовке и в кирзачах. И так же точно уверен, что она не живёт по раскладкам Флая (сколько у него там последняя цифра на месяц - 140 долл.?) Поэтому мне кажется, что именно она лукавит. При этом я понимаю, что за 50 тыс. в Киеве с детьми прожить вполне можно. Но не в доме за 11 тыс. в месяц и без частных школ, без шика.
P.s. В результате вы меня спровоцировали на ответ, который я хотел получить от киевлян.
budivelnik 1. Вы уверены, что я заработал меньше вас? Правда, я начинал ближе к 45 и закончил в 60. + отдыхал каждый год. Как правило, за границей. 2. Ваши продавцы (как и многие другие) не заработали капитал. Они бы***? Или "ДУРНІ в квадраті"? И пусть "загибаются"?
50 к это еда и коммуналка. Комфорт это немного другое. 60 тысяч получают в Киеве обычные работницы НАЗК, которые весь день ржут как лошади и из языков у них только суржик В1