ЛАД написав:Огородом ей просто некогда заниматься. И это было бы хорошо заметно по рукам. И вряд ли у многих киевлян есть огороды. Думаю, это редкость.
у вас радянське уявлення про городи, якщо мова йде про дачні 6 соток(вся ділянка), де на сам город припадає 1сотна(макс 1,5) -бо решта території це будинок, дерева і квіти, ще гараж(або паркомісце для авто), то цієї сотки навряд прогодуєте навіть одну людину (декілька кущиків салату, селери, луку, десяток огірків і томатів)-на картоплю не вистачає місця і вона на дачі не потрібна, бо ціна кійки, краще садити малину, ожину, те що 170-250грн/кг але доглядати треба і поливати регулярно, бо відлучення по серед літа у Буковель(чи за кордон) -все посохло і погоріло, тому не варто навіть починати
ті, люди , що живуть "з городу" -це фермери, і городи у нас 1-2-3 га, там працюють наймані робітники, важка техніка, бо руками одної людини непосильно обробляти навіть 15соток (5 соток можливо, але пі*дячить доведеться по 5-7 годин щодня, перевірено на собі за останні 7 років)
ЛАД написав:(практически любой, не говоря даже о её статусе)
А вот о статусе поговорить стоит. Если бы мне по роду деятельности нужно было придерживаться определенного уровня или стиля во внешнем виде, Я бы эти расходы включил в производственные, а не в бытовые. Естественно, в сумму на проживание я бы их не включил. В мои расходы, в этом случае, вошли бы только домашние тапочки.
Можно и так. Если вам это оплачивает работодатель. Но я оговорился, что это нужно практически любой любой женщине, тем более молодой и красивой. Статус только усиливает эти требования. И сомневаюсь, что ей и другим кто-то оплачивает одежду. Это, возможно, удаётся моделям. А в основном, статус приходится поддерживать за свои кровные. Как вы будете считать эти расходы - личными или производственными, это ваше дело. Но в любом случае эти деньги надо иметь, т.е. надо иметь соответствующий доход. Но мы уходим немного в сторону. Давайте не трогать вопросы статуса. Хотя даже эти требования меняются. Раньше считалось недопустимым пойти в театр или филармонию без галстука и не в костюме, женщине без вечернего (позже хотя бы нарядного) платья, сегодня вполне нормально в джинсах. В футболке пока всё же, вроде, не ходят.
И поддержу andrijk777. Комфорт - ходить в джинсах. Шик - обязательно "фирма". Или сумочка. Бывает просто хорошая, симпатичная, но шик - это "Луи Виттон". Шампанское может быть "советское", а может - французское.
підтримати пропозиції, надіслані органами державної та судової влади, до проекту Закону про Державний бюджет України на 2026 рік та рекомендувати Комітету з питань бюджету збільшити передбачені у додатку видатки в розмірі 17 281 560,9 тис. грн.: для КСУ – на 171 055,8 тис. грн., для ВС – на 445 258,8 тис. грн., для ВАКС – на 66 429,1 тис. грн., для ВРП – на 64 135,2 тис. грн., для МЮУ – на 1 021 339,7 тис. грн., для ДСАУ – на 15 513 342,3 тис. грн.
на дрони не вистачає, виробництво зброї недофінансоване - це все чєпуха. суддям накинути додаткові 15 мільярдів!! - "ето святоє" )) перемога "всьо бліже"...
ЛАД написав:Огородом ей просто некогда заниматься. И это было бы хорошо заметно по рукам. И вряд ли у многих киевлян есть огороды. Думаю, это редкость.
у вас радянське уявлення про городи, якщо мова йде про дачні 6 соток(вся ділянка), де на сам город припадає 1сотна(макс 1,5) -бо решта території це будинок, дерева і квіти, ще гараж(або паркомісце для авто), то цієї сотки навряд прогодуєте навіть одну людину (декілька кущиків салату, селери, луку, десяток огірків і томатів)-на картоплю не вистачає місця і вона на дачі не потрібна, бо ціна кійки, краще садити малину, ожину, те що 170-250грн/кг але доглядати треба і поливати регулярно, бо відлучення по серед літа у Буковель(чи за кордон) -все посохло і погоріло, тому не варто навіть починати
ті, люди , що живуть "з городу" -це фермери, і городи у нас 1-2-3 га, там працюють наймані робітники, важка техніка, бо руками одної людини непосильно обробляти навіть 15соток (5 соток можливо, але пі*дячить доведеться по 5-7 годин щодня, перевірено на собі за останні 7 років)
Это как раз у вас "радянське уявлення про городи". И речь не шла о том, чтобы "жить "з городу". Но при нынешних ценах помидоры-огурцы, грядка клубники это тоже существенно. И "малина, ожина" тоже.
ЛАД написав:Послушал вчера (случайно выбросило): На 4-ой минуте вопрос: "Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
це фігня, подивіться краще розрахунки банкіра(чи експерта) скільки потрібно накопити грошей , що на пенсії)після 60 років ні в чому собі не відмовляти-у нього вийшла сума від 315+тис доларів
prodigy написав:........ це фігня, подивіться краще розрахунки банкіра(чи експерта) скільки потрібно накопити грошей , що на пенсії)після 60 років ні в чому собі не відмовляти-у нього вийшла сума від 315+тис доларів
Для банкира это, может, даже маловато. Мы же говорим об обычных людях.
Сибарит написав:А вообще не пить - это нищета и мучение 😁
Ніщета - це саме дешеве пиво і рідко. Хто пива не любить - значить "вообще не пить". Ніщета - це коли ти сильно економиш на їжі, тобто їжі хватає, але купляєш саму дешеву їжу.
ЛАД написав:budivelnik 1. Вы уверены, что я заработал меньше вас? Правда, я начинал ближе к 45 и закончил в 60. + отдыхал каждый год. Как правило, за границей. 2. Ваши продавцы (как и многие другие) не заработали капитал. Они бы***? Или "ДУРНІ в квадраті"? И пусть "загибаются"?
1 Не впевнений, але думаю що я більше задонатив/заплатив податків. А користь від людини для інших - це якраз те що він віддав, а не те що взяв 2 а - Один з моїх продавців як мінімум заробив собі ще одну квартиру, яку здає б - серед моїх продавців відсутні люди які мають вищу освіту 3 Я ж не совковий партлідер , який знаючи що всіх не ощасливиш -все одно обіцяю. Знайдіть но мені мою цитату де я комусь обіцяв що зроблю його щасливим або багатим. 4 Мої же опоненти точно знають як всіх ощасливити такий собі Лад -твердо переконаний що російська+ заводи - зроблять всіх багатими , але чому він не може пояснити чому така "чудова" імперія маючи і російську і заводи - розсипаплась такий собі воєнпенс - твердо переконаний що варто можновладцям працювати більше-і всі відразу отримають ману небесну
prodigy написав:........ це фігня, подивіться краще розрахунки банкіра(чи експерта) скільки потрібно накопити грошей , що на пенсії)після 60 років ні в чому собі не відмовляти-у нього вийшла сума від 315+тис доларів
Для банкира это, может, даже маловато. Мы же говорим об обычных людях.
Обычные люди обычно руководствуются текущими ценами. Банкир вряд ли способен спрогнозировать инфляцию на долгий срок, но хоть на глазок что-то обязательно накинет. Мне тоже эта цифра не кажется чрезмерной, даже при скромном образе жизни.