Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:в мене з 1999 р., і що далі, шах і мат?
Які критерії «фінансової незалежності»? Койкомісце і поличку в спільному радянському холодильнику Дон у ще трішки теплої бабусі орендуєш - це вже фінансова незалежність?
І ще дуже цікаво про горіхи з парку. 4 ящики. Чим з парку додому перевозив? Теж дитячою коляскою?
Investor_K написав:А я з 1969 року вже був у такому стані. Пишаюся собою
а як той стан перенесли через 90і? поділіться формулою
Дитячою б/у коляскою і горіхами з парка. Причому ходити за горіхами слід босоніж, щоб не витрачати марно ресурс взуття. Тому що взуття нині дороге. І якщо 30 років економити на взутті, то можна купити підвал в Бородянці, так?
Востаннє редагувалось Frant в Суб 25 жов, 2025 11:15, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав:раніше я вважав фірмовою відмінністю дніпрян погані зуби майже у всіх місцевих чоловіків, навіть цікавився чому так - мені сказали що справа чи то в місцевій воді чи то в загальній екологіі - ну хз, можливо
але чим далі я спостерігаю за ними тут, то тим більше переконуюсь що насправді їх фірмова відмінність не ці страшні зуби, а важка ватна контузія, яка з віком проявляється все дужче і дужче - це теж наслідки поганої води і екологіі, чи щось інше?
про інше казати не буду, не хочу отримати бан за антисемітизм
конг - давай антисемитизм Ваши корогодомордухаи кстати все со своими и идеальными 32мя?
kingkongovets написав:раніше я вважав фірмовою відмінністю дніпрян погані зуби майже у всіх місцевих чоловіків, навіть цікавився чому так - мені сказали що справа чи то в місцевій воді чи то в загальній екологіі - ну хз, можливо
але чим далі я спостерігаю за ними тут, то тим більше переконуюсь що насправді їх фірмова відмінність не ці страшні зуби, а важка ватна контузія, яка з віком проявляється все дужче і дужче - це теж наслідки поганої води і екологіі, чи щось інше?
про інше казати не буду, не хочу отримати бан за антисемітизм
конг - давай антисемитизм Ваши корогодомордухаи кстати все со своими и идеальными 32мя?
давати - не чоловіча справа, барабашов просто фільтруй іноді базарок, якщо ще маєш надію в Україну повернутись, а то навіть у моїй расовій толерантністі є межа