Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:150 доларів на день. Як в Україні формується новий клас
“Зараз уже робота будівельника — престижна. Можна бути не айтівцем, а будівельником і заробляти також нормальні гроші», — каже Володимир Рибак, маляр, що став відомим через TikTok.
В Україні вартість послуг у сфері робітничих спеціальностей щодня підвищується. Нині плиточникам пропонують до 120 тисяч гривень у місяць, сантехнікам до 100 тисяч, а електрикам до 80 000.
Я про це рік тому писав. Справа в іншому. Вартість ремонтів з такою оплатою труда прикиньте... Київ то дороге місто. Рабовласник Бетон змушує працювати своїх підлеглих за довоєнну зарплатню.
Я хоч давно якось не їздив таксі, але навіть якщо 15 - у нас середня поїздка по Києву таки не 10 баксів, десь вдвічі дешевше, і з тих таксисту йде в кращому разі половина. Думаю на 150 баксів заробітку треба поїздок 30-40 зробити, а це годин 16
Я в червні два дні активно поїздив на таксі Києвом. На третій день орендував автівку. Бо дуже дорого.
Олежан написав:ну проехать бизнесом с демеевки до михайловской пл - 500 грн стоит
та не приїде ніхто за такі гроші, повір і про 3 хвилини просто смішно це замануха, будеш підіймати ціну поки до 500 не дійдеш і втратиш на це мінімум півгодини і купу нервів
да, цифрові сервіси деградували відповідно супер низьким цінам. чудес не буває, ринок все вирівнює. тільки називайте це не сервіс таксі, а сервіс торгівлі з таксистом і все буде ок