Shaman написав:----------------------------- ЛАД а що робити миллионам, которые уже на ТОТ? И многие уже почти 4 года? Что-то о них вы даже не вспоминаете. ----------------------------- а чого ви мене питаєте? це ж ви прихильник домовлятися - що ви з цього приводу думаєте? немає власних думок? чого тоді мене достаєте - щоб я їх за вас придумав?..
Вы читаете и отвечаете на все мои посты. Так что не рассказывайте, что вы не видели, что я об этом писал. И говорил, что это должно быть обязательным пунктом мирного договора - возможность всем желающим выехать с ТОТ на контролируемую территорию + обеспечение жильём. И государство должно позаботиться об обеспечении работой.
як ви кажете, можливість виїхати є й зараз. забезпечити житлом - це вже важче. чи потягне це Україна - питання з *. коли я запропонував підняти зп військовим - ви ж перший почали казати, звідки гроші. якщо за рахунок репарацій - можливий варіант.
забезпечити роботою - це закінчилося років 30 тому. держава може створити умови для бізнесменів, а вони вже створять робочі місця - саме так це працює. але якщо так волають, та й ви теж, що нам не вистачає людей - то значить проблем з роботою не буде.
що треба, то тоді обговорювати, щоб руські припинили свої конфіскації й дозволили українцям розпоряджатися своїм житлом. але як кажете, це нереально - а інакше на чому окупанти гроші зароблять?
Вы опять делаете вид, что не читали, что я написал, хотя это было в ответе вам и вы, нсли правильно помню, на тот пост даже отвечали, но этот вопрос "не заметили". Повторять не буду, поищите и перечитайте. О репарациях уже противно слышать. Разгромите росс. армию, тогда поговорим о репарациях.
О работе. Понятно, что Союз давно кончился. Но забота об уровне безработицы актуален во всех странах и является одним из важнейших показателей эффективности госполитики. Надеюсь вы как экономист слышали, что, например, основные задачи ФРС это поддержание ценовой стабильности, обеспечение максимальной занятости и содействие умеренному экономическому росту.
Откуда интересно вы взяли, что "руські" не "дозволяють українцям розпоряджатися своїм житлом"? Возможно, требуют переоформить его и продавать по росс. законам, как требовали в Крыму? Это, конечно, облегчит задачу, но сомневаюсь, что на ТОТ можно продать жильё по приемлемой цене. И обращаясь опять же к опыту финнов, которых здесь, кажется,prodigy приводил в пример, 430 тыс. человек эвакуировались в полном составе с территорий, переданных СССР, никому не продавая своё жильё. Некому было продавать.
fox767676 написав:когда смотрю очень плохих русских - у них лейтмотивом проходит успеют или нет пробить коридор через Николаев и Одессу к Балканам. И очень расстраиваются если подсчеты показывают высокие шансы на скорый мир
професор каже (з 27 хв), взяття Одеси стратегічна ціль, і як вона паде, війна закінчиться
Shaman написав:як ви кажете, можливість виїхати є й зараз. забезпечити житлом - це вже важче. чи потягне це Україна - питання з *. коли я запропонував підняти зп військовим - ви ж перший почали казати, звідки гроші. якщо за рахунок репарацій - можливий варіант.
забезпечити роботою - це закінчилося років 30 тому. держава може створити умови для бізнесменів, а вони вже створять робочі місця - саме так це працює. але якщо так волають, та й ви теж, що нам не вистачає людей - то значить проблем з роботою не буде.
що треба, то тоді обговорювати, щоб руські припинили свої конфіскації й дозволили українцям розпоряджатися своїм житлом. але як кажете, це нереально - а інакше на чому окупанти гроші зароблять?
Вы опять делаете вид, что не читали, что я написал, хотя это было в ответе вам и вы, нсли правильно помню, на тот пост даже отвечали, но этот вопрос "не заметили". Повторять не буду, поищите и перечитайте. О репарациях уже противно слышать. Разгромите росс. армию, тогда поговорим о репарациях.
Противно ?
Как только россияне заговорять о репарациях от Украины, ты будешь первый, кто напишет - надо соглашаться
И тебе противно не будет, в этой ситуации
ЛАД написав:О работе. Понятно, что Союз давно кончился. Но забота об уровне безработицы актуален во всех странах и является одним из важнейших показателей эффективности госполитики.
Безработицы в совке не было А как она могла там быть, при наличии статьи за тунеядство ?
Парторг, ты сильно перекручиваешь. Видимо, внукам втираешь свои сказки о совке, забывая, что на форуме не твои внуки находятся
Но была скрытая безработица, когда миллионы людей были вроде с местом работы, но по факту - это была низкооплачиваемая работа, где они ничего не делали
Banderlog написав:а який в нас рівень втрат ? Оборону ми собі дозволити можем? Діло не в порівнянні наших і їхніх втрат, діло в тім чи забезпечує держава стабільне поповнення втрат, і на скільки часу зможе підтримувати потік поповнень.
...... Ми бережемо ЛЮДЕЙ - віддаючи Території.. ...... Що ми робимо не правильно?
Не то, что бы "робимо" - кто-то бред пишет - напрочь игнорируя украинские потери в живой силе...[/quote]
3 людини кажуть «наші» (втрати) Хантер каже «украинские потери» (ну і СВО присутнє в лексиконі)
Shaman написав:хтось напевне проти. але ми не проти перемовин, а проти окремих пунктів - це й називається перемовини.
Ти так пишеш ніби зараз осінь 2022 і вчора звільнили Херсон. З врахуванням поточного стану речей та загальних перспектив той план з 28-пунктів це майже ничія.
Не взрыв, а хлопок Не падение, а отрицательный рост
В копилку российского новояза добавился новый термин - "майже ничія"
"ничія" - це на якій мові ? на каком языке ? Бо українською - це нічия
Это как - почти беременная (майже вагітна) ?
Но так не бывает, або нічия (вагітна), або інший рахунок (не вагітна)
PS. Те що, letusrock написав далі, я встиг прочитати ...
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 26 лис, 2025 21:30, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:........ ядерна зброя та стратегічна авіація. те, що було проти Штатів зараз ми чесно знищуємо, а вони роблять вигляд, наче нічого не відбувається. Раша стратегічну авіацію взагалі не побудує - ця поламається або знищиться, й все. ..........
У вас много бреда, всё опровергать замучвешься. Но это уже перебор. Нельзя же быть настолько неграмотным. "стратегічна авіація" никогда не была серьёзным козырем Союза, а затем РФ против США. Основные составляющие ядерной триады у них были РВСН и АПЛ. А то, что мы "чесно знищуємо" российскую "ядерну зброю"... Это вы в каком сне увидели? Или у вас уже горячка?
з приводу ядерної зброї. якщо такі пафосні, то маєте знати що АПЛ - це основа саме США. у срср це ніколи не було сильною стороною. головне - це шахти та наземні пускові установки. це перше.
друге - ми знищуємо саме літаки стратегічної авіації, бо вони ними нас обстрілюють. тому ні в кого не має питань. але ви ж погодитесь, що без літаків ядерна зброя себе не запустить. тобто одну з компонент тріади ми знищуємо, США тихо аплодує. також ми нищимо радари дальнього спостереження - про це активно не пишуть, але я зустрічав коментарі на цю тему. я так розмую - нафіг це Раші треба. дійсно навіщо - вона вже довела, що займає дуже безвідповідальну позицію з приводу ядерної зброї, тому в майбутньому має бути обмежена в цьому. але це так, загальні примітки.
зрозуміло, про що йшла мова. ви дуже часто пишете брєд - але щось довести ще нічого не змогли. тому припніть свого язика, бо інакше будете отримувати відповідь вашого рівня - й не треба тоді ображеного строїти перевірили вік викладачів? бо коли вам щось доведеш - тихо никаєтесь, "а кто єто был"?