Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1600016001160021600316004 ... 16521>
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:14

Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш?
Але ти ж не воцерковлений? І будувати "українську" церкву ти ж не хочеш?
Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.
Banderlog

Заблокований
Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:29

Banderlog написав:
  Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш?
Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.

так в своїй будь-ласка. а як щодо державних церков? чого це РПЦ вирішила, що всі церкви мають їй належати... власне як й твоя зневага до ПЦУ. Томос зробили для церкви, як ти не хочеш визнати... а як там РПЦ ставала незалежною? який по рахунку руський Патріарх вирішив, що земне життя не таке вже й погане? руські царі погано чують слово ні - та й руські святі отці не надто стійкі перед владою...

й почалися вигадки - де я хочу продовження війни? про скорочення взагалі не зрозумів - ти мене з ким спутав?
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1712 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Почему-то меня сегодня меньше беспокоит обвал российского автопрома, чем рост производства оружия в РФ.
При офіційній інфляції ( ту що подає росстат )- 5% , ріст виробництва на 3%... - якось важко назвати ростом...
І якщо признати , що облікова ставка центральних банків як правило коло рівня інфляції і згадати що вона в педерації сьогодні 16,5% - то ростом взагалі не пахне.
Тепер далі
Якщо розглядати в динаміці тобто
починали педераційники з фондом в 12% від ВВП яке становило 1500млрд доларів, тобто 180 млрд доларів 2020 році
До 2025 року-витратили всі 180 млрд доларів(хоча заявляють що в них ще є 20) фонду
Тобто
в 2022 і 2023 перекривали дефіцит бюджету -фондом
В 2024 - дефіцит виріс до 2 трлн рублів=25 млрд доларів
В 2025 - дефіцит виріс до 6 трл рублів=80 млрд доларів
Прикидаємо
за 4 роки витрачено 180+25+80=285млрд доларів+ всі гроші що генерувала російська економіка в 2022-2025 роках
Питання до знатоків економіки педерації
а - звідки і якими ресурсами будуть перекриті щорічні додаткові витрати в 71 млрд доларів(285/4=71) які перекривались заощадженнями попередніх 20 років і які станом на сьогодні - вичерпані
б - що станеться, якщо при інфляції (реальній яка визначається обліковою ставкою ЦБ РФ=16,5%) і Бюджеті в якому на війну закладено 50% від ВСЬОГО Бюджету (або 20-25% від ВВП) надрукувати ще до вже існуючих 54 трлн рублів ще 8 трлн ?
в - що станеться якщо ситуація з експортом нафти буде така ж як і зараз (на 30% менша ніж в 2024 по грошам)
д - звідки буде братись зброя. яка в 2022-2025 бралась з складських резервів які були створені ще за СРСР

ПС
Лади чомусь радіють повідомленням про ріст ВВП педерації на 3%...
Але тихенько лізуть в нірку і не згадують як я їм показав ріст ВВП в Україні
Можу нагадати як виросло з 4000 доларів в 2021 до 7000 доларів в 2024 ..
Треба?
Тобто наш РІСТ перевищує ріст в педерації..
А раз так
То наша економіка стає стійкішою..
ППС
єдина проблема яку ми маємо -це реально кількість людей на фронті..
Але це не дивно
Чим кращі умови життя населення до війни -тим менше бажаючих іти воювати.. це нормально і зрозуміло.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 29 лис, 2025 21:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:тоді є шанс, що руських здивують перспективами по нафті. й танкери вже почали вибухати...
І вибухають саме так, як рік-два тому, мені пояснював Продіджі...
Перше - не повні а коли йдуть під завантаження
Друге - вибух в районі машинного відділення...
Лінь шукати, але можу спробувати знайти той пост.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 22:14

Для тих хто переживає про гроші для нас...
Бундестаг утвердил бюджет на 2026 год — 524,5 млрд евро. Расходы подросли на 21,5 млрд, львиная доля уходит на соцполитику и рекордные 108 млрд на оборону — максимум со времён холодной войны.

Украине выделяют 11,5 млрд евро: артиллерия, дроны, бронетехника и прочее железо. Минобороны ФРГ называет пакет крупнейшим за весь период военного конфликта.
11% від виділених грошей на свою оборону - дають нам...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 23:14

Shaman написав:
  Banderlog написав:

так в своїй будь-ласка. а як щодо державних церков? чого це РПЦ вирішила, що всі церкви мають їй належати... власне як й твоя зневага до ПЦУ. Томос зробили для церкви, як ти не хочеш визнати... а як там РПЦ ставала незалежною? який по рахунку руський Патріарх вирішив, що земне життя не таке вже й погане? руські царі погано чують слово ні - та й руські святі отці не надто стійкі перед владою...

й почалися вигадки - де я хочу продовження війни? про скорочення взагалі не зрозумів - ти мене з ким спутав?

Про зневагу до пцу ти брешеш. Мені до них діла нема. Іди і цілуй там ручку їхньому панотчику. Я туди не піду.
Добре, кажеш спутав? Яка чисельність армії має бути в Україні в мирний час? Орієнтовно? 700 тисяч як зара, 500? 200?
Які терміни демобілізації ти пропонуєш? Розказувати, що всі військові за продовження війни і не допустять здачі територій це одне. А дозволити демобілізацію хочаб тим, що більше 3х років то вже нізя?
:lol:
Давай іще раз. Ти шанобливо відносишся до пцу? Прапор тобі в руки і попутного вітру...
Banderlog

Заблокований
Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 23:41

Очень большая статья Залужного - https://www.liga.net/ua/politics/opinion/polityka-i-viyna-realnist-proty-ochikuvannia.
Комментировать не буду. Шаману должно понравиться.
По-моему, предварительная подготовка к выборам.
Очень много теоретических рассуждений без каких-либо практических выводов и/или рекомендаций.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 23:57

О религии.
У нас нет "державних церков". Госсобственностью они стали благодаря "клятим комунякам".
Томос добилась не ПЦУ, а государство для неё, чего в светском государстве быть не должно. Чем за это государство расплатилось с Варфоломеем, не знаю. Но что-то точно пообещали.
Для полного счастья не хватает только объявить ПЦУ государственной церковью.
В Европе во многих странах благополучно существуют параллельно католическая и протестантская церковь. Да ещё бывает и разные протестантские церкви. О количестве сосуществующих церквей в США и говорить не приходится.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 30 лис, 2025 00:09

Сегодня не помню кто, давал ссылку на статью https://tsn.ua/exclusive/lyudina-yaku-zapihnuli-v-busik-ne-bude-voyuvati-komandir-zsu-rizko-vislovivsya-pro-mobilizaciyu-2614509.html - “Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію.
Красиво изложено.
Но там есть такое:
“Нас хотіли повністю залишки роздати по різним бригадам. Зараз я з тобою розмовляю як командир 58-ї бригади, а на даний час могло б бути, що такої бригади вже не існує. Так відбулося минулого року після Бахмуту і невдалого командування. Ми тоді попросили дати нам можливість відновитися. Ми два місяці на полігоні набирали людей. Нам дали здихатися всього шлаку, від всіх алкашів, наркоманів, СЗЧшників. Ми повністю почистили бригаду, під нуль. Ми взяли свіжих людей, які не були на війні. Люди прийшли перелякані. Два з половиною місяці після того, як ми їх набрали, нам дали якісно провести з ними злагодження бойові.
Получили, по его словам, очень хороший результат.
Вполне верю.
Но куда дели всех тех "алкашів, наркоманів, СЗЧшників" и прочий "шлак". 58-я бригада от них избавилась и набрала пусть неподготовленных (подготовленных просто нет), но потенциально хороших солдат. Но они набирали их 2 месяца. Выбрали лучших.
Но весь "шлак" и все отбракованные ими на полигоне пошли в другие бригады.
У него нет предложения, как набрать таких хотя бы потенциально хороших солдат не на одну бригаду, а на всю армию.
А так да, создать образцовую бригаду вполне можно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 30 лис, 2025 00:23

політмета

ЛАД написав:Очень большая статья Залужного - https://www.liga.net/ua/politics/opinion/polityka-i-viyna-realnist-proty-ochikuvannia.
Комментировать не буду. Шаману должно понравиться.
По-моему, предварительная подготовка к выборам.
Очень много теоретических рассуждений без каких-либо практических выводов и/или рекомендаций.

Проте чи не головною тоді політичною метою для України є позбавлення Росії можливості здійснювати акти агресії проти України в осяжній перспективі.

Тільки не пише як це буде виглядати "позбавлення" і хто "позбавлятиме"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 30 лис, 2025 00:45, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1625 раз.
Подякували: 2874 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 1600016001160021600316004 ... 16521>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему