От бачите , ЛАД, якщо людина тормоз, то вона всюди тормоз. Не розрізняє «померло насильно столько то лямов » і «не народились або виїхали». Ну от мені таких втрачати, як бігунців, не жалко. Навіщо нам тормози? Згодні?
_hunter написав:А работать-то кто в этом Светлом Царстве будет?..
Так вже ж пояснювали тут - чим менше людей - тим більший ВВП/ресурсів на особу.
Насправді нічого тут смішного нема. Той же ЛАД казав вище якось, що коли в місті піпл сам собі (вірніше іншим таким же неробам) варить каву, стриже бороди, і ремонтує машини, то це не ВВП , а бовтання у власному багні (це вже моя алергія)
Хоч це надто спрощено, але частково це так. А наприклад в селах так точно половина населення не знає чим зайнятись, бо коровники радянські на кирпич вже розібрали , метал продали і пропили, а землі фермер як обробляв так і продовжує
_hunter написав:А работать-то кто в этом Светлом Царстве будет?..
Так вже ж пояснювали тут - чим менше людей - тим більший ВВП/ресурсів на особу.
Насправді нічого тут смішного нема. Той же ЛАД казав вище якось, що коли в місті піпл сам собі (вірніше іншим таким же неробам) варить каву, стриже бороди, і ремонтує машини, то це не ВВП , а бовтання у власному багні (це вже моя алергія)
Хоч це надто спрощено, але частково це так. ......
Ок - допустим. Один вопрос: где гарантия, что выедут только бесполезные баристы/барбер-шоперы с грумершерами? Ну и да - селюков с собой заберут... А то есть небольшая опасность, что на европейских фабриках еще и "всякие" инженеры могут пригодиться...
кажете мобілізуватись маємо усі бо нема кому фронт тримати?
У Конча-Заспі сталася збройна сутичка між представниками ГУР та військовими частини А4005. За даними правоохоронців, розвідники зайшли на територію санаторію "Жовтень" та ненадовго взяли в полон 10 військовослужбовців. Джерело: