ЛАД написав:Возможно, что если бы нам в 2022-начале 2023 дали всё, что необходимо (если это "всё" было в реальности), то сегодня "реалии на земле" выглядели по-другому. Но только "возможно".
ИМХО ні. Треба було просто рубати економіку москалів під нуль. Навіть ціною "рік не поторгувати з Китаєм". і "нафта по 200$" А замість цього видавали поступові санкції, які діють більше як вакцина.
ЛАД написав:Какие провалы внешней политики они решили заткнуть войной?
Потеря политического контроля над Украиной. Какая разница что они планировали, это непрвоерить, это место для теорей и догадок, мы видим что они сделали и не видим что они хотят остановиться.
Не надо преувеличивать. Политического контроля над Украиной у РФ не было. Иначе не возможна была бы даже "оранжевая революция". Их планы очень хорошо видны по началу войны.
Shaman написав:як місцеві зрадофіли намагаються уникнути теми
маю надію, що більше не буду читати тут про чергового бевзя, який вистрибнув з машини на ходу...
Понятно, що будеш і про випавших з буса і про напади зі зброєю на тцк. Проблема бусифікації тільки загострюється, влада не хоче брати на себе відповідальність за силову мобілізацію. А ухилянти все більше нагліють.
ЛАД написав:Какие провалы внешней политики они решили заткнуть войной?
Потеря политического контроля над Украиной. Какая разница что они планировали, это непрвоерить, это место для теорей и догадок, мы видим что они сделали и не видим что они хотят остановиться.
Не надо преувеличивать. Политического контроля над Украиной у РФ не было. Иначе не возможна была бы даже "оранжевая революция".
Оранжевая революция и была ответом на политический контроль над Украиной
Или это не Путин в 2004 году 3 раза поздравлял Януковича с победой ? ) Тем самым намекая украинцам - вот же ваш президент, я его вам назначил
Shaman написав:маю надію, що більше не буду читати тут про чергового бевзя, який вистрибнув з машини на ходу...
Трохи дивно таке читати від людини яка за жодних умов не піде на фронт. Ви навіть на посаду бухгалтера ВЧ засцяли піти.
це мені розповідає людина, яка гублячи мешти, втекла за кордон?
Уперше почув це слово за майже 55 років проживання в Україні ні у селі ні у городі ні у Кам'янець-Подільську ні в Данецке с Масквой , навіть у театрі з кінотеатром і даже по телевизору с радиоприёмником "Беларусь"
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 05 гру, 2025 16:54, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:як місцеві зрадофіли намагаються уникнути теми
маю надію, що більше не буду читати тут про чергового бевзя, який вистрибнув з машини на ходу...
Понятно, що будеш і про випавших з буса і про напади зі зброєю на тцк. Проблема бусифікації тільки загострюється, влада не хоче брати на себе відповідальність за силову мобілізацію. А ухилянти все більше нагліють.