Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1607416075160761607716078 ... 16087>
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:08

fox767676 написав:
  АндрейМ написав:"Нам" - це кому саме? Паразитам, які хочуть, щоб хтось інший ризикував собою заради них? Хто Вам дав право говорити від "нас"? Юнакам, які зараз масово виїжджають, також не повертатись? ОК. Ніхто не повернеться. Україна стане країною жінок, заброньованих Шаманів і пенсіонерів. Мільйони громадян наразі за кордоном. Ви пропонуєте "заходи" до усіх? Чи у Вас вибірково "заходи" працюють?

у него племянники и дочка в польше
достало это лицемирие
"Украина понадусе, но детишек лучше подстраховать"

НІ.НІ .
Дочка то зрозуміло , жінка є жінка .
А ось з хлопаків спитати як зі всіх . Без огляду й сумнівів
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:08

Shaman написав:........
у вас або погана пам'ятать, або гарна фантазія. я писав, про умови перемовин. а поки немає перемовин - то так, воювати - бо немає інших варіантів. писав саме так, все інше - це ваші вигадки.

й загалом, без прив'язки до цього етапу війни з Рашею так - наша війна значно прискорює деструктивні процеси на Раші. кожен день війни несе втрати для Раші - й демографічні, й економічні. й вона розвалиться. один з варіантів - проблеми почнуться після смерті путіна.

ці повідомлення ніяк не пов'язані між собою. тому - читаЙте уважно ЛАД... 8) й не фантазуйте.
Ну и как с вами разговаривать, если в отрекаетесь от своих собственных утверждений?
Вы ещё год назад не допускали мысли об отказе от территорий. Также, как сегодня не хотите слышать ни о каких политических уступках. О возможности отказа от НАТО вы заговорили тоже недавно.
И крах РФ вы вполне "прив'язували", правда не "до цього етапу війни", а "до кінця війни", говоря что в результате такого краха мы победим.
Человек вполне может менять взгляды, я тоже не сразу пришёл к мысли о возможности финского варианта. Но при этом не стоит отрицать свои старые взгляды.

до чого вплив. серед людей, які підтримують Пороха - багато профі. й так, їх вплив мінімальний - а могли б багато більше зробити для країни. якби людей підбирали за якостями, а не за відданістю.
Против профи я не спорю, но это никак не связано с разговорами По и Зе.

fler в першу чергу писала про Яника та його молоду команду. хонку за 100 млн дол вже забули? а камази з готівкою? один камаз - один ярд дол.
Как вы говорите: "Не фантазуйте".
У неё написано: "всі попередники були святі. Нагадайте мені, як покарали кожного з попередників".
Это только о Яныке?
А про камази з готівкою я багато чув. Так же, как и "про золотий унітаз". От тільки не побачив.
ЛАД
2

Подякував: 5381 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:а камази з готівкою? один камаз - один ярд дол.

Десь так само прикидав по об'єму $/камаз, але це похоже на художній свист:
Відсторонений Верховною Радою президент Віктор Янукович вивіз з країни понад 100 млрд доларів. Про це на Українському форумі з повернення викрадених активів у Лондоні заявив в.о. генерального прокурора Олег Махніцький.
https://zaxid.net/u_gpu_porahuvali_skil ... h_n1307748
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1142 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:16

холява написав:НІ, НЕ ВИБІРКОВО .
Усіх , хто перебував під час війни за межами України , наскільки виправдано ,що робили ....

Ну, ОК. "Усі, так усі". В принципі, я не проти, якщо якісь заходи стосуються усіх, а не залежать від віку чи статі чи інших штучних ознак. Стосовно "виправдано" - судді хто? Чим Ви відрізняєтесь від росіян? Тим, що пишите українською? А людожерства і ненависті до людей у Вас стільки ж.

В будь-якому випадку, концептуально я з Вами не згоден. Україні потрібні люди. Ми ще будемо вблагати, щоб вони повернулись.

холява написав:НІ.НІ .

ТАК. ТАК. Питати з усіх. У нас однакові права. Що означає "жінка є жінка"? Ви бандитку при владі бачите чи ні?

Хто такі "хлопаки" і чому вони Вам чи Вашим донькам щось винні? І де Ваші племінники?

fox767676 написав:достало это лицемирие

Я вчера получил порцию лицемерия от своей университетской подруги. Мы говорили о мобилизации. Я говорил, что мобилизация - зло и форма рабства. Собственно, что я и тут пишу. Она стала кричать о том, что без мобилизации мы станем частью россии (вполне возможно). Но сына она вывезла до его 18-летия. То есть, какие-то другие, абстрактные, мужчины должны всё бросить и пойти защищать то, что важно для неё и Холявы, но не они сами или их близкие. Все они - fler...
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:27

АндрейМ написав:
  холява написав:НІ, НЕ ВИБІРКОВО .
Усіх , хто перебував під час війни за межами України , наскільки виправдано ,що робили ....

Ну, ОК. "Усі, так усі". В принципі, я не проти, якщо якісь заходи стосуються усіх, а не залежать від віку чи статі чи інших штучних ознак. Стосовно "виправдано" - судді хто? Чим Ви відрізняєтесь від росіян? Тим, що пишите українською? А людожерства і ненависті до людей у Вас стільки ж.

В будь-якому випадку, концептуально я з Вами не згоден. Україні потрібні люди. Ми ще будемо вблагати, щоб вони повернулись.

холява написав:НІ.НІ .

ТАК. ТАК. Питати з усіх. У нас однакові права. Що означає "жінка є жінка"? Ви бандитку при владі бачите чи ні?

Причому тут бандітка ?
Звичайна дівчина ,поїхавша за кордон від обстрілів .

Справа ще у тому концептуально нас питати не будуть ....кого благати а кого ні ,повертатися .
Просто - де був , як поїхав ...... наскільки законно перебував ?

Яж кажу вам -ЗАЛИШАЙТЕСЬ за кордоном .
Там до вас толерантно ставляться , допомогають ,у Лидел можно сходити .
Ви самі вирішали де вам краще .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:31

fox767676 написав:
  АндрейМ написав:"Нам" - це кому саме? Паразитам, які хочуть, щоб хтось інший ризикував собою заради них? Хто Вам дав право говорити від "нас"? Юнакам, які зараз масово виїжджають, також не повертатись? ОК. Ніхто не повернеться. Україна стане країною жінок, заброньованих Шаманів і пенсіонерів. Мільйони громадян наразі за кордоном. Ви пропонуєте "заходи" до усіх? Чи у Вас вибірково "заходи" працюють?

у него племянники и дочка в польше
достало это лицемирие

Та я ніколи і не приховував де і хто .
Відкрито писав .
Зараз дочка у Гонконзі , така як і ви з програмами возиться .
...та і взагалі ,ви мене забанили
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:32

Banderlog написав:Дуже добре, ти бачив як в австралії геї пожежники і геї військові виходять на гейпарад? Думаю треба і в нас після перемоги...

Вас тут звинувачують у належності до якоїсь церкви. Я на цьому не розуміюсь, скажу відверто, і не вірю у якихось богів, але Вам хочу сказати, що у Вас більше людяності і порядності, ніж у тих, хто Вам претензії виставляє.

холява написав:Звичайна дівчина ,поїхавша за кордон від обстрілів .

А звичайний хлопець поїхати від обстрілів не може?

холява написав:Зараз дочка у Гонконзі

Чому вона не захищає країну і не віддає борги? Вона ж навчалась в український школі разом з хлопцями. У хлопців борги є, а Ваша чухнула до Гонконгу. Чому? Що вона зробила особливого для держави? Нехай повертається і віддає борги.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 07 гру, 2025 16:37, всього редагувалось 2 разів.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:32

Shaman написав:
  ЛАД написав:.........
И это вы "про послідовність"?
Проблема в желаниях Раши? И мы поэтому не настаиваем на вступлении в НАТО?
А не потому, что НАТО не хотят нас принимать в обозримом будущем и страны НАТО прямо говорят об этом?
"вступ до ЄС критично необхідний - бо інакше ми не відновимо економіку"?
Европа успешно відновила економіку после ещё более страшной войны. И никакого ЕС тогда не было. Я недаром написал о плане Маршалла, который вы не захотели обсуждать.

так, ще раз повторимо. так НАТО - це категорична вимога Раші. тому зараз такі розмови не ведуться головними країнами НАТО, включно з США. те, що проти окремі дрібні прихильники Раші - це взагалі не варте уваги. це класичні моськи.
Ну не надо же так дёшево.
"Моськи".
Вроде "головні країни НАТО, включно з США" стремились нас принять. Помню, ещё Ющенко поднимал этот вопрос. И Порошенко очень активно. Приняли нас?
Не надо всё списывать на Рашу. Вы же сами говорите, что не надо преувеличивать её силу. Хотели бы нас принять, возможностей была масса. И до войны. И даже сейчас могли бы принять. Или вы считаете, что США так боится Раши? Тогда это противоречит вашим же словам о её слабости.

Європа відновила економіку, бо мало вже побудований правильний суспільний устрій. навіть німці. в нас ще цього немає. окремі елементи є, але є й окремі речі, яких немає бути - нам треба далі будувати працюючі інституції. працюють інституції, а не особистості. так, Європі допомоги США. але ж ви самі цитували - вклад плану Маршала був не головний. й нам будуть допомагати відновитися.

ЄС зараз - це відкритий ринок, доступ до якого значно прискорить розвиток нашої економіки...
Так что нам нужно - інституції или відкритий ринок?
Для того, чтобы создать інституції, не обязательно вступать в ЕС, это не очень связано и вполне можно использовать план Маршалла или нечто подобное. А "відкритий ринок" мы уже получили после евроассоциации. И что, помогло это нам?
При такой разнице уровней нам в ЕС делать нечего. Поставки с/х продукции и металла нам точно ограничат. А больше нам в Европу экспортировать практически нечего. Зато импорт из Европы пойдёт к нам без ограничений. Так что европейцы правы, когда говорят, что нам нужна серьёзная подготовка для вступления.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:36

АндрейМ написав:
  Banderlog написав:Дуже добре, ти бачив як в австралії геї пожежники і геї військові виходять на гейпарад? Думаю треба і в нас після перемоги...

Вас тут звинувачують у належності до якоїсь церкви. Я на цьому не розуміюсь, скажу відверто, і не вірю у якихось богів, але Вам хочу сказати, що у Вас більше людяності і порядності, ніж у тих, хто Вам претензії виставляє.

холява написав:Звичайна дівчина ,поїхавша за кордон від обстрілів .

А звичайний хлопець поїхати від обстрілів не може?

холява написав:Просто - де був , як поїхав ...... наскільки законно перебував ?

Виключно до чоловіків, так? Жінки просто мають право жити як хочуть? Чоловіки якимось чому обмежені в цьому праві?

Ви все вірно зрозуміли .
Жінки , діти , люди похилого віку .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 16:38

Ой+ написав:
  Shaman написав:а камази з готівкою? один камаз - один ярд дол.

Десь так само прикидав по об'єму $/камаз, але це похоже на художній свист:
Відсторонений Верховною Радою президент Віктор Янукович вивіз з країни понад 100 млрд доларів. Про це на Українському форумі з повернення викрадених активів у Лондоні заявив в.о. генерального прокурора Олег Махніцький.
https://zaxid.net/u_gpu_porahuvali_skil ... h_n1307748
Даже не художній.
Вспоминается "золото Полуботка".
Но то хоть было похоже на сказочный фольклор. А это просто свистёж.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1607416075160761607716078 ... 16087>
Форум:
+ Додати
    тему