|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 07 гру, 2025 21:50
ЛАД написав: Shaman написав:.......... моськи - це Угорщина та її послідовники - дрібні країни ЄС та НАТО, які мають явну антиукраїнську позицію.
Спасибо, кэп очевидность. Как я сам не догадался. А "головні країни НАТО, включно з США" нас прямо спят и видят в НАТО? Проблема только в "моськах"? Под дурачка-то косить не надо. Вроде, вы не поняли, о чём я написал. давайте не перебільшувати можливості - який вступ до НАТО, коли в Харкові половина таких, як ви?
Вы только сегодня писали о "переходите на особистості, накидаючи брехню на мене". Т.е. на вас нельзя, а на меня можно? Я, кстати, никогда не был против вступления Украины в НАТО. А вы 50 лет назад точно молчали бы в тряпочку. Но вы, как обычно, ушли от неудобного вопроса. Я писал о том, что мы уже лет 20 хотим в НАТО, нас НАТО принимать не хочет, но обвиняете вы в этом харьковчан. Молодцом! От "вины Раши" вы уже отказались и нашли новую причину?
про НАТО коротко - на поточний момент Раша проти, тому будб-які розмови зараз ні про що. що була за відсутності реакції Раші - були б в НАТО. але не треба мені заперечувати, ці суперечки ні про що. років 20-30 мовчали ви - це факт. а як би себе вів я - питання відкрите. я ідейний. й я впевнений, було б вам 50 - ніякого фронту не було б, були б розповіді а ватних харків'ян до війни було 50%. ви цього не визнаєте? ну ок. тому яке НАТО з таким населенням. а хто там мітинги проводив проти навчань НАТО. так, це вже не Харків. якби було загальне бажання населення - давно були б в НАТО. а така маємо що маємо. ще раз, а то надто швидко забувають. Раша - слабка країна й в економічному сенсі, й в військовому - звичайною зброєю. чому їй поки все дозволяється - тому що ніхто не знає, в якому стані стратегічна ядерна зброя, яка дісталася Раші в спадок від срср. якби її не було - вже давно б шукали путіна, як хусейна. й виглядав би при затриманні він як Медведчук...  Это ваше личное мнение. Но если так, то почему европейцы боятся войны? У них хватает и самолётов, и танков, и ракет, и людей побольше, чем в РФ (так, по мелочи, раза в 3 только в странах ЕС). Вы там что-то писали, что вы не высказываетесь по военным вопросам?  моя думка базується й на економічних показниках Раші - чи у вас інші цифри? 4 роки на захоплення Донбасу - дуже потужно. а Європа боїться саме ядерних погроз, саме так. яка армія в Прибалтиці? а той же Орбан буде проти й Прибалтиці допомагати. й захоплення коридору в Сувалках - Польща його теж не утримає...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 795 раз.
- Подякували: 1687 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 21:51
M-Audio написав: Shaman написав: M-Audio написав:До речі, хтось бачив статистику, який відсоток громадян за кордоном мають житло в межах не окупованої частини України, а який - ні? Мені от дуже цікаво було б.
умовно половина має житло...
Ці дані були десь оприлюднені? В будь-якому вигляді?
це власна оцінка, коли немає достовірної інфо  та й по тому, що знаю особисто.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:01
ЛАД написав:... щоб не було зайвих балачок - наш напрямок руху - Європа та ЄС. швидко, повільно, з підготовкою, без - головне безповоротний рух до ЄС.
Так а кто возражает. Рухайтесь. Я лично "за" обеими руками. Вот только руха не вижу. Только бла-бла-бла. И пока никакого подобия "плана Маршалла" за все годы независимости. Боюсь, после окончания войны будет так же, как пока с репарационным кредитом. "Денег нет, но вы держитесь!" Можете обижаться, но типичное выступление ИРПпИ.
про ЄС - й це не так, й це погано - все зрозуміло, але рухатися треба. варіантів немає. щось ніхто не хоче виходити з ЄС. вибачте, а ви ніколи не бачите? от коли визнаєте досягнення України в с/г та харчовій промисловості - тобі можна про щось розмовляти, не треба буде очевидне доводити. ваша головна помилка - дійсно все треба робити самим в першу чергу. як вам постійно пояснює Будівельник. ЄС може допомогти, але працювати треба нам. а то знову совок - нехай ЄС нас витягує. так не буде. скільки грошей надав ЄС - а що за дурниці грошей нема???. подивимось, чим закінчаться дискусії по фінансуванню - мій прогноз профінансують так чи інакше... ща на вас ображатися. як там - не ображаються... 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:07
ЛАД написав:Если вы не видите разницы между мужчиной и женщиной, то это не мои проблемы. Я, по-моему, вам уже советовал попробовать хоть раз родить ребёнка. Когда сумеете, поговорим. 
Если всерьёз воспринимать этот аргумент (и ограничиваться только им), тогда всех женщин надо принудительно отправлять на ДЛК (демографічно-лікувальну комісію), встановлювати придатність-непридатність, і придатним виписувати "демографічне розпорядження" - народити дитину не пізніше зазначеної дати. І, звісно, ніякого вільного виїзду за кордон, навіть якщо розпорядження не видане. По вулиці пересуватись виключно із смартфоном з встановленим додатком "Населення+" і щоб ніяких порушень демографічного обліку, інакше в бусік і на штучне запліднення. От тоді можна про рівноправ'я якось казати. Інакше "вони можуть народжувати" -- не аргумент. Можуть, але не хочуть, і при цьому вільні як птахи. Чоловіки теж можуть воювати. Але коли вони не хочуть, це чомусь іншу реакцію з боку держави викликає. При цьому всьому я зовсім не за те, щоб жінок примусово відправляти на бойові позиції. Я розумію, що це просто не ефективно, це тільки призведе до підвищення втрат та зниження бойових спроможностей підрозділів. Але це не повинно означати, що їм тоді зовсім не потрібно приймати участь в обороні. Просто держава повинна була продумати, як саме, крім чергування на бойових позиціях, можна задіяти жінок. Я не знаю в деталях, як побудована оборона, і можу тільки припустити, але не порадити, що є певні посади, особливо в тилових підрозділах, які здатні займати жінки, чи брати участь в якихось інфраструктурних проектах, та тими ж водіями подалі від фронту працювати -- це все вони можуть. Багато хто, я так думаю, що і беруть участь. Але не всі, і виключно за власним бажанням. Але це теж ще не вся проблема. Жінки -- не єдина категорія, яка звільнена від обов'язків із захисту батькивщини, тут про це теж багато говорили (не про дітей з пенсіонерами, звісно).
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 650 раз.
- Подякували: 526 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:18
Shaman На ваши последние опусы можно ответить по-разному. Выскажусь относительно культурно, без мата - пішов в дупу. И больше не рассказывайте: "переходите на особистості, накидаючи брехню на мене", - вы этим занимаетесь регулярно. А 50 лет назад вы были бы ИРПпИ и по совместительству сексотом. Никаких сомнений. А в армию лично вы не идёте и сегодня, хотя вам 50-и точно нет. Тут и гадать не приходится.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5381 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:35
M-Audio написав:......... При цьому всьому я зовсім не за те, щоб жінок примусово відправляти на бойові позиції.
Тогда к чему вы всё это написали? Андрей как раз за это. "Равенство- так равенство". Я розумію, що це просто не ефективно, це тільки призведе до підвищення втрат та зниження бойових спроможностей підрозділів. Але це не повинно означати, що їм тоді зовсім не потрібно приймати участь в обороні. Просто держава повинна була продумати, як саме, крім чергування на бойових позиціях, можна задіяти жінок. Я не знаю в деталях, як побудована оборона, і можу тільки припустити, але не порадити, що є певні посади, особливо в тилових підрозділах, які здатні займати жінки, чи брати участь в якихось інфраструктурних проектах, та тими ж водіями подалі від фронту працювати -- це все вони можуть. Багато хто, я так думаю, що і беруть участь. Але не всі, і виключно за власним бажанням.
У нас, по-моему, для этого вполне хватает и мужчин, даже "годных к нестроевой". "держава повинна була" и могла задействовать женщин (да и мужчин) в оборонной промышленности. Почему этого не сделано? Не нужно? Почему тыл живёт, как в мирное время и занимается тем же, что в мирное время? Але це теж ще не вся проблема. Жінки -- не єдина категорія, яка звільнена від обов'язків із захисту батькивщини, тут про це теж багато говорили (не про дітей з пенсіонерами, звісно).
Это комментировать не буду. Не знаю точно, какие категории вы имеете ввиду. Может, местных ура-патриотов, которые рассказывают о необходимости воевать и уничтожать врага, но не лично? Лично они просто необходимы в тылу.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:42
M-Audio написав: Water написав:Заспокійся, куди людині повертатись, в окупацію, де розх... нема де жить, зовсім.
Це окрема тема. До речі, хтось бачив статистику, який відсоток громадян за кордоном мають житло в межах не окупованої частини України, а який - ні? Мені от дуже цікаво було б.
Статистику не знаю. Но знаю достаточно много людей в Харькове, которые выехали, но жильё имеют. И что? Обвините женщину, которая выехала с ребёнком, потому что не хочет держать его под постоянными обстрелами? Даже если дети не пострадали (не ранены и, тем более, не убиты), не думаю, что это очень полезно для детской психики.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:43
ЛАД написав: M-Audio написав: Water написав:Заспокійся, куди людині повертатись, в окупацію, де розх... нема де жить, зовсім.
Це окрема тема. До речі, хтось бачив статистику, який відсоток громадян за кордоном мають житло в межах не окупованої частини України, а який - ні? Мені от дуже цікаво було б.
Статистику не знаю. Но знаю достаточно много людей в Харькове, которые выехали, но жильё имеют.
А до чого тут Харків?
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:49
ЛАД написав: M-Audio написав:......... При цьому всьому я зовсім не за те, щоб жінок примусово відправляти на бойові позиції.
Тогда к чему вы всё это написали? Андрей как раз за это. "Равенство- так равенство".
К тому, что равенство не обязательно должно обеспечиваться побуквенно равными обязанностями и даже ограничениями. Но вклад должен быть равным, или, хотя бы, сопоставимым, как и ограничения свобод. У нас, по-моему, для этого вполне хватает и мужчин, даже "годных к нестроевой".
От того, что мужчины могут делать всё, у них не должна возникать исключительная обязанность всё и делать. Может быть, если бы место этого "годного к строевой, которого принудительно пытаются отправить на тыловую должность" заняла какая-нибудь женщина (даже если её тоже принудительно отправили на эту должность), то этот "годный" хотя бы за продуктами смог бы сходить без опаски?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 650 раз.
- Подякували: 526 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Нед 07 гру, 2025 22:56
flyman написав: Сибарит написав:Охлаждение в замкнутом пространстве организовать практически невозможно.
а як метро працює?
А там высокая сторона заходит под землю?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6506 раз.
- Подякували: 21699 раз.
-
-
Профіль
-
-