|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:38
Banderlog написав:Не треба було зеленському на нього погоджуватись. Це лиш приведе до затягування війни.
Трамп зробив гучну заяву про те, чого він досягнув за допомогою дзвінка путіну(потім це повторив наступного дня), Зеленський промовчав (мовчалива згода), то хто винен? упц мп
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3382 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:51
Бетон написав:Дивись яка еволюція свідомості. Ще рік назад, казали що ніхто не б'є і це кацапське іпсо. А сьогодні вже кажуть, ну б'ють, ну шо тут такого)) Ще вчора лякали бурятами, а сьогодні лякають зсу у вигляді опг на вулицях
Ну и то хлеб. Зато теперь мы бурятов не боимся, во всем есть свои плюсы. Кто до конца доживет, ото потужний будет!
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:03
Banderlog написав: Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Бив ногами мобілізованих і робив відеонарізки цих моментів: висунули підозру парацівнику ТЦК Київщини Начальник групи цивільно-військового співробітництва ТЦК в Білій Церкві Ну, в общем то, как в каждом тцк
Так отож, даже не убил никого, не покалечил тяжко, просто ногами бил. В целом не самый худший экземпляр в наших реалиях.
не треба опиратися , добровольців ніхто не бє. І бють лиш в тцк, бо там є й люди з зірваними нервами з передка. а в зсу вже свобода , гроші хороші і сосісонами кормять. Як казали древні римляни -мудрого доля веде а тупого тягне.
Що там вдова "Вовків" каже?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1627 раз.
- Подякували: 2875 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:09
Бетон написав:Про добровольців. Я особисто спілкувався з військовим, який сидить на ставці з сирським. Питаю, слухай, може дійсно піти кудись добровільно. Він каже, навіть не думай. Тебе використають, як гігієнічну прокладку, вб'ють і забудуть через 15 хвилин назавжди. Бандерлог, ты знаешь, что такое ЗАБВЕНИЕ?
Навіть не знаю ,як вам вдалось жінку вразити …. ви такий нудний…фантазії через раз
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:16
Бетон написав: Banderlog написав: не треба опиратися , добровольців ніхто не бє. І бють лиш в тцк, бо там є й люди з зірваними нервами з передка. а в зсу вже свобода , гроші хороші і сосісонами кормять. Як казали древні римляни -мудрого доля веде а тупого тягне.
Дивись яка еволюція свідомості. Ще рік назад, казали що ніхто не б'є і це кацапське іпсо. А сьогодні вже кажуть, ну б'ють, ну шо тут такого)) Ще вчора лякали бурятами, а сьогодні лякають зсу у вигляді опг на вулицях
я й рік тому був за посилення бусифікації. Окрім того, рік тому ще ножами не відбивались. Тут все просто, ніби черешні рвеш. Перше відро нарвати саме простіше добровольці самі рвались а потім треба лізти все вище. Або уяви ти продаєш спортивні мотоцикли, в селі. Перших три за грубі гроші, потом за так, а під кінець людей хоть привязуй) Любителів ганяти не багато... коли я писав, що треба чіткі правила бусифікації, або перекласти її на поліцаїв і нацгвардію... ніхто не соглашався, бо по бєспрєдєлу простіше було відкупитись. А зара там люди ввійшли в смак. Для бізнесу треба бус без номерів, з 5 міцних хлопців, форма і такі сякі посвідчення. Дуже ти там будеш вчитуватись, коли тебе як свиню на бойню тащать і ногами бють.  ) щодо тарифів то вони обмежені тіки наявною валютою на руках в населення та апетитом... Та шутю я. Оборотні в міліції були при злочинній владі Овоща, але народ ж переміг, перемогла гідність і свавілля влади неможливе!
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:26
prodigy написав: Banderlog написав:Не треба було зеленському на нього погоджуватись. Це лиш приведе до затягування війни.
Трамп зробив гучну заяву про те, чого він досягнув за допомогою дзвінка путіну(потім це повторив наступного дня), Зеленський промовчав (мовчалива згода), то хто винен? упц мп Я думаю винен далай лама та презедент молдови майя санду. Винен в чому? Нам не потрібне перемиря ні енергетичне, ні перемирря на морі. Нам треба мир та демобілізація. За зовнішні відносини в нас відповідає хто? Упц московського патріархату? Може буковинська співачка Ані Лорак? Нє? Странно. Трамп нам нічо не винен...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:53
Ти або читати не вмієш, або не здатен зрозуміти прочитане
Перемир'я не було, було словесне бла-бла-бла
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:54
Banderlog написав: Бетон написав: Banderlog написав: не треба опиратися , добровольців ніхто не бє. І бють лиш в тцк, бо там є й люди з зірваними нервами з передка. а в зсу вже свобода , гроші хороші і сосісонами кормять. Як казали древні римляни -мудрого доля веде а тупого тягне.
Дивись яка еволюція свідомості. Ще рік назад, казали що ніхто не б'є і це кацапське іпсо. А сьогодні вже кажуть, ну б'ють, ну шо тут такого)) Ще вчора лякали бурятами, а сьогодні лякають зсу у вигляді опг на вулицях
я й рік тому був за посилення бусифікації. Окрім того, рік тому ще ножами не відбивались. Тут все просто, ніби черешні рвеш. Перше відро нарвати саме простіше добровольці самі рвались а потім треба лізти все вище. Або уяви ти продаєш спортивні мотоцикли, в селі. Перших три за грубі гроші, потом за так, а під кінець людей хоть привязуй) Любителів ганяти не багато... коли я писав, що треба чіткі правила бусифікації, або перекласти її на поліцаїв і нацгвардію... ніхто не соглашався, бо по бєспрєдєлу простіше було відкупитись. А зара там люди ввійшли в смак. Для бізнесу треба бус без номерів, з 5 міцних хлопців, форма і такі сякі посвідчення. Дуже ти там будеш вчитуватись, коли тебе як свиню на бойню тащать і ногами бють.  ) щодо тарифів то вони обмежені тіки наявною валютою на руках в населення та апетитом... Та шутю я. Оборотні в міліції були при злочинній владі Овоща, але народ ж переміг, перемогла гідність і свавілля влади неможливе!
як кажуть футболісти: "цю гру можна грати і в протилежну браму"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1627 раз.
- Подякували: 2875 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 03 лют, 2026 18:59
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:енергетичне перемиря було до 01.02 включно. Сьогодні приїде лідер нато для переговорів з зеленським і ракетних обстрілів києва не буде.
Не буде ? А що це було зранку ?
а хіба лідер нато вже приїхав? Так чи ні?
Сьогодні зранку - це сьогодні чи може вчора ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2