Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1686116862168631686416865 ... 16871>
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:34

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:......
Какие ещё особисті накиди? Я же не виноват, что вы регулярно вляпываетесь то из-за идеологии, то просто по незнанию.
Это не вы написали: "нам не потрібна дешева еенергія та газ"?
Если вы имели ввиду что-то другое, то выражайтесь точнее.

коли ви щось регулярно безпідставно никидаєте, це не означає, що я чогось не знаю - це ви просто брешете :lol: ми ж вже переконались, що мій рівень знань економіки значно вищий, ніж ваші радянські спогади Капіталу 8)
Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.
Берёте пример с будивельника, который "всегда прав"?

почекаємо ваших чергових оцінок (хибних) - тоді й поговоримо. 8)

вже побачили успіхи українського с/г? чи може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:35

Banderlog написав: що народу вигідно почати платити в 3 рази більше "ахметову" тоді "міндіч" не зможе красти.)))
Якщо народ заплатить в 2 рази більше (8 грн замість 4,30) тоді промисловість заплатить менше (8 грн замість 12 ) і тоді ЗНИКНУТЬ можливості різного роду махінацій типу
Записали що використав народ , а спожили на підприємстві ... того кого треба...
І щоб отримати маржу корумпували ВСЮ наглядову раду...
А якщо ціна для ВСІХ однакова?
Тоді
Підприємство сплатить менше за енергію і отримує можливість виплатити вищу зарплату при тій самі ціні своєї продукції...
Роботяга не те що не програв від підвищення ціни на електроенергію.. він навіть виграв, бо додаткову зарплату отримав.. а от чи буде він й далі споживати по 8 грн стільки ж скільки споживав по 4,3 - ще велике питання.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:45

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:.......
Ну нельзя же так!
Не пишите о том, чего не знаете, и не придумывайте объяснения, которые вас устраивают.
Хотя бы ИИ спросили.

я вам давав вже посилання на відео, де все розклали. вам це не сподобалось, бо показало неспроможність цієї диктатури. розкрийте свою думку, чому в Ірані немає води - просто посуха? й в Криму посуха, й в Донецьку посуха. а не витрачаються гроші на війну в цих режимах замість ЖКГ...
Поинтересуйтесь, откуда получали воду в Крыму и в Донецке.
Там тоже проблемы с трубами?
Кстати, в Харькове тоже в этом году возникала угроза нехватки воды, водохранилища сильно обмелели и воду перебросили из других регионов. Не слышали?
В Крым и Донецк без Украины перебросить неоткуда. Они были привязаны к Украине. Что-то изменить, нужны новые решения, очень много денег и времени. Оперативно не сделаешь. Если помните, Крым хотел покупать воду у Украины.

а чому зараз не вийде подати воду з Дніпра в Крим? Що сталося? Теж влада Раші недотична? з донецьком цікавіше - там намагались побудувати новий водогін, навіть щось побудували - але грошей вкрали стільки, що води не вистачає. але до чого тут влада?.. потрібна руським вода в Донецьку - так може треба ДОМОВЛЯТИСЯ з Україною, а ЛАД?

а по Криму - руський Крим ЗАВЖДИ був пустелею. вода там з'явилася лише за часів України. зараз її знову немає. й що робить Раша - починає її економно споживати? звичайно ні - вони продовжують руйнувати екосистему Криму, в тому числі неконтрольованим бурінням сведловин. а Крим не розрахований на таку кількість людей по воді...
Не буду вас утомлять длинными ссылками, вот вкратце об Иране от ИИ:
Иран переживает критический водный кризис из-за десятилетий чрезмерного использования ресурсов, неэффективного орошения и изменения климата.

Основные аспекты водной проблемы в Иране:
- Истощение ресурсов: Чрезмерная добыча подземных вод и обмеление водохранилищ.
- Причины: Неэффективное управление, строительство многочисленных плотин без экологической оценки, устаревшая инфраструктура (потери до 25% воды).
Подробнее поищите сами.

й де протиріччя тому, що я казав - неефективне керування. якби гроші, витрачені на ядерну бомбу й на підтримку терористів витрачалися на вирішення проблем - цього не було б. але це не є пріоритетом диктатури. очевидно, ЛАД.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:46

budivelnik написав:
  Сибарит написав:
  budivelnik написав:Как интересно!
Какие зерна берете, если не секрет?
Кілька нюансів
......

А можно же было вместо простыни текста написать просто "да, жолуди"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:48

Banderlog написав:
  Shaman написав:не потрібна дешева еенергія - це було сказано в контексті - знаєте що це таке? от й не треба висмикувати з контексту ;) не зрозуміли - спитайте, я відповідаю,
в контексті того що народу вигідно почати платити в 3 рази більше "ахметову" тоді "міндіч" не зможе красти.)))
І що всі вернуться, обязатєльно вернуться бо завалять мовний тест)

якщо багато раз повторити брехню, вона стане схожою на правду? населення платить не Ахметову, а Енергоатому. а коли населення не платить, то платить держава - а різні бандерлоги тримають хоботки в цьому мутному потоці :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:49

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:коли ви щось регулярно безпідставно никидаєте, це не означає, що я чогось не знаю - це ви просто брешете :lol: ми ж вже переконались, що мій рівень знань економіки значно вищий, ніж ваші радянські спогади Капіталу 8)
Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.

може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

А со "Шведским социализмом" - что не так? 🤔
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:52

_hunter написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.

може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

так в Швеції капіталізм - ти не знав? :lol:

й країна так розвинула економіку, що вистачає на високі соціальна стандарти. але спочатку - розвиток економіки - потім високі соціальні стандарти - навпаки НЕ БУВАЄ...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:56

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

так в Швеції капіталізм - ти не знав?

Это ты по красному флагу определил? :lol:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:А можно же было вместо простыни текста написать просто "да, жолуди"...
Дурень...
Каву вирощують в Південній Америці
Завозять в мішках у Львів чи Закарпаття
Там обжарюють і фасують в кілограмові пакети....
Малюнок на пакеті (так само як і назва типу Лаваца, Дельмаєр, Старбакс, паулінг Амбасадор Крема і так далі ) - НІЧОГО не говорить про якість кави в пакеті...

Тому
я купую не назву
я розглядаю кілька пропозицій від постачальника , потім роблю замовлення привязуючись до якості того що замовив а не назви і далі беру в цього постачальника тільки тоді коли продукція відповідає тому що ми обговорювали, пакет при цьому взагалі без назви і маркування , але кавомашина настроєна на КОНКРЕТНИЙ продукт не буде працювати у випадку коли продукт змінений (потрібне переналаштування)
ПС
Сучасні кавомашини , будучи ВИСОКОЕФЕКТИВНИМИ не можуть бути УНІВЕРСАЛЬНИМИ, тому зміну прожарки чи якості зерна -машина мені показує на раз/два...
Найсмішніше те що вологість і температура впливають на продукт , чим дрібніший помол - тим менша порція, але тоді тим частіше потрібно налаштовувати апарат у випадку зміни погодних умов.

ППС
з домашніми кавоварками , таких проблем немає , в них все +/-універсалізовано , тому вони зіжруть практично любе зерно з любою обжаркою... але по співвідношенню ціна порції/якість - домашні ні в яке порівняння не йдуть з професійними навіть напівавтоматами ( я вже мовчу про ручні комбайни на яких можна витвори мистецтва реалізовувати , але тоді вартість порції буде зашкальна за рахунок витрат часу баристи)
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 15:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

У хунтера змінився оператор обліківки. Повторює пости
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.