Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1687716878168791688016881 ... 17429>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:52

унас

Xenon написав:
У нас, українців, вибору вже немає. Ми або загинемо, або виживемо. Формула виживання проста: продовжувати боротись, укріплювати економіку та зберігати єдність, – Залужний.

воно таки так але трохи не щоб зовсім
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:53

Shaman написав:
  _hunter написав:- и это в соседней стране. А что будет в "эпицентре"? :roll:

в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок

Это 110я УК, если что :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:56

оптимісти вони

Shaman написав:

в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок. а _hunter будуть стояти на кордоні й питати - а мене за що? :mrgreen:

після війни буде важко - чого повторювати очевидні речі (с) ЛАД. питання, чи вирішувати проблеми (с) свідомі українці, чи лише скиглити, як все погано (с) _hunter з закордону 8) от й все

оптимісти вони
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:02

Shaman написав: люди їдуть, причина - агресивна війна проти нас, вплинути на це ми не можемо. то чого бідкатися? будемо відштовхуватися від того, що є. й звісно будуть зусилля, щоб люди повернулися - але не треба робити з цього трагедію. це наслідок дій Раші, це не наш вибір...

Стосовно "не треба робити з цього трагедію" - суперечливе твердження. Все ж таки демографічна криза, яка почалася задовго до війни, помножена на демографічну кризу, спричинену війною, нічого гарного для майбутнього України не обіцяє.

А ось стосовно "це - не наш вибір", то це як улюблене Песікота: "путін напав". Відштовхування чоловіків від України є нашим вибором, вибором нашої влади. Наша влада вводить усілякі обмеження і для тих, хто в Україні, і для тих, хто закордоном, якісь обліки та реєстрації як у домашніх тварин. Наша влада називає людей "ухилянтами". Спікери від нашої влади постійно говорять як чоловіків потрібно покарати і що у них забрати. Саме наша влада робить усе, що чоловіки не хотіли повертатися в Україну, а ті, хто знаходиться в Україні, не могли дочекатися можливості виїхати. Звичайно, можна це пояснити як реакцію влади на дії рф, але замість імпульсивної реакції у перші дні війни, влада могла б давно почати поводити інакше і задуматись над тим, а чого саме вона хоче досягти і якими методами.

Тому, так, дії нашої влади є реакцією на дії влади рф, але обирала як само реагувати наша влада, тобто вибір був наш.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:03

_hunter написав:Я этот ответ предвидел. :lol: Давай еще раз продублирую
Польская полиция ожидает рост преступной активности в стране после завершения конфликта на Украине. Об этом в интервью изданию Wyborcza заявил главный комиссар полиции Польши генерал Марек Боронь.

после эСВеО, ты прокололся в очередной раз ...

Новость активно растиражирована российскими СМИ ... какая неожижданость ? кто бы мог подумать ...
А сама ссылка на интервью - платная

Это распространенная практика российской пропаганды, которую ты сюда тащишь
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:05

_hunter написав:
  Shaman написав:

в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок

Это 110я УК, если что :wink:

А кто тебя доводит до самоубийства ? 110-я УК - это статья УК РФ

В Україні статі КК )
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:23

pesikot
Він моськворотий.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:У нас країна мільйонів ФОПів, тобто людей, які роками відмовлялись фінансувати армію.

Цікаво як ФОП не фінансували армію? Чи вони мали окремо ще танки виготовляти в гаражах? Такі люди зараз смішні.
BIGor

Подякував: 1510 раз.
Подякували: 1930 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:39

Shaman написав:............
добре назвіть свою оцінку. який відсоток людей влаштовується на зп 25 євро/год? яка ваша оцінка? а скільки працюють на мінімалці? бо мої особисті знайомі - там відсоток так, ближче до 100%. але там й більше 50% здали на В2 - це значно більше ніж в середньому 8)

так, я зробив висновок - рівень В2 - 20% десь. є інші оцінки? без цього кар'єру в офісі не побудуєш. моє твердження що для офісу вимагають В2, а для робочих В1 - воно коректне? а там де не вимагають, то пропонують мінімалку 15 євро/год? це з прикладів. можливо це виключення - у вас є власна інфо?

відповідь не знаю приймається, але скажіть це чесно

Честно говорю - мне такие данные (ни официальные, ни хотя бы оценочные) не попадались, а придумывать не хочу и не буду.
Ваши цифры взяты примерно с потолка. :)

25 евро/час совсем не так много.
Медианная зарплата - 45 800 евро (https://www.dw.com/ru/skolko-zarabatyvaut-nemcy-svezie-dannye/a-71247587). Учитывая, что очень распространена неполная занятость, средний рабочий месяц примерно 130 часов, что соответствует примерно 45800: 12:130 = 29 евро/час.
Минимальная зарплата, если не изменилась, была 12,82 евро/час. Это всё брутто, до вычета налогов.
Довольно заметные различия по регионам, крупным/мелким городам, в зависимости от размера предприятия (на крупных зарплата выше), по гендеру.

Наши беженцы получают в Германии Bürgergeld. Насколько читал, немцы недовольны этой системой и думают над её изменением. Недовольны эффективностью - если правильно помню, то в течение 3 месяцев после трудоустройства очень высокий % (цифру точно не прмню, врать не буду) уходят/теряют работу и снова переходят на пособие. Речь не о беженцах, а о гражданах.
"ті, хто емігрував 4 роки тому й досі не влаштувався на роботу" роблять те ж саме, що і раніше - живуть на допомогу.

Об Иране.
Я вам уже говорил, не пишите о том, чего не знаете. Мне надоело искать вам цитаты, поищите сами.
Тем более, что вы не спрашиваете, а уверенно утверждаете.
Обогащение урана необходимо даже для использования в мирных целях.
Для ЯО требуемая степень обогащения гораздо выше. По имеющимся данным Иран от такой степени пока что достаточно далёк.
"це збагачення відбувається" не на АЭС. На АЭС вырабатывается оружейный плутоний.
США требуют полностью отказаться от обогащения, покупать уже обогащённый уран и сдавать использованный. Иран на такое не соглашается.
Противоречия у Ирана не только с Израилем. Не помните об ирано-иракской войне?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 19:48

Shaman написав:........
ти не відповідаєш на жодне питання. а оцінки ООН цитуй далі - це все, що ти вмієш цитувати чужу думку, навіть прокоментувати вже не можеш. цитуй вже Лібанову тоді ;)
Вы правильно вспомнили о Либановой.
Но у неё оценки не выше, чем у ООН, а порой и хуже.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1687716878168791688016881 ... 17429>
Форум:
+ Додати
    тему