Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16878168791688016881
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 12:08

flyman написав:
  sashaqbl написав:
  Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.

Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень.
Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі.
З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля.
Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.

ЕШБ: інвестувати в себе
  budivelnik написав:Найкраще інвестувати в себе за свої кошти
Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків

Странно что замки с той пустой квартиры ещё не спилили и туда никто не заселился.
Тем более что сейчас много "котиков" которых бусифицировали несмотря на 36ю с додатками и они шнифферы в молодости были ещё те.
Наверно либо дверь качественная из 6мм стали с гаражными замками или Саша снимает квартиру намного лучше сарая, пустующего закрытым рядом, а то и с модным ремонтом.
барабашов

Подякував: 299 раз.
Подякували: 375 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 12:22

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:А тебе показалось, что с этим кто-то спорил? :lol:
Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
Я в жизни пил замечательный кофе в 3 местах - в Ереване (в одном месте! Там варили на песке). второй раз в отеле в Каире и приближающийся по качеству на набережной в Судаке (там приезжала пара на лето, не помню, откуда).
Всё остальное... тоже кофе.
Старбакс тоже не вдохновил.
Я пив чудову каву у Львові в Вероніці( проста еспресо , створювалось враження що вона густа як вершки)..... , але на жаль , навіть там ,щоб випити ЧУДОВУ - треба зайти разів з десять і замовивши ТЕ САМЕ випити просто ХОРОШУ...
Звідси висновок
Ідеалу досягнути ВАЖКО .... але старатись НАБЛИЗИТИСЬ до ІДЕАЛУ потрібно постійно
Інше питання
Що таке ІДЕАЛ
Я МОЖУ зробити кращу каву від тієї що зараз продаю, але це потягне за собою суттєве підняття ціни, яке навіть на мій погляд погіршить співвідношення ціна/якість, хоча й підніме якість..
Я пішов шляхом відсікання клієнтів які люблять бурду, і відсікання естетів які готові платити по 50 грн за порцію в гарному стаканчику ( якість моєї вища ніж 70% тієї що пропонується в туристичнихз локаціях за 50+ грн і приблизно відповідає каві на мережевих заправках ОККО або ВОГ при тому що ціни там ще вищі) .. і отримав СВОГО ПОСТІЙНОГО КЛІЄНТА + задоволення від того що в мене найдешевша КАВА ( є дешевша бурда з чайника яким заливають кавовий порошок) і при цьому ПРИСТОЙНИЙ прибуток від її реалізації

а для мене найкращим був растворимый кофе в золотисто коричневому пакетику з логотипом Аерофлот ,продавався в аеропорті
Vadim_

Подякував: 651 раз.
Подякували: 532 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 12:28

цена на огурцы в рф 2050 р
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 13:17

sashaqbl написав: Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень.
Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі.
З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля.
Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.

Потом удивляются - почему местные начинают помогать противнику.
Да, кацапы тоже ломают двери в захваченных домах. Но для местных это вы сделали первые, и именно вы станете негодяями
Damien

Подякував: 800 раз.
Подякували: 862 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 13:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Damien написав:Потом удивляются - почему местные начинают помогать противнику.
Да, кацапы тоже ломают двери в захваченных домах. Но для местных это вы сделали первые, и именно вы станете негодяями

Ніхто квартири не ламає. Але загалом ситуація вкурвлює.
Та й ждуни переважно тут сидять, тому їх квартири не страждають, більше того, їх підгодовують.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 16878168791688016881
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: sashaqbl і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор