|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 лют, 2026 19:53
Shaman написав: ЛАД написав: budivelnik написав:............ Поясніть мені на пальцях Чому когось цікавить скільки залишиться і скільки повернеться? Мене наприклад НЕ ЦІКАВИТЬ і відсутність цікавості повязана з тим , що мене пофігу хто поїде, хто приїде.... від чиїхось дій в мене конкретні цифри. .........
Если уедет, к примеру треть ваших покупателей, для вас "НІЧОГО не зміниться" и вам по-прежнему будет "пофігу"?
ЛАД, як кажете - до чого це обговорювати постійно - ви ж це постійно кажете? люди їдуть, причина - агресивна війна проти нас, вплинути на це ми не можемо. то чого бідкатися? будемо відштовхуватися від того, що є. й звісно будуть зусилля, щоб люди повернулися - але не треба робити з цього трагедію. це наслідок дій Раші, це не наш вибір...
відштовхуватися можно от чего угодно. Но при этом не надо говорить, что это не важно и "не треба робити з цього трагедію". Да, это "наслідок дій Раші", так же, как и гибель людей, но от этого не перестаёт быть трагедией.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 23 лют, 2026 19:58
stm написав:Розселення військових: ВА може залучатися до організації розселення військовослужбовців (наприклад, у порожніх квартирах) задля забезпечення оплати комунальних послуг військовими, що запобігає накопиченню боргів у власників. Немає кримінального правопорушення ) Є офіційний перелік територій які під окупацією і у зоні бойових дій. Там діють окремі законодавчі ініціативи.
Тобто, мені можна не переживать за оплату комуналки в будинку на окупованій території, вірно? Там може ще щось зроблять- сміття викинуть, будинок полагодять, якщо його якась сволота зруйнує. Ви мене повністю заспокоїли.
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:06
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:11
BIGor написав:Цікаво як ФОП не фінансували армію? Чи вони мали окремо ще танки виготовляти в гаражах? Такі люди зараз смішні.
ФОПами користуються для мінімізації податків як працівників, так і цілих підприємств. Людина, яка працює як ФОП, сплатить і менше своїх податків, й компанія сплатить менше ЄСВ. Бюджет отримує менше, а, отже, і армія отримує менше. Тому, дійсно, моє твердження некоректне - армію фінансували, але меншими сумами. Люди свідомо обирали сплачувати менше, а сильна, озброєна армія коштує дорого.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:11
stm написав:У Вотера теща, чи її сестра каже що хоче заміж у Франції у 70+ і я вважаю що має право і гарна ціль, замість 2х1 метр під землею )
По-перше, не у мене, а у дружини, тітка. По-друге, не у Франції, а у Швейцарії. По-третє, тітка сказала шо її спалять, а там шо хочете, те й робіть, АЛЕ оренда 1х0.5 коштує в районі 2.5 тисяч НЕгривень за рік, вроді потрібно сплатить зразу за 20 років, АЛЕ це не точно. По-четверте, ентузізізм у тітки шось поубавився, сказала менталітет у місцевих не той. По-п`яте, збирається кудись їхать зуби чи то лікувать, чи то вставлять, поки-що приціняється та придивляється, причому в Україну не збирається точно. UPD: На мовні курси постійно ходить, вроді влітку перерва.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:15
АндрейМ написав: BIGor написав:Цікаво як ФОП не фінансували армію? Чи вони мали окремо ще танки виготовляти в гаражах? Такі люди зараз смішні.
ФОПами користуються для мінімізації податків як працівників, так і цілих підприємств. Людина, яка працює як ФОП, сплатить і менше своїх податків, й компанія сплатить менше ЄСВ. Бюджет отримує менше, а, отже, і армія отримує менше. Тому, дійсно, моє твердження некоректне - армію фінансували, але меншими сумами. Люди свідомо обирали сплачувати менше, а сильна, озброєна армія коштує дорого.
Прям до сліз ... )) Ти хто зна де, не донатиш, лицеміриш - хтось в окопи, а хтось за кордоном І такий допис, як потрібно робити ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:24
ЛАД написав:Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?
Мої знайомі з Бучі, їй 65, йому 67, онук теж є, точно не знаю вік, вроді 13, в школі вчиться, шось його там булять якісь албанці. Так вони зараз працюють на обрізанні винограду, потім ще якійсь сад. Сказали зовсім не важко, з 7 до 16, дві короткі перерви і одна довга, годують.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:25
Water написав: stm написав:У Вотера теща, чи її сестра каже що хоче заміж у Франції у 70+ і я вважаю що має право і гарна ціль, замість 2х1 метр під землею )
По-перше, не у мене, а у дружини, тітка. По-друге, не у Франції, а у Швейцарії. По-третє, тітка сказала шо її спалять, а там шо хочете, те й робіть, АЛЕ оренда 1х0.5 коштує в районі 2.5 тисяч НЕгривень за рік, вроді потрібно сплатить зразу за 20 років, АЛЕ це не точно. По-четверте, ентузізізм у тітки шось поубавився, сказала менталітет у місцевих не той. По-п`яте, збирається кудись їхать зуби чи то лікувать, чи то вставлять, поки-що приціняється та придивляється, причому в Україну не збирається точно. UPD: На мовні курси постійно ходить, вроді влітку перерва.
Та шо ж таке, де то світле майбутнє?! вже і тітці дружини не то... ))) і зуби в Україні не ті, може десь приціниться, розкаже )
Востаннє редагувалось stm в Пон 23 лют, 2026 20:27, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:25
АндрейМ написав: BIGor написав:Цікаво як ФОП не фінансували армію? Чи вони мали окремо ще танки виготовляти в гаражах? Такі люди зараз смішні.
Ви не розумієте взагалі суть ФОПа. ФОП по факту не має всіх тих плюшек що працівник по трудовій. Ні лікарняних, ні оплачуваної відпустки, ні виплат по безробіттю. ФОП сам себе створив - в створення робочого місця ФОП держава вклала 0 грн. 0 коп. Також у ФОПа буде пенсія 70 дол. США. Чи ти хочеш щоб ці люди платили ще підвищенні податки?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 1930 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 20:26
Shaman написав:добре, ці категорії біженців на допомозі.
Вони НЕ біженці.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-