Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок.

Перелічив головних ухилянтів. Я думаю дійсно у вас все буде добре, відмазані і жодним чином не дотичні до війни.
BIGor

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 1907 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:23

BIGor написав:
  Shaman написав:в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок.

Перелічив головних ухилянтів. Я думаю дійсно у вас все буде добре, відмазані і жодним чином не дотичні до війни.

А ти сильно дотичний ?

Сидиш собі у Польщі і сиди, тестуй ПЗ та не гунди )))
pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:24

ЛАД написав:Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

Мої знайомі з Бучі, їй 65, йому 67, онук теж є, точно не знаю вік, вроді 13, в школі вчиться, шось його там булять якісь албанці.
Так вони зараз працюють на обрізанні винограду, потім ще якійсь сад. Сказали зовсім не важко, з 7 до 16, дві короткі перерви і одна довга, годують.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 262 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:25

Water написав:
  stm написав:У Вотера теща, чи її сестра каже що хоче заміж у Франції у 70+ і я вважаю що має право і гарна ціль, замість 2х1 метр під землею )

По-перше, не у мене, а у дружини, тітка.
По-друге, не у Франції, а у Швейцарії.
По-третє, тітка сказала шо її спалять, а там шо хочете, те й робіть, АЛЕ оренда 1х0.5 коштує в районі 2.5 тисяч НЕгривень за рік, вроді потрібно сплатить зразу за 20 років, АЛЕ це не точно.
По-четверте, ентузізізм у тітки шось поубавився, сказала менталітет у місцевих не той.
По-п`яте, збирається кудись їхать зуби чи то лікувать, чи то вставлять, поки-що приціняється та придивляється, причому в Україну не збирається точно.
UPD: На мовні курси постійно ходить, вроді влітку перерва.

Та шо ж таке, де то світле майбутнє?! вже і тітці дружини не то... ))) і зуби в Україні не ті, може десь приціниться, розкаже )
Востаннє редагувалось stm в Пон 23 лют, 2026 20:27, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:25

АндрейМ написав:
  BIGor написав:Цікаво як ФОП не фінансували армію? Чи вони мали окремо ще танки виготовляти в гаражах? Такі люди зараз смішні.

ФОПами користуються для мінімізації податків як працівників, так і цілих підприємств. Людина, яка працює як ФОП, сплатить і менше своїх податків, й компанія сплатить менше ЄСВ. Бюджет отримує менше, а, отже, і армія отримує менше. Тому, дійсно, моє твердження некоректне - армію фінансували, але меншими сумами. Люди свідомо обирали сплачувати менше, а сильна, озброєна армія коштує дорого.

Ви не розумієте взагалі суть ФОПа. ФОП по факту не має всіх тих плюшек що працівник по трудовій. Ні лікарняних, ні оплачуваної відпустки, ні виплат по безробіттю. ФОП сам себе створив - в створення робочого місця ФОП держава вклала 0 грн. 0 коп. Також у ФОПа буде пенсія 70 дол. США. Чи ти хочеш щоб ці люди платили ще підвищенні податки?
BIGor

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:26

Shaman написав:добре, ці категорії біженців на допомозі.

Вони НЕ біженці.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 262 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:32

pesikot а ти що в ЖД війська перевівся? Ну ухилянт ти злісний, признайся вже.
BIGor

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:36

Water написав:
  ЛАД написав:Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

Мої знайомі з Бучі, їй 65, йому 67, онук теж є, точно не знаю вік, вроді 13, в школі вчиться, шось його там булять якісь албанці.
Так вони зараз працюють на обрізанні винограду, потім ще якійсь сад. Сказали зовсім не важко, з 7 до 16, дві короткі перерви і одна довга, годують.

Это, скорее всего, нелегально за нал. Хотя, конесно, не ручаюсь.
Уже писал, внук подрабатывал в кафе по вечерам и в выходные за нал. За эти деньши купил себе электросамокат и новый комп. И + его карманные деньги и ещё какие-то более мелкие покупки.

Добавлю для шамана:
Украинцы, которые работают в Германии, нередко сравнивают собственные доходы со средним уровнем заработков по стране. По доступным оценкам, типичный украинец получает около 2 000-2 500 евро (≈98 000-122 000 грн) нетто в месяц.

Этот уровень дохода немного ниже среднегерманского, что в основном связано с тем, что наши сограждане чаще работают в отраслях с умеренными ставками — строительстве, производстве, сервисе — или же на стартовых, менее оплачиваемых позициях.

В то же время разница в доходах среди украинцев в Германии тоже заметна. Квалифицированные специалисты — IT-специалисты, инженеры, медики — могут зарабатывать значительно больше указанных сумм, иногда выходя на уровень местных специалистов.

Зато люди без знания языка или соответствующего образования обычно начинают с физического труда с зарплатой 1 500-2 000 евро нетто (73 000-98 000 грн).
https://finance.novyny.live/ru/skolko-zarabatyvaiut-ukraintsy-v-germanii-summy-v-2025-godu-297329.html
Это же можно прочитать на укр и англ. языках.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 23 лют, 2026 20:40, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:38

BIGor написав:pesikot а ти що в ЖД війська перевівся? Ну ухилянт ти злісний, признайся вже.

Не булькай з Польщі )

Що, твій роботодавець зрозумів, що ти - ніщо ?

А в купі і товарісщь майор сказав, що ти погано виконуєш завдання

З чого така агресивність від польського тестувальника ? ))
pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 20:44

BIGor написав:ФОП сам себе створив - в створення робочого місця ФОП держава вклала 0 грн. 0 коп. Також у ФОПа буде пенсія 70 дол. США.

Поясню - ФОПи часто використовуються для мінімізації податків. Людина по факту є найманим працівником, але працює як ФОП. Така людина не сплатить 18% ПДФО та 5% ВЗ, а її фактичний роботодавець не сплатить ЄСВ на усю суму ЗП. Так, пенсії у ФОПів не буде, але її ні в кого у нас не буде, бо фінансуються вони з поточних надходжень до Пенсійного фонду, а хто буде в Україні працювати через 20-30 років незрозуміло. Якщо на одного працівника буде 25 пенсіонерів, то і пенсії будуть відповідними.

BIGor написав:Чи ти хочеш щоб ці люди платили ще підвищенні податки?

Я хочу, щоб люди розуміли чому в Україні такий стан речей, яким він є. І з фінансуванням армії, яку ми не фінансували, і з пенсійним забезпеченням.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми