|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:42
fox767676 написав: Shaman написав:що там в Швейцарії з літаками та космосом?
Швейцарія - країна балансів та компромісів, а не ідей "понадусе", "фронтиру-тарану проти автократій"
в них навіть є свої "русини"-rumantsch
-
flyman
-
-
- Подякував: 1632 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:47
Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:55
Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема.
Але помітно як ти на Ахметова батон крошиш ... і зрозуміло чому ... Бо енергоатом був і є під російським Деркачем, але Ахметов з енергоринку самі вершки знімав ... а не твій Деркач Тому тебе і заклинило на Ахметові )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 548 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:03
ЛАД й якщо ми хочемо мріяти про космос, й ви такий прихильник мінімалізму - то зараз актуально "краще жити при свічках, але без росії" 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:08
Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:11
Зеленский по итогам разговора с Трампом:
Переговоры с россиянами перенесены, завтра состоится встреча делегаций Украина-США, а в первых числах марта - Украина-США-РФ.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:59
26.02.2026 Время скорбное Последняя православная пасха
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лют, 2026 00:41
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
схєрапто? Шизофренія в мене а не в тебе ?:lol: для чого приватизовувати енергоатом? подешевшає електрика? хай приватники збудують аес, а не вітряки ставлять шоб баблос відмивати і тоді побачим чия електрика дешевша приватна чи державна. Та це вже значення не має, поки війна вони там додерибанюють державу, і думаю укрспирт теж продадуть) Тож стануть спиртзаводи люто ефективнішими) Шо саме я мав помітити що там помінялось з олігархами?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 26 лют, 2026 06:31
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лют, 2026 09:48
📚📖Союзники України не готові вводити миротворчі війська без згоди Путіна. Світові медіа про війну 25 лютого
🖌«Коаліція охочих» на зустрічі у вівторок фактично визнала, що розгорнути миротворчі війська в Україні зможуть лише за згоди Володимира Путіна. Кілька держав неофіційно дали зрозуміти, що їхня участь у місії залежатиме від рішення Кремля, повідомили The Telegraph обізнані джерела. Побоювання полягає в тому, що без схвалення Путіна будь-яка європейська сила може вважатись законною військовою ціллю. «Якщо Росія каже, що ми не погоджуємося на це і вважаємо ці війська ціллю, тоді вам потрібно направити інші сили», — сказало джерело. Друге дипломатичне джерело припустило, що європейські уряди фактично надали Путіну право вето на плани «Коаліції охочих», вимагаючи місця за столом переговорів.
🖌Про агресивну дезінформаційну медіакампанію Віктора Орбана проти України напередодні виборів розповідає Associated Press. На білбордах по всій країні — створені штучним інтелектом зображення Володимира Зеленського в оточенні європейських чиновників, який простягає руку, ніби вимагаючи грошей. Орбан блокує нові санкції проти Росії та погрожує ветувати подальші рішення на підтримку України. Така кампанія знайшла відгук у багатьох угорців, відданих партії Орбана «Фідес».
Попри перевагу опозиційної «Тиси» в опитуваннях, її перемога далеко не гарантована, пише видання. Утім, багато угорців не підтримують антиукраїнські заклики Орбана. У неділю на демонстрації на честь четвертої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну ліберальний мер Будапешту Гергель Корачонь сказав Associated Press, що меседжі та політика Орбана є «зрадою не лише України, але й національних інтересів Угорщини». «Я сподіваюся, що це увійде в історію як провальна політика, але історія також пам’ятатиме, що були й ті, хто відстоював те, що правильно», — зауважив він.
🖌Фінський суспільний мовник Yle публікує матеріал про Херсон, де цивільні щодня стають мішенню для російських дронів, а протидронові сітки тепер дають радше психологічне заспокоєння, ніж безпеку. Видання поспілкувалося телефоном з директором міського театру Олександром Книгою. За його словами, ситуація в місті погіршується щодня, а російські дрони вже навчилися літати під сітками. Небезпека для кожного починається просто з порога — перед виходом треба прислухатися, чи не дзижчить безпілотник, каже директор театру. «Маршрути мають бути сплановані так, щоб були місця для укриття, а машина зупинялася лише на мить. Усе відбувається дуже швидко», — описує Книга атмосферу в місті.
Міський театр, який очолює Олександр, зараз перебуває в «червоній» зоні, але він є життєвою силою міста. Театр працює у вихідні, незалежно від ситуації. У його бомбосховищах проходять вистави та музичні програми, а також різні заходи для дітей вранці. Батьки все одно приводять своїх дітей, бо це єдина можливість для дітей побачитися, каже Олександр.
🗞Це лише частина огляду. Для тих, хто підтримує нас на Patreon, доступне резюме ще трьох матеріалів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3521 раз.
-
-
Профіль
-
-
2