|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 02 бер, 2026 17:35
Бетон написав:Я говорил что гераскевич - просто проект хайпа. и мои слова и правильность подтверждает спортсменка, участник Олимпийских Игр, чей отец погиб на войне: Я стерла. Ми можемо сваритися, але коли ти тренуєшся чотири роки і приїжджаєш сюди, розуміючи, що наступний шанс буде через чотири роки… Злити всю свою працю — теж не варіант. Вважаю, що можна виступити і потім показати
Ви і життям ризукуєте кожен день, при дорогій електриці, і навіть дешевше, ніж не за жалких 4 пачки долларов )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 682 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 бер, 2026 17:36
Banderlog написав: pesikot написав:Ти сумуеш за еврейськими погромами ? ) Хочеш повторити ?
не застав єврейських погромів. І не бачу звязку між іраноізраїльською війною і погромами які робили на території царської росії. Я тут при чім? Ти іще розкажи що я хочу повторити відстріл індіанців апачі чи різню ордою чингісхана китайців. Хай собі воюють поки не досягнуть справедливого миру.
ти ж розповідаєш про антисіоністські виступи в Європі 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 02 бер, 2026 17:38
Schmit написав: Hotab написав: Schmit написав:"Дати цивільним крупнокаліберні кулемети?" (с). Також запроваджуються кваліфікаційні вимоги до складу груп ППО. Персонал проходитиме навчання та сертифікацію у закладах, які визначить Міністерство оборони.
Окрім цього, оновлюється порядок інвентаризації, зберігання, обліку та використання засобів протиповітряної оборони і боєприпасів. Як зазначила Свириденко, усі рішення ухвалюються під контролем військового командування та в межах єдиної системи протиповітряної оборони ЗСУ.
Це точно «колгоспник Петро вирішив сьогодні пополювати, але потім передумав і не пішов», чи саме те, про що вас тут тикали обличчям: під командуванням військових, в загальній системі ППО , з вимогами до навчання, сертифікації, порядку зберігання і отримання зброї?? Саме там ДЕ скажуть, тоді КОЛИ скажуть. І виконання наказів про припинення вогню (чи заборону відкривати) .
А потім у піхоту.
Ну так ви виявляється все усвідомлюєте, просто притурюєтесь 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2584 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Пон 02 бер, 2026 17:53
Shaman написав:Хай собі воюють поки не досягнуть справедливого миру
. ти ж розповідаєш про антисіоністські виступи в Європі 
ні проякі виступи я не писав. Я писав про війну. чим єс гірше близького сходу? Країни з адекватним урядом такі ризики мінімізують. Іспанія он вислала військові кораблі сша з своїх портів щоб не провокувати іран.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:02
andrijk777 написав:Тобто і для РФ це подарунок і для України джекпот. А де ж правда?
А клепки проаналізувати хто пише щоб зрозуміти ЧОМУ так пише - вистарчить? Ксенон (лад) ті постійно перебільшують можливості педерації і применшують можливості України Хотаб як патріот України не підписувався хвалити педерацію... От і виходить як казав Кучма Место сидения-определяєт точку зрения...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:03
Banderlog написав:Іспанія он вислала військові кораблі сша з своїх портів щоб не провокувати іран.
Тобто якщо якесь бидло буде нападати на твою сімю - то ти радиш мені відвернутись і не звертати увагу?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:06
Shaman написав:попкорн не знадобиться, Іран швидко отримає своє й черговий керівник домовиться з США. найгірше буде, якщо не демонтують режим, а ті просто прогнуться під США - як поки розвивається ситуація в Венесуелі.
Попкорн знадобиться. того хто минулий раз домовився євреї вбили, разом з родиною, вбили і жінку пенсіонерку, і півторарічну внучку... думаю наступні переговорники вже не припустяться такої помилки, не підуть на компроміс. скільки рф не може добити україну ракетами? З чого ти взяв що ізраїль з сша зможе? Росія іще підкине ірану пару с300 , с400 і війна на близькому сході заграє новими красками. Швидко отримає своє то і про Україну казали 2, 3 дня. А воно он як получилось. Як писав будівельник - чим більше ракет іран випустить по сша та ізраелю тим швидше збанкрутує, бо втрати мізерні на одну ракету менше ніж 2, 3 людини... він правда писав про Україну а не ізраіль но там ж аналогічно?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:07
budivelnik написав: Banderlog написав:Іспанія он вислала військові кораблі сша з своїх портів щоб не провокувати іран.
Тобто якщо якесь бидло буде нападати на твою сімю - то ти радиш мені відвернутись і не звертати увагу?
В мене нема сімї в іспанії.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:10
sashaqbl написав: fox767676 написав:Будемо відверті - план хоч і геніальний, але до болю нагадує російський чотирирічної давності. Якби не пішло за схожим сценарієм
Зовсім не той план. Трамп вбив поганих переговорників і буде вести переговори з хорошими переговорниками. Якщо вони виявляться поганими - то сценарій можна повторити. ІМХО, огидно, але працює.
Удастся ли повторить, не известно. Пишут, что в этот раз подготовка велась несколько месяцев. Теперь муллы будут умнее. sashaqbl написав:......... Та нема цілі змінити режим: Трампу треба щоб Кушнер мав процент з іранської нафтової торгівлі, та й усе. Якщо дадуть достатньо високий процент - то можуть хоч Ізраїль бомбити.
Цель такая, скорее всего, всё же есть. А какой-то вариант доступа к нефти и Хаменеи, как писали, на переговорах предлагал.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 02 бер, 2026 18:28
pesikot написав:може підкажеш, біля якої війською американської бази знаходится Бурдж-Халіфа ?
от 20 до 50 тисяч росіян застрягли в ОАЄ по причині скасування рейсів не розумію українців, які їдуть взимку відпочивати в ОАЄ, Єгипет, Кіпр, Чорногорію, Іспанію, Італію, Францію -щоб жити в одному готелі і харчуватись за одним столом з росіянами, чи для української вати все "не так однозначно"
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3396 раз.
- Подякували: 3364 раз.
-
-
Профіль
-
-
1