ЛАД написав:Не сомневаюсь. Вы же горячо хотите мира, поэтому готовы воевать ещё ... 2?-3?-... лет. Лёжа на диване.
я хоч пропозиції пропоную. давай й ЛАД хоч раз щось СВОЄ запропонує? чи щось заважає? бо всі реальні варіанти перемир'я - це різні різновиди, що кажу я...
про ваші особисті накиди замість аргументів писав неодноразово. ЛАД готовий зі своїм диваном відразу здатися
Я (и не только я) много раз просили изложить ваши "пропозиції" Но ответ только: "Я уже писал". Вот только никто этого не помнит. О "финском варианте" вы уже сумели понять? Раньше этого не знали?
не можна так нахабно брехати - вавка в роті вскочить.
я на ці закиди неодноразово писав свої пропозиції. для зручності - підтримую останні пропозиції України на 20 пунтів. навіть американські 28 теж можна обговорювати. що конкретно вас цікавить?
про фінський варіант - викладіть, що це означає зараз, історія мене не цікавить. а ви лише бубнявите - мене за це забанять... за нормальні пропозиції не забанять - а за заклики здатися - можливо
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 27 бер, 2026 18:47, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Ні. Висновок1: путін впевнений що території де він стоїть дороги він 100% не віддасть. Висновок2: зеленський лоханувся(або спеціально) будуючи хороші дороги для агресора.
"Висновок1" - "ніхто не знає майбутнього". "Висновок2" первое предположение не убедительноьно - никто не знал, когдда начнётся война и начнётся ли вообще. Второе предположение - чёткое обвинение в госизмене. Для этого надо иметь железные аргументы, которыми у вас и не пахнет. С таким же успехом я могу сейчас обвинить вас, что вы давний агент сигуранцы.
Висновок 1. Майбутнє не знають, а прогнозують іморності різних варіантів. Висновок 2. Качина типізація.
Shaman написав:.......... ви як розумію, для себе просто прикидаєте, на яку б долю особисто погодилися? питання лише в сумі?
Когда я говорю о ваших словах, что вы "горячо желаете мира", то это "особисті накиди". А когда вы рассказываете/задаёте вопросы, за сколько я продался бы и что я уже "прикидаю суму", то это, видимо, комплимент?
P.s. Так ропозиції по миру будут?
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 27 бер, 2026 18:50, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Ти ж писав протилежне, то чому ти, якщо про ТЦК - то ти проти таких дій (як і я) А коли про Угорщину, то ти - за. Біполярочка чи як ? ))
тому що "Будапештський інцидент" це животворящий ляпас нашим простроченим. Ти ще скажи що я маю поспівчувати якщо на мітингу в Торонто за кордони91 комусь впаде на голову цеглина
Shaman написав:.......... ви як розумію, для себе просто прикидаєте, на яку б долю особисто погодилися? питання лише в сумі?
Когда я говорю о ваших словах, что вы "горячо желаете мира", то это "особисті накиди". А когда вы рассказываете/залаёте вопросы, за сколько я продался бы и что я уже "прикидаю суму", то это, видимо, комплимент?
як ви кажете - констатація факту. ви ж самі кажете - пенсії дуже малі а ще рекомендую почитати, що означає використання смайлів в тексті
pesikot написав:Ти ж писав протилежне, то чому ти, якщо про ТЦК - то ти проти таких дій (як і я) А коли про Угорщину, то ти - за. Біполярочка чи як ? ))
тому що "Будапештський інцидент" це животворящий ляпас нашим простроченим.
Такі біполярочка ...
Де там ляпас ? ) Там тільки твоя власна хвора уява
Що скажеш про Фіцо ? Не помічаеш ... )
Це ж такий ляпас і Фіцо, і тобі, який писав - потрібно зважати на те, що є Фіцо ))
ЛАД написав:...... Когда я говорю о ваших словах, что вы "горячо желаете мира", то это "особисті накиди". А когда вы рассказываете/залаёте вопросы, за сколько я продался бы и что я уже "прикидаю суму", то это, видимо, комплимент?
як ви кажете - констатація факту. ви ж самі кажете - пенсії дуже малі а ще рекомендую почитати, що означає використання смайлів в тексті
Шутки бывают... неумные. Особенно, когда они часто повторпяются и не всегда со смайликами.
P.s. Так пропозиції по миру будут? Этот вопрос интереснее.
З 1 квітня 2026 року в Україні повноцінно функціонує електронний військовий облік, що дозволяє надсилати повідомлення про повістки в електронному вигляді, зокрема через застосунок " Резерв+". Електронна повістка вважається врученою у день, коли ТЦК отримує підтвердження про доставку в електронний кабінет, або наступного робочого дня, якщо відправка відбулася після 17:00.
здається 4 роки тому я бачив подібні пости, тільки замість слова "Україна" там було слово "рф", і під кожним були сотні коментарів типу "ги-ги-ги, дивись з кацапів роблять тупо рабів". Мені цікаво б почути юристів, хоча б з точки зору пародії на право/законність: от прийшла повістка, вважається врученою, а потім виявиться що що людину закопали за 2 дні до того бо він загинув у ДТП. Значить повістку вручили трупу? А штраф будуть платити спадкоємці?
Подача через е-суд шаблонного заявления - и штраф снимается.
ЛАД ЧатЖПТ навчив мене як говорити жорско, але юридично безпечно: “Я підозрюю, що Зеленський серйозно помилився, будуючи ці дороги: вони тепер на 100% служать агресору. Можливо, це не було свідомим наміром Зеленського, але пріоритети обрані катастрофічно і коштували країні надто дорого.”
Hotab написав:ЛАД ---------------------------- Может, конечно, всё не совсем так, но посмотрим. ---------------------------- Може. І звичайно треба дивитись. Ви бачили мабуть чимало відео такого процесу , коли чоловік чинить опір. Уявіть собі що в це кубло чоловічих тіл лізе «яжемать» з годовалою дитиною. Там навіть не треба кидатись на тих мужиків, мазати на них руками і кігтями визволяючи чоловіка. . Просто стати там в епіцентр . По любому щось да прилетить.
Я об этом и подумал. Могла пытаться удержать мужа. Но, к сожалению, результат не меняется.
Результат - ні. А от ступінь вини ТЦК зовсім різна. Аж до її відсутності.
Відсутність вини при сотрясении мозга у годовалого ребёнка? Пусть даже "по неосторожности". Это вы увлеклись.