budivelnik написав:Для людини яка не витратила 100+ годин на стрільбищі -цю вправу не виконати.... Так для довідки
Про що й мова. Але Faceless стрверджує шо замість підготовленої жінки у посадці повинен сидіть непідготовлений чоловік, бо він чоловік. Свого часу в Ойропі я бачив дівчат, які працювали водіями бетонозмішувальних машин, виконували монтаж металевих труб та були механіками по обслуговуванню верстатів. В нас я ніколи не бачив жінку-механіка. Чому? Наші якісь не такі, чи це суто чоловіча справа?
Нет пан Семинарист, это нужно и непременно побыстрее Ведь от пиксельных и спортивных неизвестных(без шевронов и погон)!!! людей в масках надо отбиваться и решительно, иначе можно как тот мент 70г.р. у нас на Победе 2 мес назад, получить табельным кастетом раз 10 по темечку, и потом если не ЧМТ, то в морг Мечки, а оттуда не на аллею героев Майдана. Поспорите со мной?
Нет пан Семинарист, это нужно и непременно побыстрее Ведь от пиксельных и спортивных неизвестных(без шевронов и погон)!!! людей в масках надо отбиваться и решительно, иначе можно как тот мент 70г.р. у нас на Победе 2 мес назад, получить табельным кастетом раз 10 по темечку, и потом если не ЧМТ, то в морг Мечки, а оттуда не на аллею героев Майдана. Поспорите со мной?
Напевне ….ви коли останній раз були у анатомічних катакомбах ?
…як буде досвідчений патологоанатом , довести що хочь можна . )
Прохожий написав:"Перший транш кредиту від ЄС становитиме 45 млрд євро, його можуть надати цього кварталу"
45 ярдов ойро Карл!
Там ще і зброї Зеленський наколядував.
Ударных бронированных вертолётрв пришлют? Ну шоб кто то не сильно отдыхал в такие трудные минуты ожидания кофе хотя бы в Кирилловке и Геническе
Вертольоти планують спільно виробляти. Якісь є попередні домовленості. А як бути з вусом космонавта дніпропетровського офіцера запасу? Там ракету для нього не побудували, щоб рідний Дніпро захистив?
Ви для мене, особисто для мене, нічого не робили. Ви заробляли гроші.
Це у вас таке ставлення до всіх хто зараз вас захищає і захищав раніше , чи тільки до мене? 😅
Що саме неповажливого у моєму повідомленні? Ви ж писали, що звільнилися з ЗСУ, тобто пішли туди добровільно; це було Вашою професією. Я з повагою ставлюсь до усіх професій.
Faceless написав:
АндрейМ написав:Українські жінки не мають жодних обовʼязків перед державою.
Чого це? Податки як мінімум.
Я думаю, що з обговорення усі розуміють про які обовʼязки мова. Податки ми платимо усі.
Faceless написав:І взагалі мені дуже цікаво, якби дійсно була однакова мобілізація і жінок і чоловіків, він дійсно умовній дружині б сказав - "давай ти за мене підеш в посадку, а я вдома буду"
Навіщо зациклюватися на «мобілізації»? Питання більш загальне. Мені та іншим чоловікам розповідають про обовʼязки і борги перед державою, які ми з дитинства набираємо. Поряд з нами у державі існують мільйони громадян, які жодних обовʼязків і боргів не мають (податки я до уваги не беру, бо це смішно просто). Цими боргами і обовʼязками пояснюють обмеження моїх прав та прав інших чоловіків, і я б зрозумів, якби один обовʼязок для одних громадян замінювався на зіставний інший обовʼязок для інших громадян, але це не так. Є громадяни, які мають право прожити усе життя для себе і нічого для держави не робити, а мене наполегливо переконують в тому, що без обовʼязків громадянам ніяк неможна і я повинен віддати якісь борги.
Hotab написав:Чому розділ у вас лише на чоловік -жінка?
Це був приклад неправдивості Ваших слів про те, що прав у громадян без обовʼязків не буває. Українські жінки - самий очевидний приклад громадян з правами і без обовʼязків.
Hotab написав:Обовʼязки різні не лише по гендерному принципу, віковому, стану здоровʼя. Ви це нормально сприймаєте, нічого вас не тригерить?
Різні обовʼязки і повна відсутність обовʼязків - абсолютно різні речі. По-перше, я мобілізацію нормально не сприймаю незалежно від віку чоловіка. По-друге, я не розумію яким чином в Україні між громадянами обовʼязки розподіляються по «гендерному принципу». Я ж у Вас та інших питав які саме є «жіночі» обовʼязки і в якому законі про них можна почитати.