Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless писал(а):Щось ця картинка не дуже схожа на територію ЖК
это причальная со стороны жк sister
Ну так це поза межами ЖК, хіба ні? Так я ж те саме й кажу - за межами ЖК, навіть прямо поряд - цілком працюють, але не у дворах. При цьому у старому фонді де у двори леко зайхати то там катаються регулярно
Faceless писал(а):Щось ця картинка не дуже схожа на територію ЖК
это причальная со стороны жк sister
Ну так це поза межами ЖК, хіба ні? Так я ж те саме й кажу - за межами ЖК, навіть прямо поряд - цілком працюють, але не у дворах. При цьому у старому фонді де у двори леко зайхати то там катаються регулярно
так бежали за ним по территории. они и раньше прямо на территории возле круассанов шмонали
Підкажіть. Якщо продати об'єкт нерухомості з отриманням безготівки на свій банківський рахунок - який банк обрати щоб потім на всю суму (припустимо 4 млн гривень) можна було без обмежень і комісії вивести по IBAN суму частинами на свої рахунки в інших банках. Я звичайно договір купівлі-продажу в відділ фінмоніторінгу банку надам і все інше потрібне. В мене нормальне враження від фінмону Sense, Raiff, Mono (з тих в кого вихідні платежі по IBAN безкоштовні) і по довідці ФОП 3 групи поставили гарний ліміт (але все таки не 4 млн). Що порадите? Сенс нормально буде?
foxluck писал(а):Підкажіть. Якщо продати об'єкт нерухомості з отриманням безготівки на свій банківський рахунок - який банк обрати щоб потім на всю суму (припустимо 4 млн гривень) можна було без обмежень і комісії вивести по IBAN суму частинами на свої рахунки в інших банках. Я звичайно договір купівлі-продажу в відділ фінмоніторінгу банку надам і все інше потрібне. В мене нормальне враження від фінмону Sense, Raiff, Mono (з тих в кого вихідні платежі по IBAN безкоштовні) і по довідці ФОП 3 групи поставили гарний ліміт (але все таки не 4 млн). Що порадите? Сенс нормально буде?
foxluck писал(а):Підкажіть. Якщо продати об'єкт нерухомості з отриманням безготівки на свій банківський рахунок - який банк обрати щоб потім на всю суму (припустимо 4 млн гривень) можна було без обмежень і комісії вивести по IBAN суму частинами на свої рахунки в інших банках. Я звичайно договір купівлі-продажу в відділ фінмоніторінгу банку надам і все інше потрібне. В мене нормальне враження від фінмону Sense, Raiff, Mono (з тих в кого вихідні платежі по IBAN безкоштовні) і по довідці ФОП 3 групи поставили гарний ліміт (але все таки не 4 млн). Що порадите? Сенс нормально буде?
Несколько раз делал так через Приват. Менеджеру сбрасываю договор. Она его согласовывает, снимает все лимиты. Всё проходит идеально
gunmetal писал(а):А чому Феофанія туфта, хто пояснить?)
Нет пешей доступности к метро(и не планируется в отличие от того же Варшавкого). Нет пешей доступности к ТРК и просто к любым крупным магазинам. Конский ценник на комуналку, может не во всех домах, но массово там созданы застройщиком свои карманные ОСББ - т.е. при сдаче в аренду это будет минусом к цене