допомогоа до літа (с)
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Україну1 Наявність політичної партії яка займає 1/5 і виступає ПРОТИ України... мене не дивує , хоча б тим що на цих сторінках є більше 20% тих хто називає себе УКРАЇНЦЯМИ але дуже б зраділи якби ми здались.. ти , летусорк... далі продовжувати? 2 Я привів свій розрахунок Ти можеш привести свій Читачі їх порівняють і приймуть рішення.. Поки в тебе одні емоції проти моїх цифр - до того часу читачі вважають тебе .... 3 Чим мій варіант про відправлення 800 000 мобпридатних з Європи в Україну ( з одночасною відміною їм соціальної підтримки) - відрізняється від позиції АДг ? І якщо в Україну приїде додаткових 800 000 прцездатних , навіть якщо не всіх їх мобілізують ( бо серед них море мажорів які відкупляться) - погіршить стан України? А якщо цим 800 000 ще й дозволять ОФІЦІЙНО заплатити? тобі пару мільярдів доларів/рік - тисне кишеню?
Дюрі-бачі Добавлю по поводу пирровой победы.
Мы уже потеряли много людей - и на фронте и просто беженцев. Очень много - миллионы. Мы уже потеряли большие территории с развитой промышленностью. Сильно уменьшился выход к морю. Мы уже потеряли много городов. Но нашим потужникам и пропагандистам на это плевать с высокой колокольни. Им плевать на судьбу Украины. Главное - "подалі від раші". Маленькая проблема в том, что "подалі від раші" само по себе не гарантирует процветание Украины. Особенно с учётом того (и они сами об этом пишут), что нам пока что нечего предложить Западу кроме, условно, зерна. Наша продукция не конкурентна на Западе. Тем не менее, они готовы жертвовать жизнями и судьбами миллионов ради этой "великой" идеи. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТо позитив що написали був у 2022 , а деструктивні процеси для України зростають по наростаючій ЛАД
Не видумуйте, нема чого «сривать». А лист , ІМХО, як відповідь на те що пітун наговорив в останні дні. А наговорив він «або капітулюйте, або як хочете там, а переговорів ніяких не буде». Ну так йому і відповіді в його ж стилі «йди накуй зі своїми пропозиціями.. Або переговори виходячи з реальної картини на полі бою, або будемо далі палити вашу нєфтянку» Я розумію що ви б хотіли щоб Зеленський принижувався, але це не принесе результатів, навіть навпаки. Поступки для пітуна - ознака слабкості. Давив би і вимагав ще більше. Я не знаю ваш життєвий досвід в таких щепетільних питаннях, але те що бачу я, то пітун поважає лише силу. І задню дасть лише коли побачить сам, що нічого в нього не вийде. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 06 чер, 2026 21:23, всього редагувалось 2 разів.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМи втратили той самий відсоток територій що і відсоток людей.. Грубо - ми ЗМЕНШИЛИСЬ на 20% При цьому в нас зникли шахти і металургійні підприємства( біч який залишився від совка, і за викорінення якого в Британії Маргарет Теччер вважають героїнею) і створили виробництво військової техніки ( додана вартість виробництва на яких не снилась шахтам чи ГОКам) Росіяни знищили своїх прихильників, які тягнули нас в педерацію Так що навіть у випадку якщо ми а - залишимось на сьогоднішній лінії зіткнення але при цьому б - педерація в наступних пару років розвалиться То наші перспективи на порядок кращі ніж були в 2022 році.
1. Вряд ли там есть 800 тыс. мобпридатних. Даже при сегодняшних требованиях ВЛК будет достаточно непригодных. Сколько-то мужчин из них имеют инвалидность, 3 детей, ещё какие -то официальные причины не служить. Но не буду спорить об этой цифре. 2. Главное другое. АдГ считает, что не надо оказывать помощь нашим беженцам. Но они этим не ограничиваются. Они считают, что Германия не должна оказывать помощь Украине ни деньгами, ни оружием. Так что вся арифметика в топку. И я не хочу обсуждать фантастику - пока АдГ (и аналог. партии в др. странах) не у власти и не обладает слишком сильным влиянием никто наших "мобпридатних з Європи в Україну" не отправит. А вот если они придут к власти, то они, возможно, отправят, но ещё быстрее обрежут помощь Украине. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТобто Ви признаєте що дієте в своєму звичному варіанті.. Допомогу в 90 млрд не бачимо Але дико переживаємо що буде якщо АДГ прийдуть до влади... Може доживіть той час що залишився з позитивним настроєм і радістю за наші успіхи? а то в совку мучились в україні мучитесь а за те що атеїст гаратновано потрапите в пекло й далі мучитись.. Так що поживіть нормально хоч зараз.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||