Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1814018141181421814318144 ... 18147>
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 09:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Давайте розберемо цього носія стокгольмського синдрому
1 Росіяни не пустили його у МГУ , а його національність загнали за Можайськ....
В Україні євреї жили в столиці, а в Бердичеві євреїв було більше ніж інших національностей...
Але погані - Українці
2 В Казахстані де це чудо природи працювало - росіяни створювали школи де не було навіть вивчення казахської мови... але при цьому це правильно бо росіяни несли відсталим казахам світоч науки і техніки ( казахи ж які працювали на будівництві заводів в росії -це нікчеми не варті уваги) бо тільки РоССіяни .....
До речі - назви мені школу в Ізраїлі де відсутнє вивчення івриту?
То виходить Ізраїль захопили комсомольці ? і якогось милого навязують тобі/молдаванам/казахам/грузинам і так далі - іврит?
Ти збираєшся це десь заклеймити і вже стоїш з плакатом?
3 У Другій світовій в армії совка воювали всі , в тому числі і Українці... але Сталін подарував Львів .....
Тобто воювали всі - а подарунки роздавав грузин ?

Даі продовжувати.
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3064 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 09:33

shapo написав:

В Украине я прожил 33 года и имея жену лемкиню из Калуша и объект в Выжнице

Чим займались в вижниці? Док?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:04

Banderlog написав:
  shapo написав:

В Украине я прожил 33 года и имея жену лемкиню из Калуша и объект в Выжнице

Чим займались в вижниці? Док?

Строил небольшой домик для малоизвестного олигарха на перевале Нимчич всего-навсего за 1 млн.баксов. Сосватал его на это покойный Гена Москаль у которого там было свое поместье
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 888 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:08

Hotab написав:shapo

СССР создавали не только евреи ,но и украинцы ,и ещё сотни народов.

Але всі матеріальні цінності побудували «республікам» росіяни))

Нет,строили как раз везде в основном местные кадры,особенно в Украине,но управленческие решения принимались в Москве куда и стекались лучшие кадры с всех республик.
Я это увидел в середине когда 2 года пересиживал в УкрИНТЭИ на метро Лыбедской где виден приметный актовый зал в виде тарелки.
Готовил инфу для Кабмина,Минэкономики и ВРти увидел кто там принимает решения и как
shapo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:11

budivelnik написав:
  shapo написав:
  prodigy написав:
в 1970-1990 за слово "жид" могли погнати з комсомолу (і тоді автоматом з інституту)
у мене в роті був один казах і один осетин, жодного слова за 5 років стосовно національності, а евреїв було багато-15% мінімум(це ж Одеса)

Ещё напишите что в СССР не было государственного антисемитизма и инвалидов пятого пункта паспорта.
Про Одессу ничего сказать не могу ибо тогда не жил в Украине,но существовал негласный перечень вузов и организаций куда евреям вход был запрещен. В МИСИ где я учился в аспирантуре была очень сильная математическая школа по одной простой причине - ректор МГУ Садовничий был антисемит и евреев на мехмат элементарно не пропускали.
После 1939 был сильно ограничен прием в НКВД - КГБ несмотря на выложенные тут простыне о участии евреев в создании СССР и ГУЛАГа.
А филологические изыски о названии евреев в разных языках совершенно напрасны - я давно это знаю и точно не хуже отметившиеся.
Спочатку жиди створили совок....

"- Рабинович, Вы же еврей, как Вы можете читать антисемитские газеты?
- Ну, я вначале читал еврейские - там все плохо, денег нет, евреев везде гнобят, и я начал читать антисемитские - так совсем другое дело - все деньги у евреев, евреи правят миром :lol: "

П.С. - да за 39 год не скажу - а в 80х никакого массового антисемизма в СССР не было от слова вообще, ну именно массового
Востаннє редагувалось katso в Пон 22 чер, 2026 10:18, всього редагувалось 1 раз.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

shapo написав:решения принимались в Москве
яка різниця де приймались рішення?
Тим більше що в тій самій москві були прийняті рішення які перетворили совок в економічну розруху, при чому таких масштабів, що новоствореним Державам прийшлось витрачати десятки років щоб мінімізувати її наслідки.
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3064 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:16

Единственно что отвечу это про школьную систему образования в Израиле о которой ты,естественно,ни хрена не знаешь но что-то пытаешься изобразить.
В Израиле есть государственные еврейские и арабские школы,в вторых которых арабский или иврит преподают как иностранный наравне с английским.
В есть ещё религиозные ешивы где нет обучения математики и английского,но зато серьезное обучение высокому ивриту для изучения торы,при том что в быту они говорят на идиш считая что иначе оскорбляют святой язык молитв.
shapo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 10:53

трампозрада

katso написав:"- Рабинович, Вы же еврей, как Вы можете читать антисемитские газеты?
- Ну, я вначале читал еврейские - там все плохо, денег нет, евреев везде гнобят, и я начал читать антисемитские - так совсем другое дело - все деньги у евреев, евреи правят миром :lol: "

трампозрада
flyman

Подякував: 1650 раз.
Подякували: 2894 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 11:56

Не совсем понял - а в чем именно проблема? - по легенде они с иноверцами не разговаривают или что? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 496 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 12:05

shapo написав:
  Hotab написав:shapo

СССР создавали не только евреи ,но и украинцы ,и ещё сотни народов.

Але всі матеріальні цінності побудували «республікам» росіяни))

...управленческие решения принимались в Москве куда и стекались лучшие кадры с всех республик.

Мда, кібернетики (Глушков та його учні) та авіатори (Сікорський та іже з ним) до мацкви очевидно не доїхали..)) Тому Україна, маючи переваги в авіабудуванні та кібернетиці, швидше за рф розробила та використовує різні бпла та нарощує потенціал у галузі виробництва зброї.
Тому не треба узагальнювати про кацаповЯлічіє у всіх галузях та колишніх республіках срср))
fler

Подякував: 1216 раз.
Подякували: 1359 раз.

Профіль

#<1 ... 1814018141181421814318144 ... 18147>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор