tester3373 Ти проаналізував мною прочитане? 1 Якщо армія ВІКОВА , а демобілізація відбувається ПІСЛЯ досягнення 60 років - то ВСІ демобілізовані по віку -не скористаються правом отримання пенсії з 50 років Тут розумієш? Тобто всі хто зараз служить ( як правило служили і в АТО), тобто в 2014 році їм було мінімум 20+ років, зараз мають 46+ років, частина з них отримає ВІЙСЬКОВУ ПЕНСІЮ , а частина вийде в 60 і останнє Якщо людина в АТО отримала УБД- то другого УБД вона вже не отримає Тому власників УБД не 2 млн +0,5 млн ... а МАКСИМУМ 2 млн 2 Те що 2 млн осіб ( виїхавші за кордон працездатного віку ) вийдуть на пенсію як мінімум на 4 роки пізніше бо не платять зараз в ПФ і не мають страхового стажу - це до тебе доходить. І що тих +1,5млн осіб з УБД які почнуть отримувати пенсію швидше-будуть скомпенсовані тими 2 млн які отримають пенсію пізніше.. До тебе доходить.? 3 Те що 150 000 Загинувших Героїв і 300 000 Загинувших Цивільних - також не будуть отримувати пенсію -це також тобі зрозуміло?
Тому ще раз Не показуй свою сопливість , шляхом зайвої емоційності.. Ти скільки завгодно можеш крутити дулі перед монітором, але ж хто правий роблять не по емоційному враженню .... Візьми прикинь витрати пункту 1 ( це приблизно 800 000 осіб * 5 років * 60 000грн/річна пенсія)=240 млрд додаткових витрат за ДЕСЯТЬ( а не пять років - чому поясни тим хто не розуміє) Потім прикинь економію 2 млн осіб * 4 роки * 36000 річна пенсія =286 млрд грн економії за тих самих 10 років
І побачиш , що не дурні у владі працюють.. І це я ще не враховував тих хто загинув, бо тут треба врахувати як те що вони не отримають ( і це легко) 450 000 * 10 років * 60 000 грн=270 млрд так і те що вони мали заплатити , а от тут важко (практично неможливо)
tester3373 писал(а):так що мрій далі про те як всіх поставити до станка.
Мені по барабану скільки стане до станка бо від цього моя пенсія вже не залежить.. А от як будуть жити ти і тобі рподібні - це залежить дуже сильно. Тому якщо мрієш всіх намахати і жити за чийсь рахунок-мрій, але як правило на кожну хитру дупу-є болт з лівою різьбою і ймовірність того що ти нею на нього сядеш-в рази більше ніж що когось посадиш.
budivelnik писал(а):tester3373 Ти проаналізував мною прочитане? 1 Якщо армія ВІКОВА , а демобілізація відбувається ПІСЛЯ досягнення 60 років - то ВСІ демобілізовані по віку -не скористаються правом отримання пенсії з 50 років Тут розумієш? Тобто всі хто зараз служить ( як правило служили і в АТО), тобто в 2014 році їм було мінімум 20+ років, зараз мають 46+ років, частина з них отримає ВІЙСЬКОВУ ПЕНСІЮ , а частина вийде в 60 і останнє Якщо людина в АТО отримала УБД- то другого УБД вона вже не отримає Тому власників УБД не 2 млн +0,5 млн ... а МАКСИМУМ 2 млн 2 Те що 2 млн осіб ( виїхавші за кордон працездатного віку ) вийдуть на пенсію як мінімум на 4 роки пізніше бо не платять зараз в ПФ і не мають страхового стажу - це до тебе доходить. І що тих +1,5млн осіб з УБД які почнуть отримувати пенсію швидше-будуть скомпенсовані тими 2 млн які отримають пенсію пізніше.. До тебе доходить.? 3 Те що 150 000 Загинувших Героїв і 300 000 Загинувших Цивільних - також не будуть отримувати пенсію -це також тобі зрозуміло?
Тому ще раз Не показуй свою сопливість , шляхом зайвої емоційності.. Ти скільки завгодно можеш крутити дулі перед монітором, але ж хто правий роблять не по емоційному враженню .... Візьми прикинь витрати пункту 1 ( це приблизно 800 000 осіб * 5 років * 60 000грн/річна пенсія)=240 млрд додаткових витрат за ДЕСЯТЬ( а не пять років - чому поясни тим хто не розуміє) Потім прикинь економію 2 млн осіб * 4 роки * 36000 річна пенсія =286 млрд грн економії за тих самих 10 років
І побачиш , що не дурні у владі працюють.. І це я ще не враховував тих хто загинув, бо тут треба врахувати як те що вони не отримають ( і це легко) 450 000 * 10 років * 60 000 грн=270 млрд так і те що вони мали заплатити , а от тут важко (практично неможливо)
ти таки почитай Закон. почитай. бо ти жонглюєш цифрами як тобі хочеться перебуваючи у своєму вигаданому світі. наприклад крім п4 ще почитай п.5 бо бачу поки тебе не ткнути носом ти сам нічого не почитаєш.
tester3373 писал(а):ти жонглюєш цифрами як тобі хочеться
Так покажи свою майстерність -пожонглюй цифрами.. Те що я бачив про кроскурси мене дуже позабавило... Можу подивитись і про знання тобою юридичних законів і використання бУкОв для приведення цИфрОв
tester3373 писал(а):ти жонглюєш цифрами як тобі хочеться
Так покажи свою майстерність -пожонглюй цифрами.. Те що я бачив про кроскурси мене дуже позабавило... Можу подивитись і про знання тобою юридичних законів і використання бУкОв для приведення цИфрОв
цифри створені для того щоб щось аргументувати. вибач але в мене немає хисту до жонглювання ними як у тебе ти п5 прочитав? зрозумів хто ще в пенсіонери дострокові попаде? зрозумів безглуздість свого жонглювання в попередньому дописі про тих хто не отримає?
тому що в нас немає такого резерву нероб як фантазує будівельник. не буде всіх до станка - і пенсія взлетить. у нас по переду різке збільшення отримувачів. з відповідним падінням пенсій. якщо тобі це не видно як і йому - ви одного поля черешенки
Последний раз редактировалось tester3373 Пт 03 июл, 2026 19:27, всего редактировалось 1 раз.
tester3373 писал(а):ЗЗІ хто там знайшов роботу той вже не повернеться. мрій далі про толпи повернувшихся. а молодь й далі вивозять з України. там навчають і там залишаються.
теж не по темі - але скільки залишиться побачимо, коли знімуть режим захисту, який діє зараз. багато людей знайшли якісну роботу? а ті хто клінінг/розкладання товару в супермаркеті - я ж кажу, подивимось...
який відсоток молоді вивизять? щоб вивозити потрібні ресурси - а чи багато їх має?. все - хто виїхав - ті виїхали, нової хвилі не буде - якщо не буде капітуляції...
тому що в нас немає такого резерву нероб як фантазує будівельник. всіх до станка - і пенсія взлетить. у нас по переду різке збільшення отримувачів. якщо тобі це не видно як і йому - ви одного поля черешенки
кількість людей, які не сплачують ВСІ податки - дуже велика - не менше 50% від працюючих. ти це хочеш заперечити?
буде багато отримувачів - мало платників, значить доведеться довше працювати - це так. в Німеччині вже зараз пенс вік - 68 років здається. нам ще є куди зростати...
ти проговорюєш очевидні речі - молоді менше, пенсіонерів більше. це у всіх розвинених країнах, а в нас ще й війна. значить пенсіонери будуть отримувати мінімум - подивимось, може Європа щось буде підкидати...
Shaman писал(а):буде багато отримувачів - мало платників, значить доведеться довше працювати - це так. в Німеччині вже зараз пенс вік - 68 років здається. нам ще є куди зростати...
А тем временем у Кабмина просят (!) рабочую неделю 32 часами. При этом зарплату выдавать, как за 40 часов. "Мыши, станьте ёжиками!"
Shaman писал(а):буде багато отримувачів - мало платників, значить доведеться довше працювати - це так. в Німеччині вже зараз пенс вік - 68 років здається. нам ще є куди зростати...
А тем временем у Кабмина просят (!) рабочую неделю 32 часами. При этом зарплату выдавать, как за 40 часов. "Мыши, станьте ёжиками!"
до речі, це сучасне протиріччя - з одного боку всі стогнуть, що буде менше працюючих, а з іншого боку - що йде різке скорочення робочих місць через автоматизацію, а тепер ще й ШІ. тобто подивимось, як воно буде...