Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 544545546547548 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 18:00

9-й год вышли "в ноль", а сейчас уже более 70% рост... так что мои результаты, гораздо лучше ваших.

А я бідний :( , в 2009 опустив обороти в будівництві в 3 рази :( :( і збудував всього 320 кв м за власні кошти , гроші закінчились , тепер чекаю поки мені борги за попередньозбудоване житло віддадуть , щоб далі мати можливість будувати :D
+ в торгівлі отримав магазин у власність ( 10 років перед тим орендував ) - 60 кв м ,
Але до Ваших + 70 % ( правда не відомо з якої суми ) - мені звичайно далеко . Керуйте , радійте життю , тільки не забувайте , що Ви робітник найнятий і хто, за що і який пендель завтра Вам дасть - історія ще не знає .А мене лупанути може тільки ринок, як правило боляче , але не до голоду .
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 18:35

budivelnik написав:
то есть вы заработали деньги, отдали жене и отдолжили под 20-30%, вложили в строительство и хотите еще на стройке заработать как строитель, если не ошибаюсь ваша стройка "для себя" 500 долларов за метр, а дальше на реализации еще 150 долларов.

Не 20-30% , а величину процентів яку дає банк по депозиту ( зверніть увагу навіть не по кредиту )
А що тут поганого :?:

То, что это называется хитро*опастью. Хотите и рыбку съесть и на *уй сесть. Это одна из причин почему в Украине цены на РН завышены и неадекватные. В любом нормальном бизнесе наличие собственных финансовых ресурсов - это конкурентное преимущество, которое поволяет снизить цену продажи и за счет этого увеличить оборот (в конечно итоге и прибыль, т.к. деньги в этом случае оборачиваются быстрее и приносят больше дохода).
А у вас же все через одно место... вместо снижения цены согласно потребильским потребностям (спросу), "хотелка" получить двойной доход впротивоход рынку.
Именно поэтому и оборот у вас упал в 3 раза... а мог бы остаться на том же уровне, если бы цену снизили. Хотя и с меньшей рентабельностью.
Так что рынок вас уже наказал, просто вы это до сих пор не хотите видеть.
V_Igor

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 19:11

Это одна из причин почему в Украине цены на РН завышены и неадекватные. В любом нормальном бизнесе наличие собственных финансовых ресурсов - это конкурентное преимущество, которое поволяет снизить цену продажи и за счет этого увеличить оборот

Шановний метою будь якого бізнес процесу є максимальний прибуток . Якщо Ви молоді і повні енергії + вірите американській повітряній економіці що головне це захоплення найбільшої частки ринку - то я вже трохи пожив і побачив , що спроба відкусити більше ніж можеш прожувати - грозить коликами в шлунку .
Я лінивий і не збираюсь заради того щоб отримати 2000 доларів в місяць зарплати + 0,001% бонуси від обєму продаж - працювати цілодобово . Це ніша тих хто погано вчився і хапав знання поверхово і ніколи не задавав питання
А чи можна по іншому . :?:
Один з моїх знайомих , років на 10 молодший від мене , керує організацією яка підмяла під себе досить велику часту ринку Західної України і при цьому працює по 16 годин в день , без вихідних і як я вважаю за ідею , бо його річні доходи дорівнюють моїм і це при тому що обороти його організації думаю разів в 100-150 вищі від моїх .
Питання навіщо :?: Скоро його діти татом - сусіда почнуть називати :D
Так що не завжди те що Вам привили на інструктажі - є істиною в останній інстанції .
Якщо інститут закінчили не за гроші , значить при бажанні вистачить знань щоб розібратись
1 Чому при вартості будматеріалів наприклад 2000 грн і заробітній платі 1000 грн кінцева ціна кв метра не може бути нижчою ніж 8000 грн . І що ці 8000 - 2000 - 1000 = 5 000 грн - це не хабарі різного роду чиновникам , а гроші які позволяють функціонувати державі .
2 Не завжди спроба захопити частку ринку приводить до перемоги , історія знає багато прикладів коли міжнаціональні корпорації розвалювались і зникали коли не розраховували свої сили і скупали більше ніж могли проковтнути
3 Існує тип людей , яких не цікавить світове признання , їм достатньо тієї частинки яку вони мають
4 Поки держава не почне масштабну роботу ( а-ля будівельник на цьому форумі ) - по розясненню ціноутворення , а не по пошуку винних , до того ідеї люмпена що він бідний не тому що він погано працює , а тому що хтось багатий - будуть переважати , а значить будуть створювати постійну напруженність в суспільстві .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 19:59

э-э-х... Будивельник... знаете почему вымерли мамонты? ...потому что были слишком неповоротливые. Видимо в силу своего "старческого" возрастного маразма, вы видите только то, что хотите видеть и слышать. Если бы у вас действительно был жизненный опыт о котором вы тут сказки поете, то вам было бы известно, что в бизнесе есть несколько стратегий (я уж как-то говорил вам, что изучите хотя бы основы проектного менеджемента и построения бизнес-процессов. А то приходится как ребенку на пальцах объяснять прописные истины)): максимизация прибыли, минимизация затрат и т.д...Та модель, о который вы говорите - лишь одна из возможных. Да, она имеет право на существование и применяется. НО! только в других рыночных условиях. В современном мире выигрывает тот, кто более гибкий (читай - применяет модели и средства СООТВЕТСТВУЩИЕ сегодняшней ситуации). Так что если хотите и в будущем иметь доход, меняйтесь сейчас. В противном случае имеете все шансы стать банкротом, т.к. вас обойдут более гибкие и быстрее реагирующие на изменения внешних факторов.

P.S. и еще раз вам говорю... хватит заниматься бахвальством. Одна из ваших проблем в том, что вы считаете окружающих менее опытными, и менее искушенными в жизни, а себя умным и ученым жизнью. Это как раз и показывает вашу необразованность и "селюковость", т.к. мудрый и образованный человек первое, что уваивает - чем больше круг знаний, тем больше круг незнания. И не будет таким толстолобым и упертым как вы. Судя по постам на этом форуме, многие участники намного умнее и грамотнее вас (и опытнее в том числе, несмотря на возраст). И если бы у вас было достаточно ума, то вы бы учились, а не несли ахинею.
V_Igor

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:13

Та модель, о который вы говорите - лишь одна из возможных. Да, она имеет право на существование и применяется. НО! только в других рыночных условиях. В современном мире выигрывает тот, кто более гибкий (читай - применяет модели и средства СООТВЕТСТВУЩИЕ сегодняшней ситуации). Так что если хотите и в будущем иметь доход, меняйтесь сейчас. В противном случае имеете все шансы стать банкротом, т.к. вас обойдут более гибкие и быстрее реагирующие на изменения внешних факторов.

1 Зверніть увагу , якраз повідомленням вище , на Вашу заяву про розвиток бізнесу тільки щляхом збільшення оборотів - я й пояснював , про інші варіанти розвитку подій , а тепер повторюючи мої слова Ви мене щей в маразмі звинувачуєте .
2 Крикунів про мій крах в червні 2009 , в березні 2009 - було на порядок більше ніж сьогодні , особливо сильно мене звинувачували в небажанні продавати по 300 за квадрат ( в кінці в червні я продав по 600 ) . Ви змогли б в кризовій ситуації отримати додатково на голому місці за пів року на сумі в 250 000 доларів - 120 000 :?: А я зміг і за ці гроші магазин викупив і додаткові квадрати добудував .
Так що немає нічого більш не потрібного ніж безкоштовні поради .
Те що я додатково заробив тільки за останній рік позволяє мені притримуватись своєї лінії поведінки ще як мінімум років з пять .

Судя по постом на этом форуме, многие участники намного умнее и грамотнее вас (и опытнее в том числе, несмотря на возраст). И если бы у вас было достаточно ума, то вы бы учились, а не несли ахинею.

Як казав один з персонажів Особенностей национальной рыбалки
Если Вы такие умные , то почему строем не ходите :?:
А по суті на сьогодні в мене є 250кв м в яких живуть я і мої діти + 60 кв м торгової площі + 320 кв м житлової яка збудована але не здана в експлуатацію.
У Вас бажання купити по дешевше + вихід в 0 + надія про розвиток
І при цьому Ви розумні і освічені а товстолобий і впертий
.
Вам повезло , уявляєте якби я ще й таким розумним як Ви був.......... . :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:34

budivelnik написав:А по суті на сьогодні в мене є 250кв м в яких живуть я і мої діти + 60 кв м торгової площі + 320 кв м житлової яка збудована але не здана в експлуатацію.

если это все, что у вас есть, то мне вас жаль. запас прочности просто НУЛЕВОЙ.
V_Igor

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:39

budivelnik написав:
При цьому Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%, а це 65% собівартості будівництва.
Тобто іншими словами кошторисна вартість будівництва складає 6400-(6400*65%*30%)=5152 грн.!!!
Навіть зараз вони хочуть нам впарити з 100% рентабельністю.

Вам будь який товар впарюють як Ви називаєте з 100-200% рентабельністю . Я наголошую будь який . Це я вже доводив на прикладі ВВП.
Все ВВП -914 млрд грн
Податки які враховані в ВВП - 280 млрд - бюджет + 147 млрд пенсійний .
Таким чином все що виготовленне в державі можна розписати як :
Кошторисна вартість + податки = ВВП , звідки виводимо кошторисна вартість = ВВП - податки ,
Кошторисна вартість = 914 млрд - 280 млрд - 147 млрд =487 млрд .
Таким чином щоб з кошторисної вартості в 487 млрд отримати продажну вартість
рентабельність повинна становити ( 914 - 487 )/ 487 = 87,6%

Як бачите Ваші страхи виходять з простого не знання економіки .Спробуйте для себе самостійно розрахувати ту чи іншу ціну будь-якого товару в Україні і Ви побачите що в будь-якому присутня націнка більше 100 % ( але це не прибуток виробника а виплати для утримання освіти , медицини , органів оборони і управління , пенсій )

Хлопчик йди повчись, хоча я думаю вже пізно. Це така маячня.
Ви взяли ВВП відняли від нього те що перерозподіляється через бюджет і пенсійний фонд і стверджуєте на основі цього що рентабельність повинна бути 88%. У вас яка освіта, хоч базова економічна є? Що ви лізете туди де ви нульовий. Податки включаються до собівартості, як і пенсійні внески. Я розумію що ви податки не сплачуєте, тому такі тонкощі ви знати не можете, але повинна бути хоч якась логіка.
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:47

budivelnik написав:4 Поки держава не почне масштабну роботу ( а-ля будівельник на цьому форумі ) - по розясненню ціноутворення , а не по пошуку винних , до того ідеї люмпена що він бідний не тому що він погано працює , а тому що хтось багатий - будуть переважати , а значить будуть створювати постійну напруженність в суспільстві .

Попустись, а то скоро себе богом назвеш. У вас хвора уява, ви вважаєте ухиляння від сплати податків, хабарництво, крадіжки, казнокрадство це чесний бізнес і шо за народ такий тупий, який цього не розуміє і за це не хоче платити. Думають що ці люди винні що вони бідні, створюють заяву напруженість. Ні щоб мовчки терпіли і платили, а вони тут своє незадоволення виказують. В стійло бидло і працювати.
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:48

если это все, что у вас есть, то мне вас жаль. запас прочности просто НУЛЕВОЙ

Ну що ж тоді в найближчий час Ви порадієте моєму банкрутству :wink: , а поки що я не збанкрутував і тому позволю собі нагадати своє повідомлення яке було написане 3 сторінки тому і по якому я не почув жодного пояснення :
Чомусь всі прицепились до будівництва з оповіданнями про надприбутки . А як Вам такий приклад
Простий продуктовий магазин , виручка в день 1000 доларів , запас товарів 10 000 , середня націнка 15 % і порівняємо з моїми вихідними данними :

Цитата...
по ціні будівництва 480( 80 земля + 250 матеріали + 150 робота ) + 100 ( вартість грошей )+120 ( теоретичний прибуток )

Отже магазин за рік на 10 000 вкладених грошей отримує :
1000 х 15 % х 365 = 54 750 - брудного прибутку з якого приблизно
3% від виторгу - зарплата ( 1000 х 365 х 3%= 10 950 --19500 / 54750 =36 % від брудного прибутку)
вартість грошей _10 000 на рік під 24 % річних ( бо в гривні ) =2400 / 54750 =4,4%
______________________________________________приблизно 30 % - податки
______________________________________________приблизно 30 % - прибуток власника
Будівництво за рік брудний прибуток на нехай 150 кв м для того щоб цифри були приблизно однакові
150 х ( 700 сума продажу -( 250 матеріали + 80 земля) )=55 500____ брудний прибуток
150 х 150 ( оплата праці ) =22 500 _____22 500 / 55 500=_______40 % від брудного прибутку
податки в моєму варіанті ___________________11 000= ______20 % від брудного прибутку
вартість грошей( нехай по jde) 150 х(250+80+150 )/2 х 20% =7200=13 %
прибуток власника_________________________100 - 40 - 20 - 13 =27 %
А тепер просто порівняйте
І у варіанті з магазином і у варіанті з будівництвом основні фонди не враховані ( у магазина це сама споруда , в будівництві це склад , кран , мала механізація)
І у варіанті з магазином і у варіанті з будовою враховано тільки:
у магазина вартість закупленого товару і вартість його підготовки до продажу ( сума продажу - сума закупки )
у будові вартість матеріалів + вартість їх перетворення в товар готовий до продажу ( сума продажу - сума закупки )
У власника магазину і його працівників залишається 36 % +30 % = 66 % від створенної ними додаткової вартості
У власника будівництва і його працівників залишається 40 % + 27 % = 67 % від створенної ними додаткової вартості
Додатково у власника магазину може залишитись ( при умові використання власних грошей ) -4,4 % доданої вартості як плата за 10 000 доларів вкладених в товар
Додатково у власника будови може залишитись ( при умові використання власних грошей ) -13% доданої вартості як плата за 52 500 доларів вкладених в товар
Тобто на кожних 10 000 вкладених власник магазину отримує __ 4,4 % брудного прибутку
Тобто на кожних 10 000 вкладених власник будови отримує 13 / 5,25 =_2,47% брудного прибутку
В мене є надія що власників торгових точок тут більше ніж власників будівельних управлінь , тому вони швиденько перевірять правильність моїх цифр стосовно себе , а цифри по будівництву я вже давно виклав .

Але є в мене підозра , що теоретики мовчать , бо керують набагато потужнішими проектами :wink: , а таку дрібничку як ціноутворення в магазині з оборотом в 3 000 000 в рік і брудним прибутком в 500 000 - ніхто пояснити не може .
1 Високо літаєте шановні , боляче падати прийдеться .
2 Будьте простішими і люди до Вас потягнуться
Мені достатньо того що в мене є , мої повідомлення не направленні на навернення вас в якусь релігію , а от цифри які я привожу можуть бути цікаві тим хто вміє їх розуміти .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 20:56

Хлопчик йди повчись, хоча я думаю вже пізно
.
Про формування ВВП зверніться до jde , сторінок з 10 тому він був такий самий категоричний як і Ви , але потім дещо змінив свою думку.
Якщо розуму вистарчить - я думаю вибачитесь , не вистарчить , так на дурнів і не ображаються.
У вас хвора уява, ви вважаєте ухиляння від сплати податків, хабарництво, крадіжки, казнокрадство це чесний бізнес і шо за народ такий тупий, який цього не розуміє і за це не хоче платити.

Покажіть мені не думки які виникли у Вашій хворій уяві , а мої слова де я пропоную уникати податків , давати хабарі і так далі по тексту .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 544545546547548 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему