|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:13
Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . "Park Lane" «На Липках»:
Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 31 сер, 2010 12:19, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:19
budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
А що це доказує?
Від того, що квартиру продає АН ціна за об'єкт зміниться?
Чи ціна за метр квадратний?
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:19
[b]budivelnik[/b]
теперь "дешевые" деньги подкоректируют " цінові координати."
-
Kvartal-34
-
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:21
mation написав:budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
А що це доказує? Від того, що квартиру продає АН ціна за об'єкт зміниться? Чи ціна за метр квадратний?
А Ви зателефонуйте і поцікавтесь реальною ціною , даю 99% що ціна збільшиться десь відсотків на 20-30% , бо ту квартиру вже продали і залишилась майже така сама тільки трішки дорожча 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:23
budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . "Park Lane" «На Липках»: Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
Я не совсем понял, о чем вы. Мне это объявление не интересно, я к нему не как не отношусь, и ни чего искать не буду. Если кого-то интересует однокомнатная квартира на левом берегу с голыми стенами за $50000 пусть они и интересуются.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:28
Oven написав:budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . "Park Lane" «На Липках»: Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
Я не совсем понял, о чем вы. Мне это объявление не интересно, я к нему не как не отношусь, и ни чего искать не буду. Если кого-то интересует однокомнатная квартира на левом берегу с голыми стенами за $50000 пусть они и интересуются.
Ви в хорошого/поганого поліцейського з Чабіком бавитесь
Один ( Чабік ) приводить ціну в 1000 доларів за квадрат як явний признак обвалу який от от настане , а другий ( Овен ) , розповідає що це фуфлижна пропозиція яка його не цікавить .
Так Ви вже якось між собою визначтесь це признак обвалу чи росту , а вже потім іншим для аналізу викладайте .
Той поверхневий аналіз який по цій обяві провів я , привів мене до АН і з цього я зробив висновок що це стандартна замануха ( адже дешевших обяв на ринку не має ) по якій ніхто не збирається продавати квартиру по цій ціні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:32
budivelnik
шановний, у вас параноя...
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:33
budivelnik написав:mation написав:budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
А що це доказує? Від того, що квартиру продає АН ціна за об'єкт зміниться? Чи ціна за метр квадратний?
А Ви зателефонуйте і поцікавтесь реальною ціною , даю 99% що ціна збільшиться десь відсотків на 20-30% , бо ту квартиру вже продали і залишилась майже така сама тільки трішки дорожча 
я позвонил, $70000, $65000, за $50000 нет.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:37
budivelnik написав:Oven написав:budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Ви в хорошого/поганого поліцейського з Чабіком бавитесь Один ( Чабік ) приводить ціну в 1000 доларів за квадрат як явний признак обвалу який от от настане , а другий ( Овен ) , розповідає що це фуфлижна пропозиція яка його не цікавить . Так Ви вже якось між собою визначтесь це признак обвалу чи росту , а вже потім іншим для аналізу викладайте . Той поверхневий аналіз який по цій обяві провів я , привів мене до АН і з цього я зробив висновок що це стандартна замануха ( адже дешевших обяв на ринку не має ) по якій ніхто не збирається продавати квартиру по цій ціні.
Вы знаете, что это за район Позняки? Вы знаете, сколько людей в Киеве без проблем могут выбросить 50000 зелени (как показал мой звонок в агентство не меньше 60000).
И это должны быть далеко не последние 50000!
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:42
Кстати по регионам рекламируют закон , что выше 400 тыс.грн будут мониторить доходы !!!!
Уже радиВо местное гудит в полное горло!!!!
Да и ещё вчера Азаров глаголил ,что владельцев свыше одной квартиры , всех заставит платить налог !!! А таких ой как не мало , так что спекулянты бойтесь !!!
Востаннє редагувалось obval в Вів 31 сер, 2010 12:51, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему