|
Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 27 гру, 2010 21:18
мое мнение: люди с доходом на семью 3-4 туе начнут (более или менее массово) проявлять заинтересованность и повлияют таким образом на киевский рынок, если цена сданных новостроев будет порядка 500-700$/м2
P.S. не бросайтесь сразу ботинками - сужу исключительно по себе и своим знакомым
-
V.Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 22:43
вначале было 2 300 грн и 5 000 дол на дом, теперь до 4000грн и 10000 дол на дом..... короче и ещё намутить на вашей стройке 4000 грн и будет нормальная з/п, вот откуда выходит 700 дол.кв.м.
V.Fox откуда 3-4туе на семью? тут "высоко" оценили труд специалиста в 4000 грн в месяц...
а если жена с детьми? ну если лет до 40 их не рожать разве что.....
-
chiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 22:59
chiy написав:V.Fox откуда 3-4туе на семью? тут "высоко" оценили труд специалиста в 4000 грн в месяц...а если жена с детьми? ну если лет до 40 их не рожать разве что.....
Как я писал "сужу исключительно по себе и своим знакомым", вполне понимаю что данный доход не распространяется на значительный процент населения. Но если уж даже я не могу себе позволить купить то что нужно, то что можно говорить о людях с меньшим доходом?
...тут многие рекомендуют покупать хрущ/гостинку итп, так вот, меня подобное "жилье" не интересует вообще, даже не рассматривается. Интерес начинается с 3-4-х комн хороших кваритир.
-
V.Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 09:01
вначале было 2 300 грн и 5 000 дол на дом, теперь до 4000грн и 10000 дол на дом.....
1 Нічого мутити Вам не прийдеться і в першому і в другому варіанті була теорія , де чітко видно ьщо по Вашій схемі , при зарплаті 350-500 доларів . я повинен продавати житло дешевше ніж виплачу працівнику за роботу по будівництву цього житла
2 Ви так і не дали відповіді і не написали схемку, отже можна зробити висновок , що всі Ваші повідомлення - це фантазій які під собою нічого не мають.
Так що до побачення ,я думаю через півтора року , як в попередньому випадку.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 гру, 2010 11:11
Я знаю слідуюче 1 В квадраті який коштує 700 доларів - 200 доларів гроші які нараховуються працівнику , так як я оптимізовую оподаткування , то з нарахованих 200 мій працівник отримує 170 ( а не 100 , як отримував би згідно чинного законодавства ) 2 Мій працівник в місяць будує 2-3 кв м ( а не 1,5 як в середньому по державі ) , тому його заробітна плата становить 350-500 доларів в місяць.
2-3 квадрати в місяць? 3/25=0,12 …. Тобто 12 см.кв. в ДЕНЬ? І це норма? Ось відкрився ще один секрет золотої ціни на бетонометр… Не хочу наполягати на прикладі китайців які будують за 3 дні, підозрюю велику собівартість матеріалів та елементарну показуху на камеру…. Але пане будівельник для мене такий темп - новина, їйБогу…
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 11:20
Дійсно, будівельник.. ви цінуєте тільки свій труд ( навть не труд а навар на нерухомості.) а інших ні.. .
------------------
трохи з історії мого діда..
побудував мій дід будиночок на 3 кімнати з кухнею в с Завадка , повіт Лісько ( Зараз підкарпатське воєодство, Польша ) Думав що буде дітяв -внукам..
нічого вроді би нерухосість є земля є... але захотілось правітельству СССР та Польші. пересилити поляків в Польшу Українців в Україну.. .
посадили мого діда з бабкою з малою дитиною (4 роки ) . в вагон для худоби та вивезли в Україну . в тернопільську область . кинули серед голого поля .
Захотілось діду вернутись в свою хату... але на кордоні України та Польш їх не пустили..
так втратив мій дід нерухомість.. . І залишились вони без копійки грошей..
поляки нормально поставились до переселених своїх громадян ...
----------
що мав робити мій дід в такій ситуації..???
тобто нерухомість ,як і заощадження можна втратити моментально ...
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 12:05
вдалося дідові устроїтись ковалем в селі на львівщині...
--------
сам збодував кімнатку 4*5 з брусу прикрив соломою ...
--------------- так і зимували в тій кімнатці..
----------------------------------------------------------
потім сам добудував сіни верандк , кухню та ще одну кімнату.. сам з маленьких залізяк кришу зробив..
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 12:09
RON написав:2-3 квадрати в місяць? 3/25=0,12 …. Тобто 12 см.кв. в ДЕНЬ?
1200 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 18:04
2-3 квадрати в місяць? 3/25=0,12 …. Тобто 12 см.кв. в ДЕНЬ? І це норма? Ось відкрився ще один секрет золотої ціни на бетонометр… Не хочу наполягати на прикладі китайців які будують за 3 дні, підозрюю велику собівартість матеріалів та елементарну показуху на камеру…. Але пане будівельник для мене такий темп - новина, їйБогу…
Давайте з іншого боку.
Додана вартість( заробітна плата+ прибуток+податки ) на квадратному метрі який коштує 5600 грн - в мене приблизно 3000 грн ,
3 кв м в місяць х 3 000 грн = 9 000 грн ,
9 000 грн х 12 місяців = 108 000 грн на працівника - вклад у ВВП України
ВВП - 1 000 млрд / 12 млн працюючих + 3 млн підприємців = 66 667 грн - на працюючого в Україні .
Таким чином продуктивність праці в моїх будівельників в 108 000 /66 667 = 1,62 рази вища ніж в середньому по Україні .
Так може почнете не з мене , а з себе 
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 гру, 2010 22:15
столько цифр..красиво.... только факт правды это оценка специалиста в 2 300 грн. в общем вы и миллион на з/п можете написать на определённом объекте, а в частности бабки берут одни, а на работу хотят рабов.
короче говоря это всё ваши сметы, а вот услышать специалиста работающего на вас....
и хватит вам уважаемый эти циферные баталии тут раскладывать..... мне приходилось оплачивать проектные работы по 1,5млн грн(проводить, оформлять документацию и др) и уходили они в задницу простите, а специалистам платили грошь - 2000 грн, а леваком приходилось зарабатывать.
или вы хотите доказать что вы цените своих рабочих деньгами или что можно жить семье хорошо и откладывать зарабатывая даже до 4000 грн (женщина сидит дома и занимается детьми) при этом большая честь денег уйдёт просто на еду и проживание, а останутся копейки, которые на шмотки.
и вы цепляетесь к моей просто необознанности в Ваших сметах, что мне в частности никчему, а разговор в общем... и не надо ваших цифр мне уж точно я их вижу каждый день в магазине когда нужно двух дочек одеть и накормить, и чтоб женщину свою постараться порадовать, потому что каждый хочет работодатель чтоб ты жил на работе часов 12, работал с опытом, знаниями и отдачей и десятикратным экономическим эффектом чтоб выплатить своим рабам по как вы говорите 2 300 грн......
-
chiy
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему