|
Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 гру, 2010 23:02
ну вы видать немного ошиблись что написали что я за подорожание..... я об этом никогда не писал.
ваши сметы это ваше дело и работники, это их дело.
но как может стоить жильё и у нас и в европе по одной цене, при разных з/п.
И работаю я не за нищенские ваши 2 300грн в месяц..... и при этом могу зарабатывать и отложить денежек и с депозита капает пока продавцы спустят цены.
Уверяю вас я быстрее куплю себе то что мне хочеться, чем вы продадите то за что вы хотите!
Удачи в продаже!
-
chiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 23:37
Уверяю вас я быстрее куплю себе то что мне хочеться, чем вы продадите то за что вы хотите!
1 Те що в мене було в час Вашого першого пришестя на форум - я вже давно продав
2 На сьогодні в мене є те що я збудував після серпня 2009
3 Я не писав що Ви за подорожчання , я писав що Ви фантазер який обіцяв ( або мріяв ) про обвал цін на 30-50% до зими 2009/2010 від цін літа 2009
4 Я памятаю Ваші опуси що Ви продали житло в Харкові ,і хочете купити за гроші отримані від продажу в два рази більше і мантрували що в Харкові по 500 ніхто не купує.
5 Тримайте на депо , шукайте роботу , можете на митниці , а можете в держструктурі ( але там як я знаю 2300 - це за щастя , тай Ви самі про це писали , а відкалатали Ви там 8 років )
Так що шановний , або заспокойтесь і не фантазуйте , або спробуйте мене уникати , бо Ваш імідж дуже сильно постраждає і Ваші прохання взяти Вас на роботу будуть виглядати дуже смішно .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 30 гру, 2010 00:20
имидж мой на месте.... а ваш на месте....не говорите гоп пока не перепрыгнете.
к вам на работу бесполезно...так пробил темку...
мой имидж вы собрались испортить, типа после вашей угрозы надо бы испугаться?
смех
ещё раз удачи в продаже 400м.кв. за 700 метр. я уж точно не мечтаю, а просто делаю и иду.
Задержка в стабильности Украины ещё аукнеться.....
Парадокс грн к валюте не изменилась почти за год, а вот в магазине всё подорожало на 20-50%.
И прошу не спешите хоронить мои прогнозы на счёт падения цен, давайте посмотрим и поживём дальше.
всего доброго.
-
chiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 19:19
К слову о стоимости квадратных метров. То, что метр кв. в каждом районе стоит по-разному - это понятно. Но почему его цена меняется при увеличении количества комнат, причем в некоторых районах - в большую сторону? Это по статистике, которую собрал поисковик недвижимости lun.ua (статья тут: dom-na-lune.livejournal.com/3980.html )
Востаннє редагувалось Velikopolskiy в Пон 14 лют, 2011 15:55, всього редагувалось 3 разів.
-
Velikopolskiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 12 лют, 2011 13:21
Velikopolskiy написав:...Но почему его цена меняется при увеличении количества комнат, причем в некоторых районах - в большую сторону?
Маркетинг, блин в действии!  Большие квартиры покупают обеспеченные люди, а для них больший вес имеет: вид из окна, соседи, планировка, а не стоимость одного м.кв.... 
-
Нинь ХАО
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лют, 2011 12:40
[quote="Velikopolskiy"]К слову о стоимости квадратных метров. То, что метр кв. в каждом районе стоит по-разному - это понятно. Но почему его цена меняется при увеличении количества комнат, причем в некоторых районах - в большую сторону? Престижное жильё - типа того.Только далеко не везде, в не областных центрах как правило дешевле - 4,5к дешевле 3к.Первый и последний этаж =1,2к по стоимости.Конечно, всё плюс-минус.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 лют, 2011 15:30
budivelnik написав:2-3 квадрати в місяць? 3/25=0,12 …. Тобто 12 см.кв. в ДЕНЬ? І це норма? Ось відкрився ще один секрет золотої ціни на бетонометр… Не хочу наполягати на прикладі китайців які будують за 3 дні, підозрюю велику собівартість матеріалів та елементарну показуху на камеру…. Але пане будівельник для мене такий темп - новина, їйБогу…
Давайте з іншого боку. Додана вартість( заробітна плата+ прибуток+податки ) на квадратному метрі який коштує 5600 грн - в мене приблизно 3000 грн , 3 кв м в місяць х 3 000 грн = 9 000 грн , 9 000 грн х 12 місяців = 108 000 грн на працівника - вклад у ВВП України ВВП - 1 000 млрд / 12 млн працюючих + 3 млн підприємців = 66 667 грн - на працюючого в Україні . Таким чином продуктивність праці в моїх будівельників в 108 000 /66 667 = 1,62 рази вища ніж в середньому по Україні . Так може почнете не з мене , а з себе 
При таком подсчете Вы, Ваш бухгалтер, проектировщик, менеджер, водитель и т.д. вкладываете часть "своего ВВП" в "ВВП строителя-рабочего". Так что, вы работаете как все...не стахановцы, в-общем )
-
quickpro
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лют, 2011 19:20
Сколько должен зарабатывать среднестатистический украинец, чтобы он мог позволить купить себе квартиру? Пора уже оценивать труд украинцев по тем же стандартам как оценивается стоимость металла и зерна на экспорт и продуктов питания на импорт. 900 грн пенсия и миним зп 1000грн (6,25 грн в час = $0,78 в час) - это крепостное право. При ВВП 54400грн на душу населения в год необходима персональная ответственность чиновников за подпись к принятому решению. Необходимо уравнять затраты (существующие по мировым ценам) к доходам граждан (существующим в мировых ценах - мин 8$в час). и Хватит баловаться!
-
Ruthenia
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лют, 2011 20:05
quickpro написав:budivelnik написав:2-3 квадрати в місяць? 3/25=0,12 …. Тобто 12 см.кв. в ДЕНЬ? І це норма? Ось відкрився ще один секрет золотої ціни на бетонометр… Не хочу наполягати на прикладі китайців які будують за 3 дні, підозрюю велику собівартість матеріалів та елементарну показуху на камеру…. Але пане будівельник для мене такий темп - новина, їйБогу…
Давайте з іншого боку. Додана вартість( заробітна плата+ прибуток+податки ) на квадратному метрі який коштує 5600 грн - в мене приблизно 3000 грн , 3 кв м в місяць х 3 000 грн = 9 000 грн , 9 000 грн х 12 місяців = 108 000 грн на працівника - вклад у ВВП України ВВП - 1 000 млрд / 12 млн працюючих + 3 млн підприємців = 66 667 грн - на працюючого в Україні . Таким чином продуктивність праці в моїх будівельників в 108 000 /66 667 = 1,62 рази вища ніж в середньому по Україні . Так може почнете не з мене , а з себе 
При таком подсчете Вы, Ваш бухгалтер, проектировщик, менеджер, водитель и т.д. вкладываете часть "своего ВВП" в "ВВП строителя-рабочего". Так что, вы работаете как все...не стахановцы, в-общем )
1 В мене не має окремо виділенного обслуговуючого персоналу , ці всі функції спокійно виконую я сам. 2 А чому Ви вважаєте що будівельники повинні працювати більше ніж інші 3 Не забувайте на дворі криза , яка найбільше пройшлась якраз по будівельній галузі , тому й не дивно що те що ми сьогодні виготовляємо на працюючого всього в півтора рази вище  ніж в інших галузях
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 17 лют, 2011 15:58
budivelnik написав:quickpro написав:budivelnik написав:Давайте з іншого боку. Додана вартість( заробітна плата+ прибуток+податки ) на квадратному метрі який коштує 5600 грн - в мене приблизно 3000 грн , 3 кв м в місяць х 3 000 грн = 9 000 грн , 9 000 грн х 12 місяців = 108 000 грн на працівника - вклад у ВВП України ВВП - 1 000 млрд / 12 млн працюючих + 3 млн підприємців = 66 667 грн - на працюючого в Україні . Таким чином продуктивність праці в моїх будівельників в 108 000 /66 667 = 1,62 рази вища ніж в середньому по Україні . Так може почнете не з мене , а з себе 
1 В мене не має окремо виділенного обслуговуючого персоналу , ці всі функції спокійно виконую я сам. 2 А чому Ви вважаєте що будівельники повинні працювати більше ніж інші 3 Не забувайте на дворі криза , яка найбільше пройшлась якраз по будівельній галузі , тому й не дивно що те що ми сьогодні виготовляємо на працюючого всього в півтора рази вище  ніж в інших галузях
Если у Вас нет окремо виділенного обслуговуючого персоналу
то Вы и налоги платить не можете И похоже у Вас и лицензии на строительные работы нет При получении лицензии необходимо показать бухгалтера, инженеров, начальников участков и т.д. А у Вас их нет...значит нет и лицензии, нет и предприятия строительного. Вы похоже ЧП-ник (слово не ругательное, сам такой). А значит и налоги соответствующие
-
quickpro
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему