Faceless написав:У Львові квартир від 150 куо - на пальцях порахувати. Авізо видає загалом по Львову і обласі десь 11 квартир
Нє звєзді! Є-маркет видав мінімум 260 об'яв, так шо не все так погано у Львові! А то ви, сталічніє, ужо савсєм зажралісь))))
1 Бажано потолерантніше, людина жодним чином не збиралась ображати наше місто. 2 В Києві на приблизно 1 млн квартир - на продаж виставлено приблизно 20000-30000 , що дорівнює 2-3% від загальної кількості. Тому якщо я правий що у Львові - приблизно 10 000 квартир/будинків з ціною від 150000 , то 260 обяв про продаж =2,6% від загальної кількості. Нормальна ринкова ситуація як на мене.
Frant написав:Хочет человек считать, что в секторе 150 000 цены упали на 30% за 2009-2012 - пусть считает. Может, даже на 50% обвалились? )))) Меня этот сектор не интересует)))) http://fotohost.org/images/a158f692-29kB.jpg
На форуме рассматривается общий уровень цен на КРЖН а не гипотетический сегмент Франта.
Так что не надо Ваш гипотетический узкий сегмент (о котором КОНКРЕТНО вообще мало кто знает) проецировать на весь КРЖН.
Тут уже есть один "експерт" который по своим халабудам во Львовской области первичку КРЖН меряет.
budivelnik написав:прибуток більший від доларового депо.
ну а депо прибыльней сдачи в аренду жилья особенно ежели учесть шо оно как минимум не дорожает, если речь о дешевом сегменте(его типа само выгодно сдавать)
1 На гілці депо проти оренди - щось не видно щоб доларове депо вигравало 2 Коли віддаєте гроші на депо - ризикуєте 100% суми ( ваші гроші на 100% виходять з під Вашого контролю) , коли здаєте житло в оренду - ризикуєте тільки тими сумами на які вас можуть вставити орендарі - тобто побитий унітаз + засрана квартира. 3 Оповідання про падіння ціни на квартиру = оповіданню про інфляцію паперових грошей.
beton написав:кстати о качестве - ты там по совету твоих авторитетов с валютной ветки, бакса то хоть не много прикупил?))
Авторитети-авторитетами , а за прийняті рішення відповідає не той хто давав поради , а той хто приймав рішення. В 2009 я прийняв рішення вкласти гроші в бетон і в 2010-2012 - вклав. Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо.
Дык у Вас реальной прибыли то ещё нет, а виртуальную считать не корректно.
Украинские цементные предприятия в январе 2013 года сократили производство портландцемента, глиноземистого цемента, безклинкерного шлакового цемента, гидравлических подобных цементов на 38% по сравнению с январем 2012 года – до 213 тыс. тонн. Об этом сообщили в Государственной службе статистики Украины.
zahar_ написав:Тут уже есть один "експерт" который по своим халабудам во Львовской области первичку КРЖН меряет.
Як на мене , то спроба емоційно вплинути на опонента - це признак тупості і слабкості того хто так пробує впливати . І якщо згадати . що цей тупо-емоційний - керівник якогось цілого відділу -уявляю розумовий рівень його підлеглих
А по суті 1 Я знаю на відміну від інтернет-писаки , що ціна на житло формується двома речами а - собівартістю б - купівельною спроможністю 2 Я знаю що і собівартість і купівельна спроможність залежать від податкової політики держави
Звідси висновок Якщо я знаю що твориться в реальному виробництві і сам без експертів і кавичок провожу продажі( тобто бачу купівельну спроможність) + мені доступні всі інструменти які доступні різним захарам ( інтернет повідомлення , інтернет-дошки продажу, прайси виробників) для Києва - то в мене більше інструментів для точнішого визначення ситуації , ніж є в того в кого не має ні власного виробництва ( в галузі яка розглядається) ні власного виходу на ринок купівлі/продажу.
beton написав:кстати о качестве - ты там по совету твоих авторитетов с валютной ветки, бакса то хоть не много прикупил?))
Авторитети-авторитетами , а за прийняті рішення відповідає не той хто давав поради , а той хто приймав рішення. В 2009 я прийняв рішення вкласти гроші в бетон і в 2010-2012 - вклав. Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо.
А чому не має ? Це ж Ви вужом звиваєтесь , розповідаючи про 100% прибутку ? Таким чином , я продавши 850 м2 з 1300 м2 збудованого -вже отримав як мінімум 38% прибутку Якщо гарно попросите - я можу пояснити звідки вийшла в мене ця цифра. Якщо ж почнете ссилатись на мої повідомлення де я писав що в мене всього +40% від вложених , або +30% від продажу - то тоді Вам прийдеться поміняти свою точку зору про собівартість в Києві
Так що самі вибирайте де будете собі голову попелом посипати.
Oven написав:так я не пишу о доступном жилье, я пишу о том, что покупать полуфабрикат по цене 1500-2000 долларов метр абсурд.
что есть полуфабрикат? считать можно что угодно, но за неимением альтернатив "маемо то шо маоемо"; можно считать что покупать БМВ или Адуди б/ушные которые в Германии стоят в 3 раза дешевле - тоже глупо; но альтернатив нет и не предвидится
полуфабрикат это то состояние квартиры в котором она передается покупателю после строителей. Когда сравнивают Украину/ЕС нужно не забывать, что квартиры продаются с ремонтом и минимальной мебелью, например с кухней. Альтернатива есть всегда, тем более когда речь идет о мутированой украинской экономике - то ли рынок, то ли СССР недобитый, то ли натуральное хозяйство - это не будет вечно, СССР убила неэффективная экономика, Украину ждет то же самое, и вопрос цены квартиры в Киеве, далеко не самый главный.
budivelnik написав: Авторитети-авторитетами , а за прийняті рішення відповідає не той хто давав поради , а той хто приймав рішення. В 2009 я прийняв рішення вкласти гроші в бетон і в 2010-2012 - вклав. Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо.
А чому не має ? Це ж Ви вужом звиваєтесь , розповідаючи про 100% прибутку ? Таким чином , я продавши 850 м2 з 1300 м2 збудованого -вже отримав як мінімум 38% прибутку Якщо гарно попросите - я можу пояснити звідки вийшла в мене ця цифра. Якщо ж почнете ссилатись на мої повідомлення де я писав що в мене всього +40% від вложених , або +30% від продажу - то тоді Вам прийдеться поміняти свою точку зору про собівартість в Києві
Так що самі вибирайте де будете собі голову попелом посипати.
Что-то "аналітичні здібності" хромают.
budivelnik:і в 2010-2012 - вклав.Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо.
zahar_:Дык у Вас реальной прибыли то ещё нет, а виртуальную считать не корректно.(как по мне ясно что ответ касается 2 очереди строительства 2010-2012, в которой деньги пока только получены за 2 квартиры и парочку гаражей)
Но "аналітичні здібності" тут же передёрнули, приплёв первую очередь о которой вообще речь не шла, потому что расматривался период 2010-2012 -"в 2010-2012 - вклав.[u]Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо."
budivelnik (передёргивая): таким чином , я продавши 850 м2 з 1300 м2 збудованого -вже отримав як мінімум 38% прибутку .
И в этом весь "експерт" budivelnik - переиначит вопрос, и предлагает обсуждать уже нечто другое, а не то что ему предлагалось изначально.
Повторный вопрос для ""аналітичні здібності" - есть ли у вас реальная прибыль по второй очереди: "в 2010-2012 - вклав.Поки що не шкодую , в будь-якому варіанті прибуток більший від доларового депо."?
Cricetus cricetus написав:а шо, андрея-бетона снова на усиление активгости сюда с валютной перекинули?
Спробуємо знівелювати це зменшенням кількості повідомлень від мене і таким чином збережемо на сталому рівні хоч кількість . Правда що буде з якістю - це вже питання більш до модераторів.