Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 217218219220221 ... 232>
Повідомлення Додано: Суб 04 вер, 2010 18:02

olkogr написав:Як на мене будівництво це те ж виробництво. І ті що кажуть що ціни за метр будуть падати доти доки люди не зможуть їх купити не праві. Просто напросто якщо нема попиту на товар крім зменшенняйого ціни у виробника є щеодин хід, він може його просто зняти з виробництва. Те що ми бачимо зараз це зменшення ціни невелике (поки ворибнику вигідно) и зменшення кількості товару (воно набагато більше) так як нема попиту.
Не розумію людей які хочуть жити в сучасному новом будинку зі всіма зручнустями, єфектвним опаленням та вентиляцією, гарною інфраструктурою і при тому платити як за хрущовки. Ви ж чомусь не міряєте габарити мереседеса і волги і потім від їх площі рахуєте ціну....
Ящо піде так далі і люди не взмозі будуть платити (або не схочуть) за дані квадратні метри, то буде спрощуватись і здешевлюватись саме будівництво, поверенмось назад до панельних будинків або є і ще дешевші технології. Звичайно до цього всього добавте ще ціну самої землі.
Я сам будуюсь і скажу так навіть від складності планування будинку ціна відрізняється при тій же кількості матеріалів дуже сильно. Тому що при будинку не кубіком або на кількох рівнях треба шукати зовсім інші бригади і зовсім за інші гроші. Я не говорю про сучасні матеріали, теплоізоляцію, вікна, дах т. д ці всі речі колись робили з дерева за кпоійки, тепер на це все йде 30-40% ціни будови. А накрийте шифером, вікна можна виготовити в любому селі такі як колись робили, і зекономете купу грошей, правда зараз в такому будинку вже ніхто жити не захоче.

В том, что вы написали, вы правы. Но дешеветь должно по причине слишком завышенной цены, несмотря на современные технологии.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 вер, 2010 00:17

Новая волна кризиса в США: забирают квартиры (22.08.2010)

Американские риелторы ожидают новую волну кризиса. Люди снова перестали платить по ипотечным кредитам. Банки вынуждены ежемесячно забирать у неплательщиков сотни тысяч домов и квартир.

В 2007 году именно из американской ипотеки стартовал глобальный экономический кризис. Эксперты признают - очевидно, в 2010 году начинается новая катастрофа.

"Я продаю недвижимость уже 30 лет. За это время рынок пережил несколько циклов падения и роста, но я никогда не видела, чтобы ситуация была настолько плоха", - отметила Элен Леви с риэлтерской группы Remax.

Читать далее....
presto

Подякував: 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 вер, 2010 11:15

olkogr написав:Просто напросто якщо нема попиту на товар крім зменшенняйого ціни у виробника є щеодин хід, він може його просто зняти з виробництва.

Может. После чего сразу может ликвидировать своё предприятие.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 вер, 2010 14:13

mortimer написав:
olkogr написав:Просто напросто якщо нема попиту на товар крім зменшенняйого ціни у виробника є щеодин хід, він може його просто зняти з виробництва.

1 Я особисто нічого поганого не бачу в тому що якісь підприємства закриваються , а якісь відкриваються
2 Не обовязково закривати підприємство , можна його перепрофілювати
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 вер, 2010 15:48

olkogr написав:Як на мене будівництво це те ж виробництво. І ті що кажуть що ціни за метр будуть падати доти доки люди не зможуть їх купити не праві. Просто напросто якщо нема попиту на товар крім зменшенняйого ціни у виробника є щеодин хід, він може його просто зняти з виробництва. Те що ми бачимо зараз це зменшення ціни невелике (поки ворибнику вигідно) и зменшення кількості товару (воно набагато більше) так як нема попиту.
Не розумію людей які хочуть жити в сучасному новом будинку зі всіма зручнустями, єфектвним опаленням та вентиляцією, гарною інфраструктурою і при тому платити як за хрущовки. Ви ж чомусь не міряєте габарити мереседеса і волги і потім від їх площі рахуєте ціну....
Ящо піде так далі і люди не взмозі будуть платити (або не схочуть) за дані квадратні метри, то буде спрощуватись і здешевлюватись саме будівництво, поверенмось назад до панельних будинків або є і ще дешевші технології. Звичайно до цього всього добавте ще ціну самої землі.
Я сам будуюсь і скажу так навіть від складності планування будинку ціна відрізняється при тій же кількості матеріалів дуже сильно. Тому що при будинку не кубіком або на кількох рівнях треба шукати зовсім інші бригади і зовсім за інші гроші. Я не говорю про сучасні матеріали, теплоізоляцію, вікна, дах т. д ці всі речі колись робили з дерева за кпоійки, тепер на це все йде 30-40% ціни будови. А накрийте шифером, вікна можна виготовити в любому селі такі як колись робили, і зекономете купу грошей, правда зараз в такому будинку вже ніхто жити не захоче.

я з вами не зовсім згоден!
а соціальне житло? невже сімї із трьома дітьми важливо, яке буде планування в квартирі, кількість санузлів і т.д.? ні їм важливий сам факт наявності квадратних метрів, щоб розміститися сімєю, а не тиснутися в однокімнатній квартирі. ціни зараз реально завищені.
самі виробники, якщо будівельників можна назвати такими, повинні розширити асортимент продукції (дешевше, дорожще і ВІП) . так би мовити згідно цінового принципу(від і до). бо попит на житло постійно високий, але він різний, скоріше навідь від цінового асортименту.
а то виходить зараз дорогого житла (з усіма примочками, зручне проектування, екологічно чисте і т.д) ніхто не купує, а дешевого, навіть із тих же самих панелей ніхто не будує. а чому? а томущо принцип такий заробити більше і пошвидше. Хоча я впевнений , що дешеве житло розійдеться набагато швидше, ніж ті будівлі, що зроблені "під євро".
adolf

Повідомлення Додано: Пон 06 вер, 2010 16:04

. Я не говорю про сучасні матеріали, теплоізоляцію, вікна, дах т. д ці всі речі колись робили з дерева за кпоійки, тепер на це все йде 30-40% ціни будови. А накрийте шифером, вікна можна виготовити в любому селі такі як колись робили, і зекономете купу грошей, правда зараз в такому будинку вже ніхто жити не захоче.[/quote]

На превеликий жаль, люди хочуть жити і в таких будинках і з деревяними вікнами і вітчизняною сантехнікою, і під шифером, і замість побілки шпалери... хочуть але не по 1500 дол.за кв.м... а готові платити адекватні ціни... а де ви бачили такі новобудови? зараз будують не для простих людей, а для заможніх і дуже заможніх людей.
adolf

Повідомлення Додано: Пон 06 вер, 2010 23:10

Вы в корне не правы. Т.е. в плане материалов... Деревянные окна, это дорогие окна... Обои тоже будут подороже краски на стенах. Просто у нас сейчас парят бетон с пластиквыми окнами и ламинатом (с которых химикалии так и прут) за крутой евроуровень, а на самом деле это мегаэконом жилье.
Хорошое жилье, это деревянные окна, деревянный паркет, медные водопроводные трубы и проводка, много зеленых насаждений вокруг, отсутствие загазованости и т.д. и т.п. Вообщем пока у нас такого нет... Даже за хорошие деньги.
EndlessPass

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 10:52

Деревяні вінка ??? а чим вони погані...

якщо зроблені нормальні деревяні вікна з нормального дерева років 50 простояти можуть

в нас будинку 20 років , вікна дерев"яні... коли пішла мода на пластик -думали міняти ,але не поміняли ..
зараз навіть бажання міняти нема. , після того як пластикове на роботі прослужило 3 роки..

нормальні деревяні вінка . Дерево не розсохле . будуть служити поти поки будуть нормально тримати тепло ..
до речі в нашому будинкові ще ніхто не поміняв деревяні 20 річні вікна на пластик..

і дубовий паркет на лімінанту ( картонну ) дошку міняти не будемо.
Miola

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 11:00

Да, насчет окон и водопроводной фурнитуры - увы, да. Как придумали замануху для лохов - "Евроремонт", так и носятся с ней. В результате оснащение дома на уровне времянок в Турции выдается за мегакрутой ремонт. Как еще назвать дешевые металопластиковые окна, пластиковые водопроводные трубы, полы из ДСП и многое, многое, многое?
З.Ы. К названию форума -"на Украине" ничего дешеветь и дорожать не должно - потому, что "в Украине", и никак иначе.
Cynic

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 14:29

budivelnik написав:
mortimer написав:

1 Я особисто нічого поганого не бачу в тому що якісь підприємства закриваються , а якісь відкриваються
2 Не обовязково закривати підприємство , можна його перепрофілювати

Я тоже ничего плохого не вижу. Рынок есть рынок. Вот только не каждое предприятие можно перепрофилировать.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

#<1 ... 217218219220221 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор