Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5556575859 ... 232>
Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:44

"когда" в экономике - это самый глупый вопрос

Це тільки для крутих профі - тупе питання , а для простих виробничників саме найголовніше це знати коли і по якій ціні його товар потрібен , а ті хто працюють так як Ви напевно різдвяну ялинку починають в червні на центральні площі ставити . а потім пояснюють що згідно з місячним ( китайським , майя ) календарем саме в червні новий рік , а також напевно ваші клієнти вавто- магазинах . зимову гуму в березні продають , бо Ви ж їм не можете сказати коли буде попит на подібний товар .
До речі , я не почув величину інфляції долара з 2001 по 2010 , цей чперіод часу вже пройшов , чи Ви ще не настільки великий економість що й те що вже відбулось пояснити не можете .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:49

Ура дошло!!! Чтобы повысить этот показатель можно еще и снизить стоимость жилья, а доходы останутся доходами низкими. Как вам?

Нормально , одне тільки не зрозуміло , чому за Ваш празник повинен платити я :?:
Чи Ви красива , молода жінка :?: . тоді є тема :oops:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:49

budivelnik написав:Ви ще хочете щоб криза продовжувалась :?:

Нет, я хочу чтобы ПЕРЕКОС ушел в прошлое. К чему мы собственно постепенно и идем.

Поэтому, потенциальный строитель, до встречи в вашем офисе. :D
Но тогда, когда Вы сможете мне предложить то что по моему скромному мнения будет иметь цену адекватную реалиям.

Пока такая цена не созрела, я подожду "другого", более сговорчивого, продавца.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:54

Starishko написав:Пока такая цена не созрела, я подожду "другого", более сговорчивого, продавца.

как бы так не было шоб продавцами остались тока продавцы вторички
бо может так быть шо украинцы просто не смогут тянуть себестоимость строительства, даже по новым ценам стройматериалов и нормальной нормой прибыли

вот тохда наступит реальный рынок, без застройщиков диктующих цены вторичке
тогда можно будет увидеть любые, самые фантастические цифры

конечно хорошо бы, шоб этого не настало, аля 90-е
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:58

Андрей_В написав:как бы так не было шоб продавцами остались тока продавцы вторички
бо может так быть шо украинцы просто не смогут тянуть себестоимость строительства, даже по новым ценам стройматериалов и нормальной нормой прибыли

Признаться, я на этого продавца и рассчитываю.
Востаннє редагувалось Starishko в П'ят 15 січ, 2010 16:01, всього редагувалось 1 раз.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 15:59

А так як Вам тато з мамою судячи по всьому житло не подарували , то прийдеться Вам під парканом в картонній коробці жити , бо в тих в кого житло на сьогодні є - є свої діти :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 16:02

budivelnik написав:
"когда" в экономике - это самый глупый вопрос

Це тільки для крутих профі - тупе питання , а для простих виробничників саме найголовніше це знати коли і по якій ціні його товар потрібен , а ті хто працюють так як Ви напевно різдвяну ялинку починають в червні на центральні площі ставити . а потім пояснюють що згідно з місячним ( китайським , майя ) календарем саме в червні новий рік , а також напевно ваші клієнти вавто- магазинах . зимову гуму в березні продають , бо Ви ж їм не можете сказати коли буде попит на подібний товар .
До речі , я не почув величину інфляції долара з 2001 по 2010 , цей чперіод часу вже пройшов , чи Ви ще не настільки великий економість що й те що вже відбулось пояснити не можете .

Что же Вы, простой производитель, на форуме болтаетесь с утра до ночи, вместо того, чтобы производить? :P

И почему же у Вас - мастера "прогнозов" - ответ на вопрос "когда" чудесным образом отсутствует в подписи?

Увы, как и во всех Ваших сообщениях, реальность настолько далека от Ваших путанных текстов, что просто не вижу смысла далее вести беседу.

P.S. Хочу Вам напомнить, что Вы уже дважды за последнее время нарушили собственное обещание (что, кстати, Вас прекрасно характеризует как личность) игнорировать мои сообщения, - они ведь не Вам предназначаются. Надеюсь, что хотя бы с третьего раза Вы напряжетесь и постараетесь сдержать свое слово. Или это у Вас, у будивельныков, вообще не принято?
Sallivan

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 16:07

budivelnik написав:А в чому привілеї цих людей :?: В тому що вони змогли заробити + накопичити .

А почему тогда вы считаете, что таких только 5%? (я исхожу из того, что другим жилья не достанется, как вы пишете. Верно?)
И отсюда вопрос - куда подевались остальные обычные люди из этих 5%, для которых вы строите? Почему они вдруг не идут в жилье, ведь вы ж для них строите?
Login

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 16:11

Читаючі дану гілку склалося враження, що одни БУДІВЕЛЬНИК спроможний довести всім, чому саме йому повинно бути добре.
Шановний - людина яка вважає розвиток власного бізнесу виправданим з розрахунку, що тільки 2% мешканців країни мають право на власне житло - самовбивця і їй дійсно крім як сидіт в форумах та давати прогнози більш робити нічого. Як це добре на рік продавати 10-20 квартир серйозним хлопцям і не паритись, їздити на недешевому авто, мати власний будинок, утримувати коханку і вважати всіх інших лохами, звісно якщо хтось з цим не згоден то потрібно годинами доказувати зворотнє - бо це ж круто. Якщо Вам вже так хочеться сипати цифрами то зробіть це будьласка з боку здорового глузду, а саме - 85% населення має право на відповідне реальним вимога житло, з них 5 % віп або преміум класу, 25% так звані люди середнього достатку, 40% - молодь та люди які мають середю зп, 20% - некваліфіковані робітники та 10% - всі інші. За такого розрахунку самі зможете побачити, який відсоток мешканців є вашими потенційними покупцями і тоді мова вже буде йти про 1000-3000 квартир на рік, щоб забезпечувати собій той же рівень життя, що і зараз. А це пахати треба з ранку до ночі і конкуренцію мати таку, що і в ночі буде снитись. Ось тоді ми зможеми побачити реальний рівень цін на житло, а не мяукання на кшталт Вашого, мовляв я не винен, що всі заробляють менш ніж я хочу продавати. А чому Ви платите своїм робітникам стільки, що вони самі не мають право на життя, не кажучі вже про розмноження - кто ж тоді завтра на вас буде працювати, про купівлю я не питаю.
Я реальний покупець, правда не в місті Києві, так для прикладу наведу останій тиждень пошуку житла для родини з двома малими дітьми і планами про третього (доречі ми і зараз живемо у власній 3х квартирі) - сподобавася котедж практично у центрі областного міста - покупець баче на чому і з ким я приїхав, починає вмовляти і розповідати що таких цін вже ніколи не буде та ще й пропонує безліч доробити так би мовити за свої, у відповідь кажу - зараз поїдемо по списку подивимось ще декілька і потім вже будемо вирішувати. Станом на сьогодні вартість одного квадрату даного будинку "особисто для мене ;)" знижено вже на 30 %. Оце є факт, а Ваші розрахунки звичайнісенький професійний блеф, доречі який особисто мене все більш переконує почекати до листопада цього року, знайти трьох таких продавців по нашому місту і потмі вже влаштувати ім торги на пониження (редукціон якщо не помиляюсь ;)). І до речі після цього я буду повністю на Вашому боці, що дальше вже дешевшати непотрібно - бо це вже невигідно буде мені особисто ;) - оце і є головна причина.
Zloy Dgama

Повідомлення Додано: П'ят 15 січ, 2010 16:15

2001 год

Немного демогафии, ситуация 2001 года:
http://www.ukrcensus.gov.ua/g/d2_2001.gif[/url]
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 5556575859 ... 232>
Форум:
+ Додати