|
|
Додано: Чет 07 гру, 2023 22:11
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?кажуть шо однією смугою відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом, хтось вже там їздив, кияни?
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:15
Спасибо. Неожиданно при подписании договора на обслуживание мне выдали огромный пакет с разными коробками. Сначала подумал,что поздравили с новым годом, но, как оказалось, в пакете лежали комплектующие для системы "умный дом", или как то так. 1. Очевидно голова системы отопления danfoss ally и две термоголовки, управляется с телефона. 2. система Ajax. Бездротова сигнализация, тревожная кнопка, датчики движения, беспроводные датчики дыма, магнитные замки (хз зачем) датчики затопления (система нептун уже интегрирована в стояк на этаже и заведена, и ещё что-то, лень было разбираться. Из правил на проведение ремонтных работ можно сделать двухтомник. Походил по территории, определенно это что-то новое. В парадном несколько квартир уже зашли на ремонт, общее количество квартир на парадное около 25 , это радует Большое спасибо. Итого получилось 1530 уе/м с первоначальным взносом 50% и рассрочкой. После обмеров получилось 37.5 метров, или чуть более 57 Куе Востаннє редагувалось hume в П'ят 08 гру, 2023 10:06, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:27
Я тоже приехал в первые дни открытия, и меня тоже немного напрягли ситуацией которую они же сами и устроили. Поэтому я им сказал, что готов на завтра заключать договор, но если мне предложат все варианты. Как оказалось под бронью были ещё три квартиры. В итоге забрал квартиру под чьей то бронью. Взял последний этаж с видом во двор, но из-за последнего этажа вид получился поинтересней чем с третьего. Предлагали ещё с 5ти метровым потолком, но тогда однокомнатная квартира получается совершенно непропорциональной
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:35
60 000 дол. за 350 м2 з шматком землі 60 соток. Житомирська траса, безпосередньо. До Києва приблизно 70 км. 172 дол/м2 Щось дешево??? Очевидно, більше не дають? Точніше, дають ще меньше. Востаннє редагувалось Frant в Чет 07 гру, 2023 23:44, всього редагувалось 2 разів.
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:41
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Злые языки говорят что Варшавский плюс зимует без отопления:
интересно как там у людей с ремонтами
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:45
Що за проблеми? Можна електроенергією, або пропан-бутаном, або дровами. Кулі, багаті люди, грошей тьма, заплатять, якщо захочуть зимувати в теплі. Ні, так переберуться в оренду на зиму.
Додано: Чет 07 гру, 2023 23:48
та які там багаті люди у Варшавському, електроенергією - буде дорого грітися, а от дровами - норм
Додано: П'ят 08 гру, 2023 00:01
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?щиро вітаю!
Додано: П'ят 08 гру, 2023 08:16
Треба обирати: або новобуди, чиновники з хабарами без тюремних термінів, кабаки,губасті дівки, нові преміальні машини для представників укро-бидло-їліти і здача територій і програш у війні. Або: мобілізація всіх сил, засобів і населення, щоб встояти. Цемент і арматура на оборонні лінії, залізо на снаряди, люди - піднімати військове виробництво. Укро-їліта чітко обралп перший варіант. І продовжує активно його реалізувати. Простий народ ще воює, ще пручається, ще бореться. Слава зе-, слава грушевському і вінниченку, кравчуку, ющенку! Слава десяткам тисяч українських депутатів!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|