Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1037410375103761037710378 ... 12355>
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 10:26

airmax78 написав:
  Faceless написав:Якщо швидко не продасться, то я почну серйозніше приглядатися до вашої квіточки. Тоді напишу. Поки нічого, бо я не торгуюся, якщо реально не готовий робити пропозицію.

Ваша пропрзиція буде в пріоритеті.
Реус, якщо так далі пійде - доведеться орендувати у Респекта замість квітки.

Це все пусті балачки. Сміливих реальних покупців не найдете, окрім мене, але ви впевнено робите все можливе, щоб навіть і я відмовився від вашої квіточки. Ще декілька ракетних атак і навіть теоретично ніхто не наважиться розглядати покупку. Я не відмовлюся, але вже буде інша цінова пропозиція. Ваша історія, це приклад як втрачати кошти на рівному місці.
Востаннє редагувалось reus в Пон 31 жов, 2022 10:59, всього редагувалось 1 раз.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 10:36

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

reus написав:Ваша історія, це приклад як втрачати кошти на рівному місці.

Та ну що ви... З'явиться амбітний, сміливий та перспективний. Саме таким місце в столиці. Хоча, звідки у таких гроші?)
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 16:04

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

reus написав:Це все пусті балачки. Сміливих реальних покупців не найдете, окрім мене, але ви впевнено робите все можливе, щоб навіть і я відмовився від вашої квіточки. Ще декілька ракетних атак і навіть теоретично ніхто не наважиться розглядати покупку. Я не відмовлюся, але вже буде інша цінова пропозиція. Ваша історія, це приклад як втрачати кошти на рівному місці.

Аірмакс не розуміє, бо занадто емоційний (як він зміг заробити такі гроші для мене загадка), що він втратив у деякому випадку.
Перемога. Україна це Європа. Люди їдуть до Вени. Його квітка нікому не потрібна як й пентхауз у Сумах. Грощі концентруються не тут.
Поразка. Україна це Білорусь на мінімалках. Гроші у Москві. Квіточка нікому не потрібна.

Розумні люди зараз не намагаються продати, а чекають. Може через тиждень й та Європа чи Америка будуть у ядерному попелі, а квіточка завжди квіточка.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 16:30

Vlad442 написав:
  reus написав:Це все пусті балачки. Сміливих реальних покупців не найдете, окрім мене, але ви впевнено робите все можливе, щоб навіть і я відмовився від вашої квіточки. Ще декілька ракетних атак і навіть теоретично ніхто не наважиться розглядати покупку. Я не відмовлюся, але вже буде інша цінова пропозиція. Ваша історія, це приклад як втрачати кошти на рівному місці.

Аірмакс не розуміє, бо занадто емоційний (як він зміг заробити такі гроші для мене загадка), що він втратив у деякому випадку.
Перемога. Україна це Європа. Люди їдуть до Вени. Його квітка нікому не потрібна як й пентхауз у Сумах. Грощі концентруються не тут.
Поразка. Україна це Білорусь на мінімалках. Гроші у Москві. Квіточка нікому не потрібна.

Розумні люди зараз не намагаються продати, а чекають. Може через тиждень й та Європа чи Америка будуть у ядерному попелі, а квіточка завжди квіточка.

Крім двох полюсів бінарної логіки є ще 50 відтінків сірого, плюс 100500 років ні миру ні війни.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 16:37

Vlad442 написав:

Не буде ніякої поразки, а буде перемога, це питання часу. Але нажаль буде суттєве просідання цін на РН -50%, а деякі сегменти, навіть впадуть ще більше і причин для цього дуже багато. Потім ми побачимо поступове збільшення цін і за 10 років Макс можливо отримає сьогоденну хотєлку, якщо його квіточка залишиться ще живою. У нього ще залишився невеликий шанс вийти з цієї історії з невеликими фінансовими втратами, але час невгомонний й грає проти нього.
Востаннє редагувалось reus в Пон 31 жов, 2022 16:52, всього редагувалось 2 разів.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 16:41

У київському метрополітені з 1 листопада збільшуються інтервали руху поїздів

️У пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпік 8-10 хвилин.

КМДА

А де ж усі пасажири?
Зображення
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 17:02

reus написав:Не буде ніякої поразки, а буде перемога, це питання часу. Але нажаль буде суттєве просідання цін на РН -50%, а деякі сегменти, навіть впадуть ще більше і причин для цього дуже багато. Потім ми побачимо поступове збільшення цін і за 10 років Макс можливо отримає сьогоденну хотєлку, якщо його квіточка залишиться ще живою. У нього ще залишився невеликий шанс вийти з цієї історії з невеликими фінансовими втратами, але час невгомонний й грає проти нього.

Друзі, ну не можна так мислити тільки на півкроку вперед. Приймуть у ЄС = всі поїдуть. Ну це капець якийсь. Ви ж всі з вищою освітою. Коли Україну приймуть до ЄС вона автоматично стає цікавою для багатьох мешканців сусідніх країн. Передусім братнього народу кацапів - які будуть намагатись потрапити в Україну після закінчення війни всіма правдами та неправдами. А там народу - як бруду.
Зрозумійте, якщо кацапи згодні жити у таких іпенях як Тбілісі, Єреван, Алмати та навіть Ташкент - Київ - столиця країни ЄС для них стає землею "обетованою".
І тут вони бачать те, що їм показували в щоденнику дизайнера та геометріумі в центрі Києва, з панорманим склінням - все як вони люблять і за ціну 3ки в панелі в Щукіно. Продаж триватиме 15 хвилин.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 17:30

reus написав:
  Vlad442 написав:

Не буде ніякої поразки, а буде перемога, це питання часу. Але нажаль буде суттєве просідання цін на РН -50%, а деякі сегменти, навіть впадуть ще більше і причин для цього дуже багато. Потім ми побачимо поступове збільшення цін і за 10 років Макс можливо отримає сьогоденну хотєлку, якщо його квіточка залишиться ще живою. У нього ще залишився невеликий шанс вийти з цієї історії з невеликими фінансовими втратами, але час невгомонний й грає проти нього.

Дело в том, что через 10 лет его дом уже не будет новостроем с модными мопами, а просто домом. Это оптимистичный сценарий. Вы понимаете о чем я.
А модный ныне ремонт станет устаревшим.
Я в свое время на себе эти 2 момента прочувствовал. Мой ремонт в начале=середине 00-х был вполне, но нынче он не модный. Это очень качественные материалы, но... В то еще время это стоило мне на квадратный метр столько-же сколько Максиму сейчас. Но это были еще ТЕ, более весомые доллары и цены на материалы и работы очень выросли. Никого не будет волновать при демонтаже устаревшей итальянской плитки на чуть-ли не самом дорогом и качественном немецком клее, который на немецкой гидроизолляции, сколько оно стоило в начале 00-х. И дом из новостроя превратился просто в дом начала 00-х.
Я про быстротечность модности тут писал последние несколько раз не единожды.
Подобная ситуация сыграла на руку моим знакомым. Они купили за 120 примерно куе около 130 м2 квартиру в кирпичном доме 2005 года постройки с актуальным на то время ремонтом. Фактически квартиру по цене ремонта. Перед самым ковидом. Это где-то в 5 минутах езды от Максима дома в сторону Лукьяновки в не час пик, может даже меньше.
Это то, что произойдет с прелесцью за 10-15 лет.
rjkz

Подякував: 8615 раз.
Подякували: 5429 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 17:33

airmax78 написав:
  reus написав:Не буде ніякої поразки, а буде перемога, це питання часу. Але нажаль буде суттєве просідання цін на РН -50%, а деякі сегменти, навіть впадуть ще більше і причин для цього дуже багато. Потім ми побачимо поступове збільшення цін і за 10 років Макс можливо отримає сьогоденну хотєлку, якщо його квіточка залишиться ще живою. У нього ще залишився невеликий шанс вийти з цієї історії з невеликими фінансовими втратами, але час невгомонний й грає проти нього.

Друзі, ну не можна так мислити тільки на півкроку вперед. Приймуть у ЄС = всі поїдуть. Ну це капець якийсь. Ви ж всі з вищою освітою. Коли Україну приймуть до ЄС вона автоматично стає цікавою для багатьох мешканців сусідніх країн. Передусім братнього народу кацапів - які будуть намагатись потрапити в Україну після закінчення війни всіма правдами та неправдами. А там народу - як бруду.
Зрозумійте, якщо кацапи згодні жити у таких іпенях як Тбілісі, Єреван, Алмати та навіть Ташкент - Київ - столиця країни ЄС для них стає землею "обетованою".
І тут вони бачать те, що їм показували в щоденнику дизайнера та геометріумі в центрі Києва, з панорманим склінням - все як вони люблять і за ціну 3ки в панелі в Щукіно. Продаж триватиме 15 хвилин.

Где-то я уже подобное читал...
ЧТо-то про НЬю-Васюки. :lol:
rjkz

Подякував: 8615 раз.
Подякували: 5429 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 17:39

rjkz написав:
  airmax78 написав:Друзі, ну не можна так мислити тільки на півкроку вперед. Приймуть у ЄС = всі поїдуть. Ну це капець якийсь. Ви ж всі з вищою освітою. Коли Україну приймуть до ЄС вона автоматично стає цікавою для багатьох мешканців сусідніх країн. Передусім братнього народу кацапів - які будуть намагатись потрапити в Україну після закінчення війни всіма правдами та неправдами. А там народу - як бруду.

Где-то я уже подобное читал...
ЧТо-то про НЬю-Васюки. :lol:

У Вас погано з фантазією, тому і ремонт швидко застарів.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1037410375103761037710378 ... 12355>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість