|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:34
Faceless написав: Хомякоид написав: Faceless написав:Іпотека це цільовий кредит. Вивчіть хоч трохи тему, потім пішіть дурні питання
Ну да цільовий уредит, а кредит під заставу квартири це не іпотека чи як ? Ниписали дурню про 9.5% на іпотеку так перестаньте юлити.
Кредит на купівлю квартири і кредит під заставу квартири - це різні речі. Спільного у них тільки форма застави. Іпотека під 9.5% (точніше 9,49%) - це реальні умови, посилання тут давали, я писав в якому банку. Ще раз кажу, хоч трохи розберіться в темі, а не ганьбіться
Там нема 9.5 - комісія за видачу, комісія за погашення, плата за оформлення - набіжить нормально)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:36
cherchiltank написав:Там нема 9.5 - комісія за видачу, комісія за погашення, плата за оформлення - набіжить нормально)
Ще раз - обговорювали номінальні ставки. То ж є. Друге - нема і бути не може ніяких комісій за погашення.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:47
Faceless написав: cherchiltank написав:Там нема 9.5 - комісія за видачу, комісія за погашення, плата за оформлення - набіжить нормально)
Ще раз - обговорювали номінальні ставки. То ж є. Друге - нема і бути не може ніяких комісій за погашення.
Номінальні ставки , при + інші обовьязкові платежі це = завуальоване наебательство= брехня.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:54
Vadim_ написав: Faceless написав: cherchiltank написав:Там нема 9.5 - комісія за видачу, комісія за погашення, плата за оформлення - набіжить нормально)
Номінальні ставки , при + інші обовьязкові платежі це = завуальоване наебательство= брехня.
Єдиний регулярний додатковий платіж - це страховка раз на рік Плюс разова комісія за видачу. Ось і все. То ж нічого завуальованого там немає, не варто вигадувати.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:13
Faceless написав:Єдиний регулярний додатковий платіж - це страховка раз на рік Плюс разова комісія за видачу. Ось і все. То ж нічого завуальованого там немає, не варто вигадувати.
Скільки + страховка и камиссия = итого?Доступно любому переcічному?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 12 кві, 2023 20:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:23
Vadim_ написав: Faceless написав:Єдиний регулярний додатковий платіж - це страховка раз на рік Плюс разова комісія за видачу. Ось і все. То ж нічого завуальованого там немає, не варто вигадувати.
Скільки + , страховка и камиссия = итого?
Там ж написано, страхування - 0.3% Комісія за видачу теж вказана, до 3%(разово), але вона може бути суттєво менше. Я ж там не працюю, посилання вище є
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:27
Faceless написав:Vadim_ написав: Faceless написав:Єдиний регулярний додатковий платіж - це страховка раз на рік Плюс разова комісія за видачу. Ось і все. То ж нічого завуальованого там немає, не варто вигадувати.
Скільки + , страховка и камиссия = итого?
Там ж написано, страхування - 0.3% Комісія за видачу теж вказана, до 3%(разово), але вона може бути суттєво менше. Я ж там не працюю, посилання вище є
Мапед не мой я просто разместил объявление(с) , да?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:31
Vadim_ написав: Faceless написав:Vadim_ написав:Скільки + , страховка и камиссия = итого?
Велосипед не мой я просто сделал объявление(с) , да?
По суті питання є? Розмова почалася з того, які умови є на ринку. Я навів, крім того, я ті умови досить добре знаю. Категорії, яким доступна ставка 9,49%, насправді ширші за той перелік, що видно на сайті, але це варто уточнювати вже по факту у менеджера. Комісія за видачу може бути вдвічі менша, але це залежить від тих же категорій. І я дійсно не представник Правексу, от уявіть собі
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 22:10
Faceless написав: cherchiltank написав:Там нема 9.5 - комісія за видачу, комісія за погашення, плата за оформлення - набіжить нормально)
Ще як може - треба читати договір там де маленькими буквами - банки можуть брати платіж за дострокове погашення як і за звичайне погашення - може бути все що завгодно)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 22:12
Будь який кредит з такою ставкою - це переплата в 2 рази за 10 років - правда можно понадіятися що долар плигне до 150 за ці роки - тоді норм - купівля в расрочку)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|