Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Sandor написав:[quote="5893476:fox767676"]В моїй новобудові нема опалення, а то в інеті зустрічаються дорікання що в прівденній Європі типу Болгаріїї\Албанії нема опалення
Як це "нема опалення?" Будинок без газу мається на увазі?
без газу то само собой труб опалення нема жк типа преміум класу з закритою територіею
fox767676 написав:[quote="5893523:Sandor"][quote="5893476:fox767676"]В моїй новобудові нема опалення, а то в інеті зустрічаються дорікання що в прівденній Європі типу Болгаріїї\Албанії нема опалення
Як це "нема опалення?" Будинок без газу мається на увазі?
без газу то само собой труб опалення нема жк типа преміум класу з закритою територіею
Так а що там, кондери?[/quote]газові конвектори[/quote]Так пише що без газу будинок
Я думав з Хорватії вже починається нормальне опалення. Ну тоді зрозуміло. Ужгород та Загреб майже один той самий клімат. Колись був єдиний регіон білих, червоних та чорних хорватів, поки мадяри не влізли.
Хомякоид написав:Щось ніхто з форумних в Києві окрім гостинки за 30 тис. з 22 року нічого не купив. Або за кордоном або ЗУ
Ну потому тут серьезных людей и нет. Максимум я слышал лям зела у Бетона и 10 лямов гривен у какого-то сурового деда с Львова. А ведь "если на улицах льется кровь-время покупать",не так ли? Для статистики- в Днепре была куплена хата , ставшая с ремонтом двестиписят. Куплена моим другом,если шо.В мае 2025.Для себя. Правда потом рядом в соседнюю новостройку,не менее пафосную втелющилась ракета,там где погибла пара, ну что ему за 40 было,а ей 22. Но то мало волнует суровых днепрян. Это я к тому, что форум не является релевантным источником для информации и анализа, вследствие ограниченной и специфической аудитории.
Хомякоид написав:Щось ніхто з форумних в Києві окрім гостинки за 30 тис. з 22 року нічого не купив. Або за кордоном або ЗУ
Ну потому тут серьезных людей и нет. Максимум я слышал лям зела у Бетона и 10 лямов гривен у какого-то сурового деда с Львова. А ведь "если на улицах льется кровь-время покупать",не так ли? Для статистики- в Днепре была куплена хата , ставшая с ремонтом двестиписят. Куплена моим другом,если шо.В мае 2025.Для себя. Правда потом рядом в соседнюю новостройку,не менее пафосную втелющилась ракета,там где погибла пара, ну что ему за 40 было,а ей 22. Но то мало волнует суровых днепрян. Это я к тому, что форум не является релевантным источником для информации и анализа, вследствие ограниченной и специфической аудитории.