Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1279412795127961279712798 ... 12847>
Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:19

Бетон писал(а):У меня в США родственник, на год моложе, с кучей бабла и успешным кровельным бизнесом.
Приехал в США в 2006. Я - в Киев, он - в США.
Мой бизнес развалили, а его бизнес развивается в космос.

Сидеть за деньги налогоплательщиков США, сбивать их системами ракеты и рассказывать про лагерь, это уметь нужно

В 2006 в США потрібно ще вміти було виїхати.
З моїх знайомих нікого не знав хто виїхав.
В Європу так, на підсобні роботи багатьом вдавалось.

Можливо на навчання, але там простим смертним майже не можливо.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3331 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:30

Hotab писал(а):
  won писал(а):
  rjkz писал(а):Никто не будет строить препоны для бизнеса или частнику что-то запрещать, чтобы сбить с него взятку

А це не взятка??👇
  rjkz писал(а):нельзя без лицензии заниматься электрикой, нельзя добавлять или убирать или перемещать "точки".
Можно пересроить дом. Но для этого надо получить разрешение в местном органе самоуправления.

Натуральна взятка і вимогательство. Тільки не комусь в карман, а в державу в цілому. Бред повний. А зроблено для того, щоб гроші крутились в економіці. А дендрофекальні "технології" - щоб було роботою обеспечити купу людей.
Коротше, це якраз-таки вимогательство і взятки. Просто узаконені, як лобізм. "Не можеш побороти - очоль".

А дозвільна система не має на меті перевірку хоча б профільної освіти?

Якщо там такі дендрофекалії, і норми просто заради норм - яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наші люди он роблять краще за всіх їх "дипломованих спеціалістів", тобто "корочка" знань не додає, а ця вся система - це узаконене вимогательство, взятки і корупція, шоб було чиновникам чим платить зряплату.
won

С нами с: 15.05.24
Благодарил (а): 402 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:33

Хомякоид писал(а):
  Бетон писал(а):У меня в США родственник, на год моложе, с кучей бабла и успешным кровельным бизнесом.
Приехал в США в 2006. Я - в Киев, он - в США.
Мой бизнес развалили, а его бизнес развивается в космос.

Сидеть за деньги налогоплательщиков США, сбивать их системами ракеты и рассказывать про лагерь, это уметь нужно

В 2006 в США потрібно ще вміти було виїхати.
З моїх знайомих нікого не знав хто виїхав.
В Європу так, на підсобні роботи багатьом вдавалось.

Можливо на навчання, але там простим смертним майже не можливо.

Найлегше було виїхати в США з СРСР, в кінці 1980-х. Будь хто міг виїхати, хто хотів. Освічених людей, технарів-науковців, інженерів - брали всіх бажаючих. Баптисти масово їхали, донині там. Ніхто з моїх тодішніх знайомих не піднявся. Прості люди, без вищої освіти. Вони не можуть собі дозволити купити хорошого сиру, не ходять в кафе і ресторани. Зуби лікують в Україні, тому що в Америці надто дорого. Навіть хліб самі печуть, сім,ями, по черзі. Всі працюють, не бухають. На жаль, серед їх дітей є наркомани - Америка, вона така.
Последний раз редактировалось Frant Чт 30 апр, 2026 14:01, всего редактировалось 4 раз(а).
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:35

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

won писал(а):
  Hotab писал(а):
  won писал(а):
5952313:rjkz"]
Никто не будет строить препоны для бизнеса или частнику что-то запрещать, чтобы сбить с него взятку

А це не взятка??
[quote="5952313:rjkz писал(а):нельзя без лицензии заниматься электрикой, нельзя добавлять или убирать или перемещать "точки".
Можно пересроить дом. Но для этого надо получить разрешение в местном органе самоуправления.

Натуральна взятка і вимогательство. Тільки не комусь в карман, а в державу в цілому. Бред повний. А зроблено для того, щоб гроші крутились в економіці. А дендрофекальні "технології" - щоб було роботою обеспечити купу людей.
Коротше, це якраз-таки вимогательство і взятки. Просто узаконені, як лобізм. "Не можеш побороти - очоль".

А дозвільна система не має на меті перевірку хоча б профільної освіти?

Якщо там такі дендрофекалії, і норми просто заради норм - яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наші люди он роблять краще за всіх їх "дипломованих спеціалістів", тобто "корочка" знань не додає, а ця вся система - це узаконене вимогательство, взятки і корупція, шоб було чиновникам чим платить зряплату.[/quote]ліцензія та можливість її втрати - перш за все дуже дієвий інструмент для відповідальності та контролю, вам скількі рочків взагалі?
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:43

baraka писал(а):кстати, лендлорды, а кто заходил в электронный кабинет налогоплатильщика ?

самое время посмотреть скоко вы должны государству за превышение своих метров (смотреть в "ЕК для громадян")...

Хіба вже? Здається останній раз вони мені щось розрахували тільки в червні
Але дякую за нагадування
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 11:45

won писал(а):яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наскільки знаю будівельникам навіть коледж не треба
ліцензія мабуть і все
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 12:08

Коли я регулярно подавав декларації, я писав туди всю нерухомість. І рад запитав у інспектора, а що щодо податку, бо у мене ж перевищення. Мені сказали, доведи документально, принеси оригінали і все таке. То я подумав, якщо вам не потрібно, то навіщо мені. А за хатинку в базі вони 8 років нічого не нараховували, у 2024 нарахували за 2023 і 2022. Про землю під хатинкою лише наприкінці минулого року згадали, нарахували за 2022-2024. Можна було б посперечатись за 2022, бо більше 3 років, але там копійки реально
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 14:25

adeges писал(а):Коли я регулярно подавав декларації, я писав туди всю нерухомість. І рад запитав у інспектора, а що щодо податку, бо у мене ж перевищення. Мені сказали, доведи документально, принеси оригінали і все таке. То я подумав, якщо вам не потрібно, то навіщо мені. А за хатинку в базі вони 8 років нічого не нараховували, у 2024 нарахували за 2023 і 2022. Про землю під хатинкою лише наприкінці минулого року згадали, нарахували за 2022-2024. Можна було б посперечатись за 2022, бо більше 3 років, але там копійки реально

да, по моим подозрениям - процесс может набирать обороты: не все знают что счётчик включен (бумажки то не приходят в почтовый ящик), но после войны будут требовать оплатить счета (податкови постанови) за прошлые годы.
baraka

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 926 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 14:33

baraka писал(а):
  adeges писал(а):Коли я регулярно подавав декларації, я писав туди всю нерухомість. І рад запитав у інспектора, а що щодо податку, бо у мене ж перевищення. Мені сказали, доведи документально, принеси оригінали і все таке. То я подумав, якщо вам не потрібно, то навіщо мені. А за хатинку в базі вони 8 років нічого не нараховували, у 2024 нарахували за 2023 і 2022. Про землю під хатинкою лише наприкінці минулого року згадали, нарахували за 2022-2024. Можна було б посперечатись за 2022, бо більше 3 років, але там копійки реально

да, по моим подозрениям - процесс может набирать обороты: не все знают что счётчик включен (бумажки то не приходят в почтовый ящик), но после войны будут требовать оплатить счета (податкови постанови) за прошлые годы.

Так воно і є.
Тим, у кого надлишок жилплощі, треба своєчасно зайти в податкову, щоб взяти роздруківу і оплатити її. До липня, мабуть.
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 апр, 2026 14:42

baraka писал(а):

раніше мені повідомлення про податки приходили в приватівський додаток - імхо найзручніший варіант
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
  #<1 ... 1279412795127961279712798 ... 12847>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор