Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:jay2004 покажите мне забудовника, который через терминал с карты оплату принимает. Надо быть полным идиотом для этого.
А тут - стоп! стоп! стоп! Давайте більше цю тему розжуєм!
От мені забудовник дав реквізити і порадив три "своїх" банки, але сказали, що я можу ДЕ ХОЧУ, І ЯК ХОЧУ оплатити за квартиру! Навіть, кількома траншами/частинами, але на протязі трьох робочих днів!
Тож, що мені заваджало оплатити з кредитки а-банки, перед тим поповнивши її на певну суму? Просто ця кредитка дає кешбек на вибрані категорії То от може є якісь кредитки інших банків, які дають кешбек на все, або зробити якісь "певні маніпуляції", на які натякає Джей2004?
В альфі для ВІП клієнтів є такий кешбек. У цьому місяці 20%
Долярчик, півтора Фонда, з ремонтом і меблями, заселяєш арендаторів по ціні оренди в районі Ріела за 3000 грн (а може і 5000 грн) і маєш 1й квадрант Кусакі кешфлоу Навіть в заставу банку потім можна здати під іпотеку.
flyman написав:Долярчик, півтора Фонда, з ремонтом і меблями, заселяєш арендаторів по ціні оренди в районі Ріела за 3000 грн (а може і 5000 грн) і маєш 1й квадрант Кусакі кешфлоу Навіть в заставу банку потім можна здати під іпотеку.
flyman написав:Долярчик, півтора Фонда, з ремонтом і меблями, заселяєш арендаторів по ціні оренди в районі Ріела за 3000 грн (а може і 5000 грн) і маєш 1й квадрант Кусакі кешфлоу Навіть в заставу банку потім можна здати під іпотеку.
Аренда в ворзеле 3500-4500
Ціна повноцінного житла. А напівпідвал? 1500-2000? Доляреки не люблять жити в підвалах. То територія сільських "програмістів"
Востаннє редагувалось Frant в Нед 03 січ, 2021 18:46, всього редагувалось 1 раз.
Аренда в ворзеле 3500-4500
10% доходності, готовий бізнес із пасивним доходом. а потім ще докупиш
flyman написав:Ріела за 3000 грн (а може і 5000 грн) і маєш 1й квадрант Кусакі кешфлоу
Через 2р, коли Ріел добудує мого смарта і я зроблю в ньому ремонт - то орендарі будуть в черзі стояти до мене, щоб лиш за 7-8тис/міс я їм віддав в оренду!
flyman написав:Ріела за 3000 грн (а може і 5000 грн) і маєш 1й квадрант Кусакі кешфлоу
Через 2р, коли Ріел добудує мого смарта і я зроблю в ньому ремонт - то орендарі будуть в черзі стояти до мене, щоб лиш за 7-8тис/міс я їм віддав в оренду!
вилами по воді то все писане, а тут реальний кешфлоу
За такие деньги можно снять скромную квартиру на оболони или трешку на трое. Львов новое экономическое чудо? Чую как столица перемещается в нью васюки.