Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Жить на загазованной парковке - такое себе удовольствие, до первого лечения по онкологии наверное, даже во дворах хрущей есть какие-то деревья в основном. Ну это конечно мое субїективное мнение, тысячи мух не могут ошибаться.
Это, конечно, разрыв шаблона. Загород, свежий воздух, много места и зелени... ой...
тому ШРТ рулить до речі, пішла нова підписка у вайбері: у Ворзелі зараз 1к за 13куе, тре пропінгувати, може до ШРТ близько
BIGor написав:Жить на загазованной парковке - такое себе удовольствие, до первого лечения по онкологии наверное, даже во дворах хрущей есть какие-то деревья в основном. Ну это конечно мое субїективное мнение, тысячи мух не могут ошибаться.
Это, конечно, разрыв шаблона. Загород, свежий воздух, много места и зелени... ой...
загород и свежий воздух - это дом у леса и желательно в новых массивах, где нет полоумных селян, сжигающих все и всегда
Это отдельный бонус тем, кто бежит из "загазованного центра в экологически чистый пригород".
flyman написав:я вже писав тобі, про росрочку від забудовника із прив"язкою до гривні та 1% що місяця. тобто перший внесок 30% , а на решту 70% росрочка. Купуєш у вересні 30%, розсрочка на 3 місяці: жовтень, листопад, грудень. Наприклад береш за 300К, платиш перших 100К, а на решту 200К маєш 3%, тобто 212К оплачуєш рівними частинами 3 місяці. При чому, ще "депостовпчики під 18%" покривають % розсрочки. А теоретик від іпотеки може нести чухню далі. Довгі ОВДП від 11%, далі інтерес банка, страховка на життя, страховка на нерухомість, комісії банку, комісія оцінщику і т.д. В результаті реальна ефектривна ставка вище 15%.
Я б Вашу формулу допрацював би, бо при оплаті за бетон забудовнику можна спокійно мацяти 1,5-5% кешбеку (тому ефективна ставка 16,5%-20%).
Vlad442 написав:Близкие друзья будут ходить туда каждый день, стирать белье, убирать, выгребать из-под дивана шприцы и презервативы? Вы бы согласились, если бы вам такое по дружбе предложили?
В домах с модными МОПами по большей части нюхают и глотают. Шприцы это советские дома на массивах.
airmax78 написав:jay2004 покажите мне забудовника, который через терминал с карты оплату принимает. Надо быть полным идиотом для этого.
А тут - стоп! стоп! стоп! Давайте більше цю тему розжуєм!
От мені забудовник дав реквізити і порадив три "своїх" банки, але сказали, що я можу ДЕ ХОЧУ, І ЯК ХОЧУ оплатити за квартиру! Навіть, кількома траншами/частинами, але на протязі трьох робочих днів!
Тож, що мені заваджало оплатити з кредитки а-банки, перед тим поповнивши її на певну суму? Просто ця кредитка дає кешбек на вибрані категорії То от може є якісь кредитки інших банків, які дають кешбек на все, або зробити якісь "певні маніпуляції", на які натякає Джей2004?
flyman написав:я вже писав тобі, про росрочку від забудовника із прив"язкою до гривні та 1% що місяця. тобто перший внесок 30% , а на решту 70% росрочка. Купуєш у вересні 30%, розсрочка на 3 місяці: жовтень, листопад, грудень. Наприклад береш за 300К, платиш перших 100К, а на решту 200К маєш 3%, тобто 212К оплачуєш рівними частинами 3 місяці. При чому, ще "депостовпчики під 18%" покривають % розсрочки. А теоретик від іпотеки може нести чухню далі. Довгі ОВДП від 11%, далі інтерес банка, страховка на життя, страховка на нерухомість, комісії банку, комісія оцінщику і т.д. В результаті реальна ефектривна ставка вище 15%.
Я б Вашу формулу допрацював би, бо при оплаті за бетон забудовнику можна спокійно мацяти 1,5-5% кешбеку (тому ефективна ставка 16,5%-20%).
я читав в байках, тільки забув що за банка і наскільки в курсі, кешбек з кредитки (гроші позичені, чи свої?)