ЛАД написав:Я, к сожалению, тоже не профессионал. "зауваження по суті" были у Hotab"а. А "ви спеціаліст по створенню штучного туману?" или Солонин специалист? "зауваження по суті" у меня одно - не стоит делать выводы, послушав Солонина. Хотя, если вас устраивает, имеете право.
Так, мене влаштовує. Я суперечностей не побачив. ........
Если вас влаштовує, то кто я такой чтобы спорить. Просто вы сами говорите, что специалисты "можуть бути куплені(тією чи іншою стороною). Або заангажовані." Но специалистов много. А один Солонин заангажований совершенно точно. Но вы ему доверяете.
ЛАД написав:Я, к сожалению, тоже не профессионал. "зауваження по суті" были у Hotab"а. А "ви спеціаліст по створенню штучного туману?" или Солонин специалист? "зауваження по суті" у меня одно - не стоит делать выводы, послушав Солонина. Хотя, если вас устраивает, имеете право.
Если вас влаштовує, то кто я такой чтобы спорить. Просто вы сами говорите, что специалисты "можуть бути куплені(тією чи іншою стороною). Або заангажовані." Но специалистов много. А один Солонин заангажований совершенно точно. Но вы ему доверяете.
Суперечка щодо вбивства Качинського - польского президента і усього уряду Польщі, яка за темпами економічного розвитку наступала на любиму мозолю головному террористу світу?
Добре пам'ятаю ті події. Президент Польщі збирається летіти у росію разом з урядом у повному складі. Перша думка була - поїхала стеля, бо елементарні правила державної безпеки забороняють концентрацію керівногого складу держави в одному транспорті. Особливо коли треба летіти у країну, яка грабувала і вбивала твоїх дідів. Другою думкою була необхідність негайного звільнення осіб, відповідальних за безпеку головних керівників польскої держави. Потім вже повідомлення прийшло про катастрофу літака. Але я вже зовсім не був здивований. Бо підготовчу роботу для вбивства запідозрив раніше.
барабашов написав:А причём там 75ти летний ЛАД? Он навёл корректировщиков полёта КАБа вместо штаба какого нибудь полка/бата на группу пенсов с подвалов терриконов?
Шуба, ты совесть свою давно пропил Как только ментом стал )
Не замечать военные преступления = поддерживать
PS. Но при этом, ты хотел мне ноги укоротить на 11%, всего лишь за то, что я обратил внимание на незначительный процент выезда 18-22 заграницу
То при чём тут это ? ) Или ты разницы не видишь ? )
мечта бурята который давненько не имел барашку или козу.
А про свиней, про свиней вони мріють?
Про свиней, выкормленных на мои налоги(50>>>>94кило) и здрыснувших сперва 25.02.22 через Днестр, а потом на Нил - наверное
Якщо 94 кг свиня, то 120 кг то що? Свиня, яка через суглоби, які вже не витримують (ВЛК ТЦК не дасть збрехати) впала на єдину опору між задніми лапами? Бандерлог, ти як офіцер, озадач нерадивого «захисника» Кендела, який тут сутками на крису скаржиться на всіх хто йому не подобається
Ви хоч трішки в темі? Те що не було пожежі - це офіційна версія. Визначити чи була пожежа чи ні - елементарно, достатньо пари фото. Крім того є трупи людей і визначити причину смерті - чи від удару чи від пожежі - також елементарно.
Я не довіряю Солоніну. Я довіряю фактам які він(фактично не він) надав(там факти очевидні) + довіряю логічним цепочкам які він будує бо це просто логічно. Крім того я цікавився "альтернативними версіями" - їх немає. А офіційна версія не витримує ніякої критики, там купа нестиковок.