Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98739874987598769877 ... 14706>
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:06

Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:
  Hotab написав:flyman
Щось не видно доярок ні з Африки ні з Філіпін? Коли введуть демографічну повинність?

Настав час тобі дізнатись правду.
ЇХ НЕ БУДЕ!!
я знаю що це непросто прийняти тобі. Твої напружені долоні протестують, але це гірка правда!! Покращення для тебе на паузі! Не на часі!!

правда ще гірша: бюджет клеєм ПВА не клеїться

Бізнес план А.
1. Виписати непалку з Непалу на $150 міс.
2. Трах-тібдох, як казав хотаб у фільмі висмикуючи волосину, і на 3 личинки по $150
3. Відстрочка за 4 * $150 * 12 = $600 * 12 = $7200 в рік.

Бізнес план Б.
Виїзна віза з білим квитком дешевше. Це вирок демографії.

Після 40 якість вихідного матеріалу для створення личинок, особливо при режимі життя і відповідно харчування на $150, може поставити хрест на всій операції.
Крім того, процес навіть за успішного сценарію займе не менше 3 років. Хіба буде двійня-трійня.

По плану Б - це хто вам сказав, що білий квиток зробити дешевше?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:13

flyman

1. Виписати непалку з Непалу на $150 міс.

Неробоча схема,
Повір моєму досвіду з десятка бідних країн.

І ще… як тобі взагалі , коли там все сухо, бо тебе юзають лише за гроші?? (Які ти ще і не готовий витрачати)
Тебе це не наламує? У тебе в 52 на це все взбучується?? Серйозно??

Но за мавп отрочек не дают :(

Проблема, которую Виталя пока не решил((
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:17

flyman написав:...........
про корівок на чужині та європейські цінності
[youtube]tgOS7pjfBnA...

Не очень умное видео.
И поведение женщин не свидетельствует об их развращённости, отсутствии самоуважения или деградации общечеловеческих ценностей.
Это просто пережитки патриархального общества. В больших семьях, естественно, мужчина работал и зарабатывал, а женщина занималась домашним хозяйством. Попробуйте накормить и обстирать большую семью. Тот ещё труд. Соответственно, у женщины "своих" денег не было. Отсюда и оплата ресторана мужчиной. И ещё это доказательство его "платежеспособности" - возможности прокормить в будущем семью. Идо сих пор оплата труда женщин ниже, чем у мужчин. И чем менее развитая страна, тем разница больше. Можно продолжить, но не буду, надеюсь, мысль понятна.
Отсюда - мужчина должен работать и зарабатывать, женщина должна сидеть дома. В Союзе это постепенно исчезало, после развала почему-то пошёл сильный откат и "возврат к традициям". Знаю достаточно небогатые семьи, в которых муж убеждён, что он обязан заработать, а жена должна сидеть дома. И если не очень выходит, то он чувствует себя чуть не неполноценным.
Кстати, на Западе обычай "каждый платит за себя" появился тоже относительно недавно.
Сейчас идёт борьба за то, чтобы в декретный отпуск мог идти муж, а не жена. Для нас это пока диковато.
Почему-то автор видео понимает, что у "арабофранцузов" такое отношение к женщинам заложено в менталитете, но насчёт нашего менталитета он почему-то не задумывается.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:21

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:38

Wirująświatła написав:Попадаешь в такой коллектив и ниче сделать не можешь, потому что давят по гендерному признаку.

Як ж так?
Ладно, в школу опасно, за совращєніє не совєршеннолітніх можуть посадити.
А приміром в бухгалтерію? Там такі пухлі, томниє жєнщіни, вздихають на мягкіх кріслах,
а якщо не мягке то обовязково подушкою, зябко кутаються в теплі вєщі, вазони виращують.
Зайдеш туди з морозу, не бритий з перегаріщем а всі хіхікають,чай з печеньками прєдлагають, кусочки тортиків принесені з дому. Ощущєнія як в лиса в курятнику...
ссука... нема в світі справедливості. Знали б ви як мене тут всі бісять, не миті, не стірані, матюкливі абізяни ... к хєрям ту колумбію зара б хоть на тиждень бухгалтером,або навіть в цнап...
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 13:47

Banderlog написав:А приміром в бухгалтерію? Там такі пухлі, томниє жєнщіни, вздихають на мягкіх кріслах,
я в школе не работал а друг одноклассник имел неосторожность пойти в педагоги. Таких историй понарасказывал из жизни учителей.

я вам (и всем кому интересно) дам ссылку на сериал, там школа без прикрас, правда русская, но суть та же. Будет минутка гляньте глубину этого днища https://www.youtube.com/watch?v=261xnwl ... xglfNNePqi (64 серии)

Banderlog написав:Знали б ви як мене тут всі бісять, не миті, не стірані, матюкливі абізяни
помойте их, причешите. Скажите чтобы больше не матюкались и не курили.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 14:09

Wirująświatła

я в школе не работал а друг одноклассник имел неосторожность пойти в педагоги.

Ну у него вышло, а тебя не взяли. Это конкурс, малыш. Жизнь она такая.
Нужно как минимум соответствовать требованиям))
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 14:27

Hotab написав:Прочитал лишь эту крайнюю страницу)
Хоть Александр поставил в коленнолектевую позу ухылянтскую публику)) .
Менее всего страдающую от войны, но готовую отдать все что попросят, лишь бы их как и ранее ничего не зацепило. Чтоб жись была и далее лайтовая.
А у выехавших комплекс крымчака. Я его достаточно описывал ранее: «надо чтобы этой страны не стало, чтобы мне не было стыдно за предательство. Нет страны - нет предательства. Чем хуже - тем лучше»
По этой причине от (например) Хантера лишь негативная инфо о событиях в стране. Она ведь есть разная. Но подобного рода персонажи педалируют лишь такую.

Проблема значно ширша
Навіть у тих, хто тільки планує виїхати, але ще все не розпродав, вже синдром кримчака в усій красі

Жодного позитиву, один негатив пишуть
Ніби, намагаючись себе переконати, що рішення виїхати - то є правильне рішення, бо тут все погане
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 14:34

Wirująświatła написав:помойте их, причешите. Скажите чтобы больше не матюкались и не курили.
нічого не вийде.
Даж он примітивно в ліфт зайти. Якщо з чоловіками лють бере,
а з жінками ніби й нічого) особливо якщо вони на тебе тиснуть, чимсь мягким.
Ви в якомусь не правильному світі живете.
Я б і на тиловий командний пункт зїздив там є жінки діловоди.
Просто так. Бо приємно даж лиш дивитися.
Помню, був трохи в рао. минулого року в кінці зими їздив на арсенал за різним залізом.
Там теж жінки.
Взяв бутилку коняки і по шокололадці роздав, то провожали як рідного, плачучи)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 15 вер, 2024 14:35

Wirująświatła написав:...........
я вам (и всем кому интересно) дам ссылку на сериал, там школа без прикрас, правда русская, но суть та же. Будет минутка гляньте глубину этого днища https://www.youtube.com/watch?v=261xnwl ... xglfNNePqi (64 серии)
...........

Хороша минутка - 64 серии. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 98739874987598769877 ... 14706>
Форум: