|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 09 вер, 2024 12:07
Banderlog написав:Корочє ви хірнею занімаєтесь, не лізьте з своїм уставом в чужий монастир, або перед тим як залізти хочаб попросіться спочатку в гості хай діти розкажуть і покажуть, що в них там і де ми мамонти, вони будуть жити в новому світі І взаємодіяти там по свому
куда это я влез? Вам нравится интернет общение общайтесь на здоровье. Я описал какие аспекты в таком общении выпадают. Добавлю что именно они и делают общение ценностью, потому что человек осознает ценности через эмоции, а не через буковки на экране или голос по Вайберу. Но для кого то ценность бутылка пива, этим действительно в интернет общении терять нечего flyman написав:з "кращим другом" познайомилися в інтернеті і весь там з ним?
интернет-друзья... какой то бред. В чем тогда дружба, в переписке? Просто люди другое значение вкладывают в это слово. Если кто то им 5 раз написал уже друг. А если ещё смайлик прислал вообще лучший друг на все времена. Только такие "друзья" пропадают так же внезапно как и появляются. И могут добавить в ЧС. В результате обесценивается дружба как понятие. Ребенок думает, что если интернет друг внезапно куда то пропал, значит это норма, "интернет большой найду 10 других друзей" Так интернетом искажаются общечеловеческие ценности и деградирует EQ
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2413 раз.
- Подякували: 3370 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Пон 09 вер, 2024 12:31
_hunter написав:Что бы эта заметка стала "опровержением" - нужно знать процент "повертається з-за кордону" Знакомая как раз перед сентябрем в страну заезжала - говорит "очередей ВООБЩЕ нет". А в начале лета - были...
Шаман есть шаман. Он, видимо, полагает, что оптимистический пост сам по себе претворится в жизнь. Он приводит пример Киева да ещё частных школ, "забывая", что в Киеве всегда было да и сейчас очень много "понаехов" и что в весьма дорогих частных школах учится ничтожный % детей. В заметке в первом же предложении: "до Києва їдуть переселенці зі сходу та півдня". Было бы интересно увидеть полную статистику, но не попадалось.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4825 раз.
-
- Профіль
-
2
2
6
Додано: Пон 09 вер, 2024 12:57
flyman написав:з "кращим другом" познайомилися в інтернеті і весь там з ним? по моєму, дитинство і юність, час коли ти встановлюєш легко зв"язки та знаходиш друзів, потім все менше і менше, але не думаю, що онлайн це саме те, що для встановлення, особливо в молодості з школи друг. Не треба проецірувати свій досвід на наступне покоління. Баба ходила на вечорниці і співати ввечері. Колись воно було файно сходились ввечері і співали. А моє покоління було спорчене, ми не співали, ми опівночі перли на діскотєку, а ці не ходять, в цих щось своє. Батько ходив в шахматний клуб, а я не ходив) кляті комуністи ушли і забрали шахмати з собою) Ваше буркотіння на молодь робить вас старими пер- ми) он я тож на фізкультуру молоді бурчу. Приходжу років 6 тому з пивашкою в руках, ввечері в зал до дружбана, він там тренером по панкратіону і по нашій старій хохмі кажу, з самурайською сталлю в голосі- Вчителю, моє кунфу краще! А він- недостойний, сразісь спочатку з моїми кращими учнями... І 2 шпанюка по 16 років, як вискочили, як почали мене рвати як пси діда. Війна зара онлайн, Пілоти дронів, пілотами управляють з командного пункту, взаємодія з артою, штурмові групи тож управляються онлайн. Взаємодія з пірозділами іде по меседжерах. Поговарюють , що скоро в кожного окремого штурмовика буде свій онлайн управитель. І не надо мене робити таким особєнним прихильником віртуального світу. Я з 80х. Багато чого не розумію і не встигаю за світом. Замикання на власній матриці робить вас закостенілим. Перед нами були совки, після нас задроти... і тіко ми вєнєц еволюції.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 12:59
Wirująświatła Виталий, вы не заметили, я вчера задавал вам вопрос. Как можно учить в одном классе детей от 6 до 12 лет, и от 13 до 16? Воспитывать можно, это я понимаю. Но как учить? Действительно, интересно. Или я у вас в чс и вы мои сообщения не видите?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 09 вер, 2024 13:01, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
6
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:00
ЛАД написав: _hunter написав:Что бы эта заметка стала "опровержением" - нужно знать процент "повертається з-за кордону" Знакомая как раз перед сентябрем в страну заезжала - говорит "очередей ВООБЩЕ нет". А в начале лета - были...
Шаман есть шаман. Он, видимо, полагает, что оптимистический пост сам по себе претворится в жизнь. Он приводит пример Киева да ещё частных школ, "забывая", что в Киеве всегда было да и сейчас очень много "понаехов" и что в весьма дорогих частных школах учится ничтожный % детей. В заметке в первом же предложении: "до Києва їдуть переселенці зі сходу та півдня". Было бы интересно увидеть полную статистику, но не попадалось.
спробуйте прочитати всю дискусію, з самого початку, може тоді побачите, що мова йшла дещо про інше. але так, якщо ЛАД бачить щось гарне про Україну, то він цього ... не бачить. все хороше за ЛАДом було лише в радянській Україні
-
Shaman
-
-
- Подякував: 666 раз.
- Подякували: 1487 раз.
-
- Профіль
-
2
5
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:12
Вы, вероятно, очень давно не были в Украине и уже забыли, что у нас очень много врачей - женщин (наверно, даже больше, чем мужчин). + очень много врачей в возрасте 60+. Так что 1600 - совсем небольшая цифра.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
6
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:15
detroytred написав: Успіх написав:Напишу хіба ключове - добре що є такі школи/курси/навчання, але... Але цю "потужну потужність" можна було зробити потужною на х2 і пришвидшити/удосконалити - теж на х2!
Я цьому явищу даю визначення -- по мінімуму. Тобто управлінці організують, працюють по мінімуму. Необхідному мінімуму. Не пагано, не відмінно. І для звичайного часу це норм. Але при екстремальних ситуаціях (форс-мажорах) швах.
Так отож - для звичайного часу! А зараз - повномасштабна війна!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 232 раз.
- Подякували: 951 раз.
-
- Профіль
-
3
8
1
3
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:36
Banderlog написав:Взаємодія з пірозділами іде по меседжерах. Поговарюють , що скоро в кожного окремого штурмовика буде свій онлайн управитель.
Давайте котлеты от мух. Есть служебное общение где эмоции не нужны скорее вредны и перенести его в онлайн наоборот предпочтительно. Туда же онлайн обучение. Желательно с живым тьотором. А есть личностное которое ценностное (то в результате которого другой человек воспринимается как ценность). Такое общение переносить в онлайн нельзя. Последствия уже известны и психологи их исправить не могут. Дружба любовь по интернету это туфта. Не знаю когда эта простая истина станет доступна венцам эволюции.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2413 раз.
- Подякували: 3370 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:55
Shaman написав:спробуйте прочитати всю дискусію, з самого початку, може тоді побачите, що мова йшла дещо про інше.
було про одне, а вийшло про інше )) всі ці емоційні інтелекти - лірика, якщо навчати не буде кого. У МОЗ заявили, що показники народжуваності в Україні падають приблизно на 7% у рік
Якщо рахувати кількість дітей в молодшій школі, тобто з першого по четвертий клас, в 2017 році у молодшій школі було півтора мільйона дітей. В 2026 році в молодшій школі буде 800 тисяч дітей. Це діти, які були народжені в 2022 році", — зазначив Кудрявець.
очікується від'ємний ріст.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 13:56
Xenon написав:
передача буде торжєствєнно? десь так як в Монголії? чи як на запуску Олімпіади?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1591 раз.
- Подякували: 2793 раз.
-
- Профіль
-
1
3
|