|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:37
ЛАД написав: Shaman написав: Letusrock написав:Трошки маячню написав - повний день не є достатньою умовою "не думати як прокормити". не хочеш порівняти зарплату медсестри яка працює повний день в держ.лікарні (!) десь в провінції України і так само в провінції Чехії чи Австрії. А як щодо рядових працівниць всяких собесів, укрпошт чи пенс.фондів? P.S. Я в курсі що їм "треба підійти до дзеркала і стати будівельниками"(с). Але тоді доведеться розігнати 2/3 шкіл, лікарень та іншої соц.інфраструктури, бо працювати там буде нікому
ще один маніпулянт. по-перше, питань, що якщо людина вміє працювати й працює за гроші в приватному секторі - то тоді вистачить, вже немає? менше 40 зараз навіть не обговорюється. це у великих містах. в райцентрах інші рівні не знаю, але на їжу все одно вистачить. .........
"ще один маніпулянт" - це ви про себе? Чтобы далеко не ходить, поинтересуйтесь, сколько будивельник платит своим продавцам "в приватному секторі".
на об'яві написано від 25 плюс відсотки. не в Будівельника, на іншому магазині. ЛАД, з початку війни зарплати сильно піднялися, десь так в 1,5-2 рази. хоча за Харків точно не скажу, треба попитати. бухгалтер з досвідом напевне 20-25 т грн. зварювальники 40-50 т грн не вважали великими для переїзду.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:42
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:......... знову маніпуляція. так в Європі люди живуть краще, але людина, яка працює повний день в Україні не думає як прокормити родину й одягнути сім'ю. цього рівня ми вже досягли. й навіть техніка, якщо обирати китайську, не така вже й дорога. проблема лише - машина, й велика проблема - житло. так зараз проблеми з житлом через його вартість скрізь, по всьому світові - тут трохи інша причина.
Это вам так кажется.
ні, це я бачу. прикладів касирів та охоронців АТБ наводити не треба, давайте проговоримо людей які фахово виконують свою роботу. як тут писали про київських плиточників.
Кого у нас в стране больше - "людей які фахово виконують свою роботу" или "касирів та охоронців АТБ"? P.s. И да, я не писал, что у нас нет людей, у которых такие проблемы не возникают.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 27 лип, 2025 14:53, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:43
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:ЧИЯ? скільки раз писав - підкажіть, де платять... а то я все безкоштовно та безкоштовно
Шабунина. Ну, бывают и идейные - особо тут гордиться нечем...
ти визначайся. ти проти корупції чи за?
Против-против. Поэтому-то я и "против" чувака, который "порешал" должность тылового боевого медика.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:44
Shaman написав:ні, це я бачу. прикладів касирів та охоронців АТБ наводити не треба
чому - касир чи охоронець це якийсь непотріб суспільства що вони не мають право нормально жити за свою працю? Самі винні що не вивчили Джаву та англійську? Так й суть суперечки власне в тому що в Європі це не є якимсь моветоном працювати на простих роботах типу касир або прибиральниця, за це й мова.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:50
katso написав: Shaman написав:ні, це я бачу. прикладів касирів та охоронців АТБ наводити не треба
чому - касир чи охоронець це якийсь непотріб суспільства що вони не мають право нормально жити за свою працю? Самі винні що не вивчили Джаву та англійську? Так й суть суперечки власне в тому що в Європі це не є якимсь моветоном працювати на простих роботах типу касир або прибиральниця, за це й мова.
по-перше на таких посадах накопичити на нерухомість чи авто - НЕМОЖЛИВО. ні в нас, ні в Європі. на мінімальній дуже не розгонишся. але люди ПОЧИНАЮТЬ працювати на простих посадах, а далі починають зростати - в першу чергу в розмірі оплати праці. скільки мінімалка в Німеччині - 15 євро/год, 2.5 куо в місяць бруто? а оплата житла 1 куо? й скільки там залишається після їжі та одягу? випадково не 0? чи може 100 євро? ще раз, люди які живуть на мінімалці - вони в будь-якій країні економлять... й на їжі теж, ікру не купують... й ще раз - питань про людей, які фахово виконують свою роботу - немає?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 14:55
katso написав: Shaman написав:ні, це я бачу. прикладів касирів та охоронців АТБ наводити не треба
В Європі не дуже багато країн, де є посади типу охоронця супермаркету, автостоянки, продавець туалетного паперу у туалеті, персональний водій директора.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:00
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Шабунина. Ну, бывают и идейные - особо тут гордиться нечем...
ти визначайся. ти проти корупції чи за?
Против-против. Поэтому-то я и "против" чувака, который "порешал" должность тылового боевого медика.
ти або не юрист, або ти свідомо брешеш... ти знаєш Шабуніна? чи маєш відношення до частини, де він служив? чи вся інфо з інет-смітників? але як юрист ти розумієш всю її нікчемність. коли правоохоронці починають інкримінувати те, що людина у відрядженні не підпорядковувалось трудовим правилам у місці відрядження, тому не має права на зп на своїй роботі? тобто більше нічого не змогли накопати? як на мене, це лише ознака, що до когось надто сильно наблизився. або на випередження, перед атакою на НАБУ/САП. нагадує Луценка з його перевитратою на День міліції 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 27 лип, 2025 15:04, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:01
ЛАД написав:... Но вы знаете, я себе слабо представляю перевод 9-томника теорфизики Ландау-Лифшица на укр. язык...
й відношення Ландау до радянської влади знаєте ж? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:03
Shaman написав:по-перше на таких посадах накопичити на нерухомість чи авто - НЕМОЖЛИВО. ні в нас, ні в Європі. на мінімальній дуже не розгонишся. але люди ПОЧИНАЮТЬ працювати на простих посадах, а далі починають зростати - в першу чергу в розмірі оплати праці. скільки мінімалка в Німеччині - 15 євро/год, 2.5 куо в місяць бруто? а оплата житла 1 куо? й скільки там залишається після їжі та одягу? випадково не 0? чи може 100 євро? ще раз, люди які живуть на мінімалці - вони в будь-якій країні економлять... й на їжі теж, ікру не купують... й ще раз - питань про людей, які фахово виконують свою роботу - немає?
Для чого ти пишешь те на чому не разумеешься? Один в один оцінка середнього жителя рф про життя там і в них. Тільки тема геїв не розкрита.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:05
UA написав: Shaman написав:по-перше на таких посадах накопичити на нерухомість чи авто - НЕМОЖЛИВО. ні в нас, ні в Європі. на мінімальній дуже не розгонишся. але люди ПОЧИНАЮТЬ працювати на простих посадах, а далі починають зростати - в першу чергу в розмірі оплати праці. скільки мінімалка в Німеччині - 15 євро/год, 2.5 куо в місяць бруто? а оплата житла 1 куо? й скільки там залишається після їжі та одягу? випадково не 0? чи може 100 євро? ще раз, люди які живуть на мінімалці - вони в будь-якій країні економлять... й на їжі теж, ікру не купують... й ще раз - питань про людей, які фахово виконують свою роботу - немає?
Для чого ти пишешь те на чому не разумеешься? Один в один оцінка середнього жителя рф про життя там і в них. Тільки тема геїв не розкрита.
аргументи та цифри. оце бла-бла-бла залиш іншим 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-