|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:36
Banderlog написав: unicdima написав:По хатам давно треба було зробити і до цього дійде якщо війна затягнеться. Ти дома ховаєшся?
влада безініціативна. Вона мислить рекламними кампаніями і опитуваннями.
Ну так: надежда на второй срок все еще есть 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:39
Banderlog написав: вже можно не пан капітан а гер майор
Ну то зрозуміло куди ти пропав, бо зірочки самі себе не обмиють ) Долярчик, дивись ... Banderlog так співав про СЗЧ, так тебе підтримував. А сам, як побачив, що можливо 4 маленькіх зірочки, на кожного погоні, замінити на одну побільше, так одразу передумав Долярчик, ти - в СЗЧ, а Banderlog - herr майор )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:43
budivelnik написав: detroytred написав:спробуй місіонерити без мене, ставай самодостатнім переконувачем читачів.
Бідненький-відрефлексував на раба? Так я міз тебе й з зеком порівняти.. Чим раб відрізняється від зека? І той і той обмеженні в пересуванні на протязі всього життя.. Ти в казармі курсантом скільки років з5 провів? - 4 ( включаючи дні і ночі) ? Міг звідти вийти раз в тиждень на 3 години максимум? Що це як не рабство А старлеєм-капітаном - скільки часу проводив на службі і скільки коло дружини? 16 годин в казармі і 8 годин дома( і то не кожен день Ю бо раз в тиждень черговий, раз в тиждень зальот в роті/батальйоні, раз в тиждень виїзд по тривозі ( або шукування бо якесь цабе приїзжає) - це ще років 10.. Як став майором - тут звичайно полегше , 6 годин менторським тоном курсантам лекції читаєш , 6 годин по казармі павліном ходиш ... І всі ці 25 років ти займався тим що ВИКОНУВАВ все що тобі сказали і ВИМАГАВ виконання у всіх кому ти сказав.... Що це як не РАБСЬКЕ життя яке сформувало рабський світогляд, який ти зараз пробуєш іншим навязати.. Адже тільки у РАБА його майбутнє залежало від рішення ХАЗЯЇНА.... і раб не міг своє життя змінити ( так само як і не міняв його ти)... Тепер рорзумієш чого тебе так коробить коли я розповідаю про свободу прийняття рішення? Я так само як і ти був привязаний до роботи... але спокійно її міг залишити в будь-який момент на будь-який час... і ніяка зараза не могла цьому перешкодити Друге питання , що якщо вчора я завіявся з хлопцями на дискотеку з дівчатами... то завтра я пахав як проклятий... А ти? ти не міг піти вчора, а тому не навчився перепрацьовувати.. - таке собі рабське існування за шматочок хліба... так з маслом , хазяїн за те що раби не вимагали свободи -до щматочка хліба додавав ще й масла, щоб не бунтували , в той час коли у вільних людей щоб на масло заробити - треба було чуба нагріти... От тому коли я грів чуба а ти сидів в буцегарні - то тебе дивувало-як це я 220 годин в місяць працюю просто за хліб , а ти пятою точкою нічого не роблячи. просто продавши свої права на прийняття власних рішень - отримуєш хліб з маслом... ПС ти можеш не читати Я це іншим пишу ППС цей дурник прочитавши спробує мене звинуватити що я засуджую ЗСУ... але все трошки не так, я засуджую військових мирного часу які стали пенсіорнерами військового часу.
Ти знов сплутав. Це ти відрексив на свою дурню про матеріальний статок та свободи. Також сплутав свою школу прапорів та службу в сухопутні з воєнним училищем та авіацією. Точніше не сплутав, а єралашково екстраполював. В мене навіть бажання не виникає по пунктах розкладати твою брехню та вигадки, на яких ти побудував. Порівняй, як я тебе завжди макаю суто у факти. Тобою ж вказані. До речі, згадай скільки разів ти зливався від перевірки твої брехні. З рахунку зіб'єшся. Кумедний раб капіталу та місії співає про відпочинок та свободу. Вже навіть Василь реготав... ____________________________ Майже всі діалоги з тобою -- ти вигадуєш, брешеш, я спростовую. І по колу. Нескінченна генерація вигадок, перекручень, брехні і побудова на цьому єралашиків. Прикольний впертий тугий мільйонер-місіонер. Ще й з комплексами нестачі поваги. Засуджує він... Бо хочеться халяви, щоб хтось інший, а не з його власних рідних, захищав його та його родину. Ну й "непосильно нажите". А він тільки допомагав. Типовий звичайний хитродупий кусок... Попий водички. І не бреши чого не знаєш. Бо ніс проб'є не тільки монітор, а й стіну будинку. Ну тупо ж брешеш, як оті москалі.. Потоком.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:44
Banderlog написав: unicdima написав:По хатам давно треба було зробити і до цього дійде якщо війна затягнеться. Ти дома ховаєшся?
перекручу. До цього дійде. Но зробити треба було давно. влада безініціативна. Вона мислить рекламними кампаніями і опитуваннями.
Та да, дії влади по мобілізації дебільні, починаючи від відстрочки молоді і закінчуючи бронюванням всякої шобли. Доходить до маразму, що журнашлюхи які ведуть пропаганду проти мобілізації і ЗСУ отримують бронь як критично важливі.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:47
pesikot написав:Ну то зрозуміло куди ти пропав, бо зірочки самі себе не обмиють ) Долярчик, дивись ... Banderlog так співав про СЗЧ, так тебе підтримував. А сам, як побачив, що можливо 4 маленькіх зірочки, на кожного погоні, замінити на одну побільше, так одразу передумав Долярчик, ти - в СЗЧ, а Banderlog - herr майор )
Майора даром не дають - мої вітання. Паралельно питання до Бандерлога в контексті моєї дискусії з воєнпенсом Бандерлог - а як вважаєш , який вміст в майорі твоїх заслуг і який можновладці для тебе умови створили? Те що Ваш майор - то 100% заслуга пуйла-я не сумніваюсь . Навряд чи поважний контрабандист розмінявби свою дохідну професію на якогось майора... Але якщо пуйла відкинути?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:54
1 Презирство до інших родів військ___авіація це не РДР 2 Презирство до військових звань_______кусок 3 Образа на можновладців що не оцінили 4 Претензії до можновладців-не допрацьовують... 5 Претензії до волонтерів - заховались..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:56
Slon_Nosov написав: UA написав:Розповідають в цифрах про наслідки закону №10449
Почитайте коментарі, там або рашаботи або просто хворі люди, якийсь треш...
Спеціально перечитав коментарі до відео. Цілком адекватні і правдиві коментарі для нейтральних людей(я так розумію, американців). Є звичайно треш(проросійський), але дуже-дуже мало. У вас очевидно сильно невірне представлення того, що люди інших країн(зокрема США) думають про цю війну. Особисто мені сподобався цей коментар: "Пам'ятаєте вислів Генрі Кіссінджера: «Бути ворогом Америки може бути небезпечно, але бути другом Америки — фатально»? Україні знадобилося 3,5 роки та 1,5 мільйона вбитих та поранених, щоб це зрозуміти." Який доречі набрав досить багато лайків.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 02 вер, 2025 18:58, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2025 18:56
budivelnik написав: pesikot написав:Ну то зрозуміло куди ти пропав, бо зірочки самі себе не обмиють ) Долярчик, дивись ... Banderlog так співав про СЗЧ, так тебе підтримував. А сам, як побачив, що можливо 4 маленькіх зірочки, на кожного погоні, замінити на одну побільше, так одразу передумав Долярчик, ти - в СЗЧ, а Banderlog - herr майор )
Майора даром не дають - мої вітання. Паралельно питання до Бандерлога в контексті моєї дискусії з воєнпенсом Бандерлог - а як вважаєш , який вміст в майорі твоїх заслуг і який можновладці для тебе умови створили? Те що Ваш майор - то 100% заслуга пуйла-я не сумніваюсь . Навряд чи поважний контрабандист розмінявби свою дохідну професію на якогось майора... Але якщо пуйла відкинути?
Не так давно дурень співав, що 50% стають полковниками. Навіть в мирний час. (Ліньки шукати, майорами в отому співі ставали, нагадай, під 90++%). А тепер отакий "переворот думок" (с).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2025 19:01
Трамп таки готовится сказать "а теперь - дальше сами!"?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 вер, 2025 19:08
andrijk777 написав:Особисто мені сподобався цей коментар: "Пам'ятаєте вислів Генрі Кіссінджера: «Бути ворогом Америки може бути небезпечно, але бути другом Америки — фатально»? Україні знадобилося 3,5 роки та 1,5 мільйона вбитих та поранених, щоб це зрозуміти." Який доречі набрав досить багато лайків.
Тільки у вислова був геть зовсім інший контекст ... Але таким, як ти ... це не заважає ... Це по-перше По-друге, Генрі Кіссінджер - рідкісне мудило, яке фактично здало Південий В"єтнам та витягнув на дипломатично арену отой Китай, який ми зараз бачимо ... Сучасні аналогії - це червона доріжка для Путіна Тобто, здача інтересів потужної держави в угоду ... хрін пойми чому
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2