|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 вер, 2025 20:28
барабашов написав:Когда ты докажешь свою умственную продвинутость(а не отсталость) и перестанешь искать на этом аллахом забытом форуме в каждом пищущем на руцком(на котором тот учился с 7ми до 24х лет) адепта МП РПЦ и потенциального агента ФСБ?
Когда ты перестанешь бухать и перестанешь радостно вспоминать, как тебя анально развлекали в бане ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 05 вер, 2025 20:35
detroytred написав:Тобто очі розкрий-то. Подивись на реальність --- тут 80++% повідомлень від форумчан стосовно саме того, що можновладці-управлінці-регулятори, як ти кажеш, недопрацьовують (бо я кажу, що виконують свої посадові функціональні обов'язки по мінімуму).
Тобто ти вирішив якщо 80% говорять те саме що й ти - то це дає тобі право як найрозумнішомуце саме далі обговорювати.. А те що як правило БІЛЬШІСТЬ не права ( та й ти це постійно пробуєш навязати, бо якщо більшість права-то в дупу можновладців а якщо більшість не права - то якраз треба кликати на царствування правильних) Логіка - не чув.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:00
budivelnik написав: detroytred написав:Про хто тут доказував, що в розвинутій країні ...
А ти уважно прочитав той пункт? Різницю між НАКОПИЧИВ економлячи витрати і ЗМІНИЛАСЬ внаслідок інфляційно-еволюційних - розумієш? От власне що ти цього не розуміє(не бачиш) - і виходить що ти невірно трактуєш ПРОЧИТАНЕ а не вірно трактуєш чому? В Україні я накопичив 150К , а маю 400К - різниця 250К зявилась саме тому що Україна-БІДНА В Швеції мені легше було НАКОПИЧИТИ... але тут виникає питання що легше Накопичити 400К - в Швеції точно не легше ніж в Україні 150К А накопичити 150К- В Швеції легше... але ці 150К не перетворяться в 400К , вони перетворяться хай в 200К Тепер розумієш різницю Тому в тебе й виходить ти нібіито всюди знаходиш НЕВІДПОВІДНОСТІ... які є відображенням твоїх викривлених знань. От чому вивчити теорію і не здавати практику=не отримати права на водіння, отже цим Держава признає що теорія без практики це ноль без палички. Бо практичних знань немає...
Що ти зістрбуєш-то, підміняючи предмети. Як завжди обрізаючи цитати, щоб вихопити шматок та викинути предмет. 1. В мене апріорі не було мови про "От ти СТВЕРДЖУВАВ що в розвинутій країні яб заробив легше/більше..". Про в розвинутій країни співав ти. 2. А те, що ти навінегречуєш легше-важче з менше-більше, да ще й "інфляційно-еволюціонні" притуляєш, то вже твої єралашкові трабли. Я їх і не збирався розвінчувати. Мені вже давно в лом. Лише тицяю в твої виходи на самого себе. Ще раз тобі цвях: якщо ти вмудряєшся отак не просто єралашково, а тупо єралашково перекручувати, як ти зробив з % по старлеям, то нема абсолютно ніякого сенсу з тобою хоч щось обговорювати. Нема. Ти в найкращому випадку лише просто перекрутиш, як схочеш. Але тобі цього мало, то ти тупо перекрутиш та й ще додаш дурниць на особисту адресу.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:09
budivelnik написав: detroytred написав:Тобто очі розкрий-то. Подивись на реальність --- тут 80++% повідомлень від форумчан стосовно саме того, що можновладці-управлінці-регулятори, як ти кажеш, недопрацьовують (бо я кажу, що виконують свої посадові функціональні обов'язки по мінімуму).
Тобто ти вирішив якщо 80% говорять те саме що й ти - то це дає тобі право як найрозумнішомуце саме далі обговорювати.. А те що як правило БІЛЬШІСТЬ не права ( та й ти це постійно пробуєш навязати, бо якщо більшість права-то в дупу можновладців а якщо більшість не права - то якраз треба кликати на царствування правильних) Логіка - не чув.
До чого ти про дає право притулив? Цей факт був тобі вказан у лоба у відповідь на твій закид, що ось я!!! повторюю отут по 250 раз і навіщо, якщо це всі вже чули. Я тебе і макнув --- що ЦЕ і є предметом обговорення тут. Форумчанами. Тобто що це є нормою, нормальним. Тут. І це цікавить форумчан. (А не твій білий шум...). Ти знов абсолютно не розумієш предмет. Або СПЕЦІАЛЬНО намагаєшся його підмінювати --- підминив на начебто, що це дає мені право. Дитячий садок якийсь... Оці твої намагання підмінювати предмети так, як тобі зручно представити.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:12
detroytred написав:Що ти зістрбуєш-то, підміняючи предмети.
Чим я можу тобі допомогти? Пігулок для вивчення практики -світ не придумав А ти цього зрозуміти не можеш. Ти ж бачив що я написав коли це приводив Раніше ти б не зрозумів.. а зараз може... Виходить я не помилився Яким примітивним ти був - таким і залишився.. Але ще раз Ти обіцяв зайвий раз не повторюватись бо по твоєму люди які прочитали 150-200 разів це вже запамятали тому постарайся не використовувати а - можновладці недопрацьовують - ти ж просто навіть не уявляєш що таке ПРАЦЮЮТь , бо 25 років штани протирав б - Матриця керує - ти ж навіть не уявляєш як керується мікробізнес - то звідки твоїм клепкам розуміти як матриця керує макробізнесом.. в - рікардо/кіосакі/бальцерович/лікуань - це ти вже також 200 разів писав, тому на найближчих два роки -постарайся не згадувати.. Ніби все, це не так вже й важко для розумного... От тільки питання - якщо до тебе не дійде - то хто ти?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:14
detroytred написав:І це цікавить форумчан.
Що цікавить? Реальні приклади Чи ойойой.... матриця... рікардо...кіосакі...айяяй....недопрацювали... перекрутили...ералашик...не так сказав... не писав.... ? По твоєму це цікавить? чи ти ще якісь епітети використовував які я не згадав тут?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:35
budivelnik написав: detroytred написав:Що ти зістрбуєш-то, підміняючи предмети.
Чим я можу тобі допомогти? Пігулок для вивчення практики -світ не придумав А ти цього зрозуміти не можеш. Ти ж бачив що я написав коли це приводив Раніше ти б не зрозумів.. а зараз може... Виходить я не помилився Яким примітивним ти був - таким і залишився.. Але ще раз Ти обіцяв зайвий раз не повторюватись бо по твоєму люди які прочитали 150-200 разів це вже запамятали тому постарайся не використовувати а - можновладці недопрацьовують - ти ж просто навіть не уявляєш що таке ПРАЦЮЮТь , бо 25 років штани протирав б - Матриця керує - ти ж навіть не уявляєш як керується мікробізнес - то звідки твоїм клепкам розуміти як матриця керує макробізнесом.. в - рікардо/кіосакі/бальцерович/лікуань - це ти вже також 200 разів писав, тому на найближчих два роки -постарайся не згадувати.. Ніби все, це не так вже й важко для розумного... От тільки питання - якщо до тебе не дійде - то хто ти?
Ти себе хенералом відчув чи що? Щоки-то здуй. Тоді побачиш різницю між тим, що: - одна справа висловлюватися по предметам обговорень. І хоч скільки разів. - інша: рефлексити на дописувачів. І не урівнюй мене з тобою-місіонером. Це для тебе було оте про не повторюватися по 250 раз, бо й так запам'ятали оті міфічні читачі, тобто місію ТВОЮ переконання виконано. А для мене, як звичайного учасника гілки, .... да хоч по 1000 разів, аби потеревініти на майданчику для обговорень та обміну думками. Не грає ніякої ролі уявляю я чи не уявляю, є факт ---- форумчани постійно тільки й наводять приклади того, як можновладці "недопрацьовують і це ще м'яко сказано, і який обман-ілюзії (тобто Матриця) відбуваються. Придивись-то: про рікардо/кіосакі/бальцерович/лікуань я згадую ТОБІ у відповідь на твої такі самі по 115 колу пісні. А взагалі треш: - від мене до тебе вимоги: не перекручувати мої твердження-думки та не брехати на особисту адресу; - і подивись які вимоги ти мені висуваєш 😁😁😁 У тебе загострення чергового комплексу. Прими пігулки.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:42
budivelnik написав: detroytred написав:І це цікавить форумчан.
Що цікавить? Реальні приклади Чи ойойой.... матриця... рікардо...кіосакі...айяяй....недопрацювали... перекрутили...ералашик...не так сказав... не писав.... ? По твоєму це цікавить? чи ти ще якісь епітети використовував які я не згадав тут?
Не гальмуй. Тобто не підмінюй. Про рікардо..кіосакі...єралашики тощо (і без ойойой та айайай -- навіщо брешеш-то?) --- то тобі. Тобі. А не ще комусь. Хто перекручує та бреше, той і отримує макання у це. Про можновладців та обман (Матрицю) --- то не тільки в мене, а у більшості форумчан. По третьому колу намагаєшся підмінити предмети. Дітсад...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 21:57
Епать, а мій допис для будівельника потерли....
А його б простині та в правильне русло)))
Лінь знову розписувати...
Будівельник, що порадиш/який бізнес відкрити пересічному з 1 лямом грн після того, як він підійде до дзеркала?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 285 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4