Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 12:11

Операція "павутина тцк"))

UA написав:Нажаль зараз москалям не потрібно відверто брехати, зеленісти демотивують українське населення чітко та ефективно.Xуйлу лишається хлопати в долоні та напевно нагороджувати причетних
...нагороджувати наших тцкашників "за мужність та відвагу" пакування в бусік! :mrgreen:
Успіх

Заблокований
Подякував: 296 раз.
Подякували: 1012 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 12:32

Letusrock
А хто тобі сказав шо я не був у Криму у 2014 році?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Water написав:А хто тобі сказав шо я не був у Криму у 2014 році?

У лютому-березні ти був зайнятий % дельтабанку
Після в окупований Крим ти міг їздити тільки на відпочинок чи за оформленням рос.громадянства.
Іншого від бігунця годі і очікуваати
fox767676

Подякував: 421 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:10

Успіх написав:Дивись - тут всього-навсього треба показати приклад на собі!

"У нас такий наказ - працювати з гітарою": Мирослав Кувалдін про Культурний десант :lol:
Ми займаємось морально-психологічною підтримкою особового складу. І якщо комусь здається, що це легко, то не зовсім так. :lol:
https://espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-u-n ... niy-desant

вакарчуки, козловські, жадани і т. п. артистичні "вояки" :x

гарненько примазались 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1323 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:24

Water написав:
  ЛАД написав:Но тогда не надо сравнивать цены на центральное электроснабжение и "своё зелёное". Или надо установить такие же налоги, підтримку, расходы на розвиток и т.п.

Все закладено інвестором: собівартість обладнання, експлуатаційні витрати, планові заміни, ремонти. На сьогодні вартість електрики буде в межах 3-5 гривень/кіловатт. Якщо держава "відпустить" ціни, вартість електрики яка буде? Мінімум 8 гривень, а у вас, якщо курс ойро +-, то й ціна не вища за 5. Я не думаю, якщо курс ойро дуже скакне, держава втримає таку ціну.
Якщо курс ойро скакне, то інвестор теж не втримає таку ціну.

..... Мы говорили о солнечной энергетике, а вы сейчас говорите о "модернізації теплопостачання та гарячої води". Это необходимо, но это другой вопрос.

Це все покаже енергоаудіт. Модернізація котельні буде виконана в любому випадку, вона буде паралельно працювать з теплоносієм, тобто основний нагрів теплоносія це сонячні панелі, а додатковий, на випадок сильних морозів та відсутності сонячного світла, буде гріть ваш існуючий котел.
.........
Простите, сразу не понял. По предыдущему посту решил, что речь не о солнечных панелях, а просто о модернизации существующей системы.

Теж саме стосується вартості опалення. Наприклад зараз ви сплачуєте 1500 гривень за гігакалорію, а ринкова вартість 4000. Якщо ціну опалення "відпустять"... у сусідньому будинку може буть 4 і вище, а у вас стара ціна.
Зараз я сплачую 1910 грн.

Если у людей нет денег на оплату коммунальных услуг, то, тем более, не хватит, если ещё и пеню насчитают.

Це все вирішується на рівні держави, в основному це субсидія і пільги. Не оформив субсидію, то чиї це проблеми?
Последнее время держава вирішує не дуже.
Знаю пример - человек подал на субсидию. У него были долги, оформил договор реструктуризации. Несмотря на это в субсидии отказали: "У вас долг".

P.s. По мощности на квартиру всё же прав Hotab. Макс. мощность должна быть приличная. Легко может быть ситуация, когда одновременно включают духовку и плиту + включён кондиционер, в то же время утюг и стиральная машина, ну и ещё что-то по мелочи.

P.p.s. Вы нарисовали прямо идеальную картинку. Спасибо за интересную информацию. Спорить не могу, ничего об этом не знаю, но верится слабо. Думаю, государство своё не упустит и если есть всякие налоги на централизованные поставки ээ, в результате чего цена поднимается с 5 до 30 центов (или как у нас пока для быт. потребителей до 9 центов, а для юрлиц почти до 20), то введут какие-то налоги и для частных владельцев СЭС. Иначе это неравноправная конкуренция.
ЛАД
2

Подякував: 5364 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:47

ЛАД написав:Легко может быть ситуация, когда одновременно включают духовку и плиту + включён кондиционер, в то же время утюг и стиральная машина, ну и ещё что-то по мелочи.

И выключают мозг 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6486 раз.
Подякували: 21661 раз.

Профіль

133
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:49

Shaman написав:
  UA написав:
  Banderlog написав:.........
тут варіантів не багато, почнуть бусифікацію

Для чого? Цеж ж самогубчий шлях до поразки.
Особливо якщо війна затягнеться до 2027 -2028
1. В тюрьмах та колоніях опалення вимкнуть та пайку уріжуть
2. Іноземців активніше вербувати будуть
Вони б вже давно на іноземців перейшли, якби не стояло завдання зверху по зменшення кількості маргиналів в суспільстві.

мені цікаво, а довго оцей буде відверту антиукраїнську пропаганду штовхати?.. :shock:
Вы понимать прочитанное окончательно разучились?
UA, вообще-то, написал об РФ, а не Украине.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:54

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  UA написав:Для чого? Цеж ж самогубчий шлях до поразки.
Особливо якщо війна затягнеться до 2027 -2028
1. В тюрьмах та колоніях опалення вимкнуть та пайку уріжуть
2. Іноземців активніше вербувати будуть
Вони б вже давно на іноземців перейшли, якби не стояло завдання зверху по зменшення кількості маргиналів в суспільстві.

мені цікаво, а довго оцей буде відверту антиукраїнську пропаганду штовхати?.. :shock:
Вы понимать прочитанное окончательно разучились?
UA, вообще-то, написал об РФ, а не Украине.

й де там написано слово РФ? якщо про РФ - ок. питання знімається. але щось автор про це не написав...

й все одно це вигадка - немає такого завдання на раші. це просто наслідок цієї бездумної війни коли не рахують втрати - знищення населення...
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 13 жов, 2025 14:01, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1662 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

:arrow:
Востаннє редагувалось jump в Пон 13 жов, 2025 18:11, всього редагувалось 2 разів.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1323 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 13:58

Сибарит написав:
  ЛАД написав:Легко может быть ситуация, когда одновременно включают духовку и плиту + включён кондиционер, в то же время утюг и стиральная машина, ну и ещё что-то по мелочи.

И выключают мозг 😁
Совсем не обязательно.
Достаточно иметь соответствующую мощность электропитания. :)

Ну, утюг и стиралка, может, и лишнее. Достаточно духовка+плита+кондиционер. Но, в принципе, если человек не один, а семья, то реально и такое, как я написал, когда люди хотят побыстрее справиться с бытовыми делами и отдохнуть.
Или надо создавать для квартиры инструкцию по технике безопасности с учётом имеющейся в квартире техники и под подпись ознакомить с ней. Как на производстве.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 13 жов, 2025 14:01, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти