Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1591415915159161591715918 ... 15923>
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:43

Shaman написав:а ще цікаво працює інформаційна повістка. з'явився план 28 пунктів - й вже майже не згадуємо Міндічгейт та його наслідки. й схоже Єрмак залишається - а відповідно висновків наша влада не зробила... це погана новина для нас... а пункт про 100 днів - навпаки - ні 8)

Нічого, скоро підійде тема з плівками Епштейна і забудуть навіть про 28 пунктів
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:43

fox767676 написав:
  Banderlog написав:резервом будуть в першу чергу ветерани, і знову получиться, що у випадку нового перфомансу ухилянти проскочуть.

ну ви ж проскочили у 2014-15 , а у 2022 не проскочили
про швейцарську модель я теж дійшов тих самих висновків
іншого варіанту як ревізії суспільного договору і відносин не існує, інакше 3 розділ невідвортній, якщо зараз не доб'ють

Проскочив і ніяким резервом я не являвся. Знання отримані мною на кафедрі по перше були околонульові по друге забуті за 20 років і застарілі. В мене спеціальність була артилерійська розвідка та корегування вогню артилерії. Це бусоль, теодоліт і стереоскопічний далекомір...
щодо практичних навичок на кафедрі то це десь за 3 дня мож з горою навчити.
Коротше крім папірчика, що я офіцер на обьорточній совіцькій бумазі, виданій в звязку з відсутністю книжечок та бланків :lol: більш нічим від решти людей не відрізнявся і рахувати таких резервом офіцерів... :lol:
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:44

ЛАД написав:
  Shaman написав:ви такий розумний, коли розмовляємо про Захід. а про Рашу так мало знаєте - навіть дивно :lol: ви знаєте, скільки жителів Центральної Азії на Раші? рахунок йде на мільйони. й так ЛАД, погано вони володіють московською мовою - що батьки, що діти... тому оцей закон саме проти них... але Німеччина намагається всіх навчити, а Раша...
Может, именно потому, что меня мало волнуют их проблемы, которые я решать не собираюсь?
Вот только вы вряд ли знаете больше, зато пишете много.
"Скільки жителів Центральної Азії на Раші? рахунок йде на мільйони" - вполне допускаю. Но вопрос к вам - они приехали в РФ с семьями? Или как наши заробитчане ездили на Запад, в одиночку, а семья дома? Если кто приезжал с семьями, то сколько таких? Сколько детей, которым нужны интеграционные классы?
А если говорить о взрослых, то миграция из Центральної Азії нужна РФ именно для того, чтобы заполнить, грубо говоря, вакансии дворников, а не квалифицированных работников. Поэтому и учить их языку не обязательно.

не знаю яка там кількість мігрантів з дітьми, але їх там чимало. але
Только 19% детей мигрантов смогли поступить в российские школы в 2025 году — Рособрнадзор

Лишь каждый пятый ребенок из семей мигрантов успешно зачислен в российские образовательные учреждения, следует из данных Рособрнадзора. Около 81% детей не смогли выполнить новые требования, введенные с апреля 2025 года, сообщил РИА «Новости» глава ведомства Анзор Музаев. Основными причинами стали недостаточное знание русского языка и ошибки родителей при оформлении документов.

С 1 апреля 2025 года все дети-иностранцы при поступлении в школы обязаны проходить тестирование по русскому языку. Одновременно с этим вступило в силу требование о дактилоскопической регистрации детей с 6-летнего возраста. Родители должны предоставить полный пакет документов, подтверждающих законность пребывания семьи в России, включая ВНЖ, разрешение на временное проживание или действующую визу.

це все, що треба знати про Рашу. В Німеччині навпаки навчання обов'язкове для всіх дітей. В США при навчанні дітей не перевіряють законність перебування батьків (але стверджувати не буду).

й навіть руські вже дійшли до розуміння, що якщо приїздять іноземці на низькооплачувані роботи, мови не знають - й раптом зростає злочинність. тому такі заяви від ЛАДа - "Поэтому и учить их языку не обязательно." - дивно. вимоги про знання руської мови для мігрантів обов'язково. інше питання, за яку кількість папірців це знання підтверджують :lol: й з цим на Раші намагаються боротися
а хто з українців не знає української мови при вступі до школи? ;) тому які питання?
Возможно, вы удивитесь, но это совсем не редкость. Во всяком случае, в Харькове. В школе довольно быстро выучивают.

й це вже скільки років Незалежності - а діти не знають мови. насправді не не знають, а не розмовляють - бо в садиках теж українська мова. й хто тут каже про утиски російської мови???
я наводжу це як приклад, що не треба Раші розповідати про права меншин - нехай в себе розберуться. не можуть/не хочуть в себе - нехай не лізуть до інших - оце головне 8)
Пример не очень удачный.
Вы ничего об этом не знаете. Как и я.
А вдруг окажется, что програми збереження мов у них существуют и достаточно успешно?
нехай не лізуть до інших - тут согласен.

як мені подобається ваша впевненість, хто що знає, а хто ні. :lol: я законодавство Раші так не знаю, але деякі речі вони відомі. наприклад, як Путіну задали питання, а чого це руські мають вчити національні мови в національних республіках - були такі норми в Татарстані, Чечні, ще десь. він звісно обурився - це що за вимога така для руських? й тепер національні мови всі вчать лише факультативно, й то 1 годину на тиждень. не гоже імперцям вивчати мови поневолених народів. це до речі теж відрізняє союз від окупації.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 23 лис, 2025 14:14, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 792 раз.
Подякували: 1679 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:48

Banderlog написав:
  Shaman написав:Banderlog
кілька тижнів тому була розмова про Покровськ - ви казали почекаємо два тижні. вони пройшли. як на мене, ситуація в Покровську така, як каже наша влада. заяви руських були перебільшені. чи не так?

а що з приводу Куп'янська?
ситуація в покровську яка?)
Бо я щось не чув внятного опису ситуації від нашої влади. Ситуацію там вирівняли за рахунок введення штурмових підрозділів.
Постараюсь донести без лишньої інформації та лишніх емоцій.
Тут є людина яка ближче за мене, якщо помиляюсь то поправить...
Класичного оточення там нема в смислі сплошної лінії окопів навколо і блокади.
Зараз це називається територія знаходиться під вогневим контролем. І вогневий контроль там накладається з обох сторін :wink:
Логістика затруднена, а щодо евакууації не ходячих ранених то шанси мізерні, в кращому випадку ампутації. Так що особо там радуватись нема чому, ще одна мясорубка розкрутилась і втрати сторін там співрозмірні а не так як на моїй ділянці. Росіяни готові іти в розмін один до одного.
Окрім того щоб там зупинити росіян кидають не резерви з тилу а виривають підрозділи з лінії бойового зіткнення.

дякую.

але хоч ти це пропустив - заяви руських були дуже перебільшені. про це була мова, бо ти ставив під сумнів те, що наші заперечували брехню руських...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:51

Banderlog написав:Росіяни готові іти в розмін один до одного.

хто би міг подумати
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:52

Schmit написав:А може бути написаний кремлем, але непогоджений з кремлем?

Щелін каже, що по стилістиці написаний якимось воукером з Вашінгтон DC
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 13:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Коротше крім папірчика, що я офіцер на обьорточній совіцькій бумазі, виданій в звязку з відсутністю книжечок та бланків більш нічим від решти людей не відрізнявся і рахувати таких резервом офіцерів...

fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 14:04

Faceless написав:Це набагато більш рання і довга політика, що тягнулася ще з рі. ......

И я снова напомню про Индию...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 14:10

Shaman написав: В США при навчанні дітей не перевіряють законність перебування батьків

Просто требуют прописку :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 14:11

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Якщо здається то треба хреститись. То дійсно вам так здавалось, тому що я впевнений що ви фінансових показників СРСР не знали. Не знали дефіциту бюджету СРСР, сальдо торгового балансу СРСР, розміру зовнішнього боргу СРСР і т.д. Саме тому вам щось там здавалось.
Фінансові показники РФ відомі і я на відміну від вас(вирослого у СРСР) оперую цифрами.

надайте цифри з джерелом, щоб ми порівняли. запас міцності срср був на порядок більший, ніж в сучасної Раші. власне переважна більшість озброєння, яке Раша вже втратила - це теж срср...

й срср воював в ті роки, але зовсім не так інтенсивно, як Раша - тому показники стрімко погіршуються з кожним роком

1. Витрати на оборону СРСР 1989 рік:
Частка у реальному ВВП за ПКС: 15–17 %
РФ за 2024 рік:
6,7 % за даними IISS

2. Продаж нафтопродуктів СРСР за 1989 рік:
≈ 23–25 млрд доларів США
РФ за 2024 рік:
$192 млрд, а з врахуванням інфляції долара(2,62) виходить 72 млрд на 1989 що в 3 рази більше ніж СРСР.

3. СРСР імпортував зерно в великих кількостях, РФ є великим експортером зерна.

І т.д. Десятки фактів. Але толку з того нуль. Тебе факти все-рівно не переконають. Зомбованого переконати неможливо.

вибрали всі показники, за якими Раша випереджає срср? але воювати будемо не зерном - бо тоді знаєш які в нас врожаї кукурудзи порівняно з срср...

нафти Раша вивозить більше срср, це точно - бо більше нічого не залишилось.

дивись, я навіть не перевіряю твої цифри, хоча впевненості в їх достовірності немає.

тепер що було в срср - витрати на оборону? так Раша всю цю війну воює тим, що ще виробив срср - танки, літаки, снаряди (закінчились вже), КАБи. скільки танків виробляє сучасна Раша - 50 на рік? що з літаками - великі ТУ та А-50 не виробляє, щось виробляє, скільки - 10 на рік? до речі, Міг-31 теж не виробляють.

всі ці ракети й шахеди Раша не може збирати без китайського імпорту. імпорт зупинити - війна закінчиться. ще раз - основну військову продукцію срср виробляв сам.

тому можливості вести війну в срср та Раші просто неспівставні. що ми й бачимо - Донбас навіть не за 4 роки. жуков там десь посміхається

й щодо фінансових показників "Не знали дефіциту бюджету СРСР, сальдо торгового балансу СРСР, розміру зовнішнього боргу СРСР" - щось я їх не бачу. тому щоки ти надувати вмієш, але після першого питання повітря виходить :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 23 лис, 2025 14:15, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
  #<1 ... 1591415915159161591715918 ... 15923>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти